השבת שלי

pirge

New member
לירי, מטעמים כיד המלך. נראה נפלא

טעים ומושקע.
כל הכבוד.
שמחה שאת נהנית מהבואריה. גם אני נתתי בצהריים מתכון של פטריות ממולאות בטונה וגבינות והוא נעלם משום מה. יש טמפו וקצב לפורום. חבל"ז..... ערב טוב לכולם.

liri לירי

New member
../images/Emo51.gif פירגה יקרה ../images/Emo24.gif

כולנו נהנים ממתכונייך הנפלאים והמוצלחים.

liri לירי

New member
ע"פ התגובות המעטות, הצוננות

אני יכולה להבין כי הדברים שהעלתי כאן לא נראים בעיניכם ראויים לתגובה. אני רק רוצה לומר שהבישולים והעוגה צלחו המון מחמאות והיו ערבים לחיך הסועדים. לקחתי לתשומת ליבי את החוסר עניין , ומבטיחה להבא, לעדכן איך הצליח לי מתכון זה או אחר אך ללא תצלומים מאחר ובין כה אין הם זוכים לביקורת. לירי שמורידה כובע בפניי כל אחד ואחת מכם חבריי הפורום שמשתף במתכון זה או אחר מוצלח יותר מהאחר.

אני מוחה בתוקף ../images/Emo24.gif

הכל נהדר ומעורר תיאבון ואין סיבה הנראית לעין שבגללה התגובות מעטות (אולי השירשור ברח לו??
) תמשיכי לשתף אותנו במעשי ידיך הנפלאים ובעצות הטובות ,ואל תסיקי מסקנות חפוזות בגלל פעם אחת שבה קיבלת קצת פחות תגובות מאשר בדרך כלל.

אני גם חושבת שלא היתה כאן כוונה

רעה בכלל... אולי בשבת לא היו הרבה ליד המחשב.. תמשיכי להתגאות במעשה ידייך להתפאר... חסר לך שאת הולכת

אילנית12

New member
לירי,לא צריך להתיאש,אני גם בתקופה

האחרונה זוכה במעט תגובות, א ב ל זה לא בכוונה,הפורום
בזמן האחרון גדל. ולפעמים לא רואים את ההודעה. תמשיכי לשתף אותנו.

ayeletba

New member
כמו שכתבתי למעלה

פעם היתה כותרת מרכזת כל סופשבוע של "סיר הסירים" שכולם שארשרו תחתיה. לאחרונה לא נפתח השרשור הזה, כל אחד פותח שרשור וכולנו הולכים לאיבוד. נכון?

liri לירי

New member
נראה לי שלא הובנתי...

אני לא מחפשת מחמאות. נכון זה כייף אחריי העבודה הלא קלה לקבל מחמאות, ואת זה אני מקבלת מהסועדים, העניין שהעלתי, אני מוכנה לקבל גם ביקורת בונה. אם הצילום לא תקין ולא מושך את העין, אשמח לשמוע ולנסות לשנות, נכון זה גם תלוי בטיב המצלמה. לאו דווקא מחמאות, אלא התיחסות, פרגון, כמו לכולם. הריי המטרה שלשמה כולנו משתפים את הנוכחים בפורום, היא כדיי להתגאות במעשה ידנו ולקבל התייחסות. הן מחמאה והן עיצה לייעול, לשיפור. עשתה זאת שוש כשהכנתי גלידה והיטיבה לייעץ בשיפור, עשה זאת מוטי כשצילמתי פלפל ממולא במלוא הדרו מונח על הצלחת ללא רוטב סמיך. וקיבלתי הכל. האמת, הרגשתי "מוזנחת" בהתייחסות מצדכם, ולאוו דווקא בשרשור זה. אני יודעת שאנחנו רבים וכולנו עסוקים, כולנו כשרוניים..... אבל, גם כולנו רוצים צומי

ayeletba

New member
לירי יקירה, ../images/Emo24.gif

נראה לי פשוט שמרב שרשורי שבת (והיו המון) השרשור שלך נבלע. אני הגבתי כי הוא "תפס לי את העין". וזה לא אומר כלום שלא הגיבו! את מוכשרת, הכל נראה טעים, אני מדמיינת לעצמי איך עמדת בכיף וטרחת והוצאת יופי של מעדנים ואני גאה בך ואת צריכה להיות גאה בעצמך. וזהו. ותמשיכי לפרסם תמונות - מ'כפת לך? לפחות אני נהנית מהן
.

ayeletba

New member
עוד משהו..

אני תמיד מצלמת להנאתי - מקסימום עוד כמה יהנו..אז תמשיכ לצם. שיהיה מה להראות לנכדים אח"כ
.

DUKASIT

New member
לירי את צודקת בהחלט

אני מתנצלת בפנייך
התמונות מקסימות והאוכל ניפלא. רואים שטרחת גם לבשל וגם לצלם. אצלי מה שקורה זה שהילדים מאוד מאוד מאוד מפריעים לי לשבת במחשב - כך שאני לא מצליחה ליכתוב כל מה שאני רוצה. חוץ מזה הבעל דיי מתרגז מכך שאני "כל הזמן בפורום שלי" . זה באמת מבעס שלא ממש מתייחסים
תמשיכי לצלם ולכתוב. אני אישית לקחתי הערה זו לתשובת ליבי.

baronm10

New member
לירי יקרה../images/Emo141.gif

בחיי שאלמלא הערתה של איילת לא היתי רואה את השרשור כמו שלא ראיתי אותו עד עכשיו.וזה למרות שהייתי בפורום כמה פעמים מאז שהשרשור עלה הרי ברור לך שדווקא אני שמתכוני מככבים בשירשור שלך אמור לקפוץ ולהגיב. פשוט קורה שירשורים חסרי מזל נדחקים אחורנית ולא זוכים להתיחסות בלי קשר לתוכן שלהם. הפורום תפס תאוצה וגורם לנו לרוץ מהר יותר ...אבל לא תמיד מצליחים שמח שנהנתם מהמתכונים הכל נפלא

liri לירי

New member
חברים יקרים

מודה לכל אחד ואחת מכם על התגובות המהירות, על מלוא המסרים
האוהדים... בחיי שלא התכוונתי ששרשור שכזה יגיע למימדים כאלה, כל מה שהרגשתי היה מעט חוסר פירגון, והנה קיבלתי מלוא הדרכם כמה מילים.

al55

New member
עשית לי חשק להכין בוואריה

התמונה כל כך מזמינה....

al55

New member
מה אפשר למרוח על הבוואריה

במקום שוקולד? לא מתה על שוקולד. חשבתי אולי מייפל, הולך?

al55

New member
גם תותים אני לא אוכלת

נראבה לי שרוטב קרמל יילך טוב עם גבינה. איילת, אמא חוזרת ביום שלישי?

למעלה