השב"ק מתאחדים!

dweck2k

New member
השב"ק מתאחדים!

http://e.walla.co.il/?w=/214/1124612 באיחוד הקודם של שב"ק ס' הייתי בברזילי, באיחוד האמיתי הקודם הייתי בניצנים והקאתי את נשמתי אחרי ששתיתי 6 ליטר בירות, צעקתי את כל מילות השירים עם זרים והיה לי ממש כיף. לפני זה הייתי בכל הקופה שהיה מופע מדהים. איך יהיה הפעם? תחלקו הגיגים - מה יהיה, איך יהיה, איזה שיר הייתם רוצים הכי לשמוע, איזה חימום וכו' דוויק

Trap1

New member
אולי קצת יפתיע לשמוע

אבל אני חושב שזה לא יהיה כזה סוחף כמו שמצפים.. אני מעריך מאוד את השב''ק וכולם יודעים מי החל את הסצינה פה בארץ לרמה שאנשים יכירו את הסגנון שנקרא מוזיקה שחורה ..(לא שלא היו לפניהם עוד כמה אבל לא ברמה של להגיע לציבור הנרחב) אני מקווה מאוד שירימו הופעה טובה והיא לא תהיה היחידה.. ולא יזיק לראות את נימי מגיע ודופק כמה וורסים שורפים לזכר הימים.. השיר שהייתי הכי רוצה לשמוע זה בטח יהיה יהיה פיצוץ כי אני לא חושב שיהיה אחד בקהל שלא יוציא את הנשמה שלו בשיר הזה בין אם זה לצרוח את המילים או לקפוץ.. ובקשר לחימום..באמת שהייתי רוצה לראות אומן כמו סאב והחבר'ה שלו מורידים את האף טיפה ואת הכובעים שלהם ובאים לחמם את החבר'ה שאם לא היו פותחים את הפה בזמן והיו יוצרים ביקוש אולי הם לא היו מתקבליפ כפי שהם התקבלו.. אז בשמחה הייתי רוצה לראות אותו פעם בחיים מחמם להקה ונותן כבוד מעבר למירי בן ארי..עם כל הכבוד.. יהיה פיצוץ...

Funky Giraffe

New member
עזוב את סאבלימינל, מה הוא יבוא לשיר כבר?

בחייך, שיר שכתב לו העם שנמאס לו מהאלימות הגואה? אחרי שהבבון שלו העיף כאפה לסגול59? די נו באמת, הוא צריך לדעת מתי לוותר כבר ולהפסיק להזנות את עצמו בשביל שטרות... יותר מגוחך מזה כבר אין, נשבע.

יש יותר מגוחך מזה

יש אותך, מלקק ת'תחת של השב"ק ויורד על סאבלימינל בכל הזדמנות איזה פאתט ועוד מציין שאתה מכיר שירים של השב"ק מגיל 6? זה לא כזה קשה אם זה היה רק לפני שנתיים...

Funky Giraffe

New member
אני לא מלקק, אני יודע להעריך גדולה של להקה

אגב שב"ק ס' פרשו בשיא, סאבלימינל יורד לזנות. יחי ההבדל הקטן.

Funky Giraffe

New member
שב"ק ס' ואני

את 'יהיה פיצוץ' ו'תתקעו' אני מכיר למעשה עוד מאז שהייתי בן 6... הייתי די פאסיבי לכל זה מן הסתם, אבל אחותי הגדולה הייתה די גרופית שלהם בזמנו. את כל הקופה פספסתי. לא אהבתי אז את שבק, (כי לא הכרתי אז את שבק מעבר לביוגרפיה וללהיטים). זכור לי שהרשימה של המופיעים אז די הלהיבה לי את העיניים אבל גם לא היה לי מספיק כסף וכשהתחרטתי כבר פספסתי את הרכבת והכל אזל. בניצנים כבר הייתי. הכרתי חלק מכובד מהשירים אבל לא את כולם. שנה ומשהו אחרי ניצנים התאהבתי ב'כנען 2000' כמו שלא התאהבתי באלבום כבר הרבה מאוד זמן. אני חושב שכל ההיסטריה שהייתה לי אחרי ששמעתי בפעמים הראשונות את 'לזוז' ו'המכונה של הגרוב' חזרה, ואלה היו מקרים מאוד יוצאי דופן... אני אשמח לראות אותם נותנים כמה שיותר שירים מ'כנען' בהופעה, כמה שפחות מ'בעטיפה של ממתק', ועוד קצת מהראשון. אני אהנה מאוד לראות אותם שוב עולים על אותה הבמה עם נוסחה דומה של אמנים שהם עלו איתה ביוסי פיין: המפיק האגדי יוסי פיין, ראפרים צעירים וטריים (מעבר לש"ס, יש את פלד ואורטגה שהם סוג של ממשיכי הדרך לדעתי) זאת צריכה להיות הופעה שכמה שיותר היפ הופ ישראלי יבוא בה לידי ביטוי יותר טוב. אמנים כמו ברי סחרוף (הוא היה בכל הקופה, לא? או שאני הוזה?) כאורחים יבאסו לי את התחת.

DJ JuVi

New member
צפוי מדי.

מתי האלבום? זאת השאלה הגדולה. חוץ מזה אני מקווה שהם רלוונטיים מספיק ושייתנו שואו טוב "כמו פעם".

kapoya

New member
יש שמתאחדים, ויש שמתפרקים...

יש חדשות טובות, ויש חדשות עוד יותר טובות...

מחמם את הלב! =]

ומה הקטע של כל השאלות האלו? מחפש רעיונות להפקה שאתה עושה לשבק?
פרגי, תכיני את החדר שלך להתנחלות המונית סביבות ספטמבר!!!

יא גוש קטיף תקשיבי לי!

אם את לא רוצה את כל סודותייך הכמוסים והתת הכרתיים מופצים באינטרנט, כדי לך מאוד שתהיה לי מיטה עם סדינים חדשים וג'חנון מוגש על הבוקר למיטה!

RunNGun

New member
הלילה בהאנגר היה לילה מדהים

ובאמת, רק בפרספקטיבה של שנים אתה מבין כמה האירוע הזה הוא האירוע הכי משמעותי שהיה בהיפ-הופ הישראלי EVER. לילה שבו בעצם כל ההיפהופ הישראלי, מ-DAM דרך תאקט ועד שב"ק כמובן, מתקבץ לכדי ערב שכולו (אולי) געגועים למשהו שהיה ואבד מאז. רגעים שאני לנצח אזכור משם זה א' את הקרחת של קוואמי (
), ב' את הרגע שבו סאבלימינל ומוקי הופיעו יחד (אז זה נורא הלהיב אותי, ובאמת שניהם כשרונות גדולים שלא עשו הרבה דברים יחד - וחבל), ג' את הבריון בלי החולצה שדפק לי את הכתף כשהוא רץ לעשות פוגו ב"אין כבוד", ד' את "סתכל לתוך עיניי" באקפלה - נדמה לי, בשילוב עם "מדברים על שלום" - שפשוט המיס אותי, וה' - את האוהדים השרופים של שב"ק ס' (שהיו שם באלפיהם) ופשוט בכל הופעה דאגו להבהיר לכל מי שהופיע מה הערב הזה באמת אומר, תוך כדי קריאות קצובות וברורות (במיוחד בהופעה של סאבלימינל): ש! ב! ק! ס! אז יצאתי משם עם (פחות או יותר): יד שחטפה כוויה מסיגריה שכיבו עליי, כתף כואבת מההוא עם הפוגו, שלולית זיעה בגודל של ים המלח על הבטן ותחושת בחילה קלה לכמה רגעים בגלל הצפיפות. אז מה? מה שהיה על הבמה שווה את הכל.

Da Judge

New member
החדשות הכי טובות ששמעתי בזמן האחרון.

גם אני הייתי בשלושתם, ואני מקווה שיהיה מעולה לפחות כמו בניצנים. אני לא ממש בונה על הפקה גרנדיוזית כמו "כל הקופה", למרות שאני עוד מקווה שיום אחד ירימו משהו כזה שוב. לא זכור לי אירוע שיותר נהנתי ממנו.

למעלה