השבת,

השבת,

הבנים היו כאן... אושר וצהלה חיוך ושמחה אצל כל המשפחה ממש כמו פעם בלי האלימות בלי הקללות בלי האיומים בלי ההפגנות אבל בהחלט עם הרבה מרץ... וכן,עדיין הם עדיין יכולים להיות מועמדים לתפקידים בכירים בחמאס... אשכרה פצצות אנרגיה מטורפות...
ישבנו בשבת בוקר,אימי שתחי',הבננים ואני כשלפתע הגדול אמר:"אנחנו לא אומרים לאבא שאנחנו אצלך בשבת,כי אח"כ הוא מתעצבן שאנחנו מסכימים לראות אותך" וזה שאחריו החזיק והחרה אחריו:"נכון,אבא אמר שאסור לנו לקבל מתנות מהשטן שהחריב את הבית ואם נקח ממך דברים אז הוא לא יקנה לנו כלום..." ועכשיו שיקפוץ החכמולוג שיגיד לי שאני יכולה לסמוך עליו כשהם אצלו בליל הסדר...ככה...בלי פיקוח...

דנידין 1

New member
באמת יש חוסר בכח אדם

בחמאס בעקבות החיסולים של השלטון הציוני הכובש! תהני מהם ותעשו חיים

חחחחחחח..הזכרת לי שבדרך לי-ם

מישהו דיבר בפון ותוך כדי הוא פלט ת'משפט:"אין לנו רשות לדריסת רגל בשטון הציויני הכויפר...טפיייי..ימח שמם..." תוך חצי דקה,הגברים שמסביבו סיפקו לנו אשכרה קרב תרנגולים...
רבה וחן וחן...

דנידין 1

New member
הקטע הכי גדול הוא ש...

התרנגולים כאן לא השמיעו את קולם משמע הם מסכימים? תמהני...

סאני42

New member
עוד לא הפנמת שגברים

קודם רבים כמו תרנגולים ורק אח"כ במקרה הטוב מחפשים את הסיבה שבעינה פרצה המלחמה... והפקת לקחים... וחיפוש אשמים וכו'... עד הבלגן הבא!

כל עוד

יש לי קומדי'ה בחינם מצידי שירקדו על המושבים ויבקשו מהקהל לזרוק להם בוטנים ובננות...

איזה בכיר..על מה אתה מדבר..

אולי התכוונת ,חיסול בחיריה`זה המקום האידאילי לחיסול אנשי הזבל החיים ביננו..

חוויה דומה

הילדה הייתה אצלי לפני שבועיים בערך שבת בקיצר באה איתי לביהכ"נס אח"כ באנו לביית אבא שלי עשה קידוש אני שואל תילדה מה רוצה לאכול היא עונה לי כלום הכל מגעיל כאן... והתחילה לבכות חבל"ז והיא צועקת קח אותי לאמא עכשיו אני אומר לה מה קרה שימי לב מה היא אומרת לי.... אני יודעת שאתה לא אבא שלי ויהיה לי אבא חדש רק אני לא יודעת איך קוראים לו... חשבתי באותו רגע שאני מת אבל לא היה לי מה לעשות ביקשתי מאבא שלי שיחזיר אותה לאמא שלה ובזה נגמר .... תראי הלכתי עם זה כל השבת ואמרתי לעצמי זהו אני מסיים וחותך גם מהילדה ונגמר אבל ביום ראשון אחרי שהתעשתתי ממה שהיה אמרתי לעצמי תראה בסה"כ הילדה אומרת מה שאמרו לה זה לא היא מעצמה היא עדיין ילדה היא לא מבינה ולמה אני צריך להעניש אותה בזמן שאמא שלה פה לא בסדר.... אותו דבר אני אומר לך תראי הילדים זה רק מראה של ההורים הם מעצמם עדיין אין להם כלום הם נקיים וזכים בנפש שעדיין לא יודעים כלום מהעוחם המלוכלך הזה ןחבל שאנחנו נגרר אחרי מה שהצד השני מכניס בהם אבל אילו הוא היה מבין שזה רק לרעתו כי ילדים גדלים ויודעים בדיוק מה כל אחד עשה למענו ואז לא יעזור מה שתגיד להם כי כבר יש להם בנייה עצמית משלהם וזה רק יחזור בומרנג אליו ככה שחבל לך להתעצבן על זה הוא לא שווה את זה תאמיני לי ........

I אנחה I אויייי עצוב כ"כ

מתכוון עוד לפגוש אותה? נקווה שההחזרה שלה לאמא לא היוותה עבורה אישור על כך שבאמת אתה מתחלף. באמת באמת שהצד השני לא בסדר צריך לחשוב טוב איך אתה מתעלה מאד מאד מאד מאד מעל להתנהגות שלה נדרשת ממך התנהגות על אנושית בכדי להחזיר לילדה את האמון בך את האמון במונח "אבא"

ההפך זה הזמן לחיבור של אמת

ההפך נשמה אני משתדל לדבר עם הילדה יותר למרות שאני מרגיש כעין חייץ כזה שמנסה להפריד ביני לבינה אבל לא אתן לזה לנצח אותי אשתדל להלחם בכל הכח זה חלק ממני במלים פשוטות אם וותרתי עלייה זה אומר שויתרתי על עצמי

יופי

צריך לגייס לעניין את כל הכוחות אולי אפילו איש מקצוע הצעה קטנה מבלי להכיר את הילדה אולי כדי שיהיה לה יותר כיף ופחות מלחיץ קח אותה רק לפעמים הקרובות למשהו חוויתי פארק שעשועים חברים עם ילדים בגילה ג'ימבורי, קניון... (טיול, סוסים.... - אני מתפרעת
) ממש ממש לא כדרך חיים מי שמכיר אותי יודע כמה אני לא בעד "אבא לונהפארק" אבל הילדה צריכה לרצות לבוא אליך ובשלב ראשון לא נורא לנקוט בשטת שוחד (לא לסקול אותי...) כל עוד מדובר משהו זמני שיעזור לך לבנות את הקשר עם הילדה מה עוד, שבנינו, עם כל מה שהיא עברה מגיע לילדה פיצוי...

שוחד לילד=בומרנג

השוחד הוא שמאשר לילד שהאבא הוא כמו שאמא אומרת.... עובדה הוא גם מתנהג בצורה שונה כלפיי.... רבותי, עם ילדים אך ורק בדרך טבעית!!!

שוחד זמני בלבד

בכדי לבנות איזשהו קשר ממנו ניתן להגיע לנורמאליות לאט לאט ממש לא כדרך חיים, כדרך חינוך כרגע הילדה בכלל לא רוצה להיות בקשר עם האבא. לא דיברתי על טיול מסיב לעולם דיברתי על חוויות חיוביות משותפת שיגרמו ילידה לרצות להיות עם אבא שלה למרות ההסתה. אחרי שייבנה איזשהו קשר גם אם לא נורמאלי ניתן לחזור לאט לאט לחווית הורות רגילה גם אמא שלה לוקחת אותה לפעמים למקומות, לא?

יש צדק בדבריך...

אצלי זה כבר נגרר מעבר לאמא שלכם מתה/אמא שלכם היא שטן שמחריבה עולמות/אמא שלכם פרוצה/אמא שלכם מכשפה והיא תכשף אותכם שלא תראו אותי... כבר עברנו ת'שלב הזה,אחרי שהרמתי ת'רווחה על הרגליים ונלחמתי. עכשיו הוא עובר לשלב השני, מבטיח להם דברים שלצערי ולתסכולי איני יכולה לעמוד בהם. ודרך זה הוא קורע את הילדים ומרגיל אותם לשקר. הילדים מצד אחד רוצים אותי אבל הם יודעים שאם אבא ידע שהם ראו אותי/דיברו איתי/לקחו ממני דברים, הוא לא ייתן/יקנה להם כלום. אז הם פשוט למדו לשקר עליו כדי לקבל ממנו את מה שהוא קונה להם. ועכשיו,מלחמה חדשה...

ותשחק

New member
מאושרת יקרה

אני בהלם.. לקח לי קצת זמן להבין שזה החיים שלך.. וזה אמיתי.. כיון שאיני מכירה את סיפורך. מה שכן אני מכירה זה את חיוכך, תעצומות לבך וטוב לבך המיוחד, ואני מאמינה שכשהבנים עוד יותר יגדלו, הם בעצמם יגלו זאת, ויכירו את אימם מאחורי המסכה המפחידה בה הוא צייר אותך, ואת פרצופו האמיתי של אביהם.

למעלה