השבת שלא נגמרת....

אתי161

New member
השבת שלא נגמרת....

סוף השבוע הזה - קשה עלי מאד מאד. אני לא מוצאת שום הסבר הגיוני , למה דווקא הפעם??????????? כל-כך לבד לי, אני רוצה להבין - לאן דני התאדה..........אני רוצה לשתף אותו במחשבותי, ברגשותי, להתייעץ איתו איך עלי להמשיך הלאה בלעדיו, ואין קול ואין עונה. אני ממש מרגישה כאב פיזי חזזזזזזזזק. סליחה אם אני מעיקה עליכם, אבל פה המקום היחידי שתוכלו להבין אותי, אני עושה את המקסימום במשך השבוע, אבל זה כנראה לא מספיק. שיהיה לכולכם שבוע טוב, אתי

לכתוב לו מכתב

כל מה שאת רוצה לחלוק עמו שבי ותכתבי לו מכתב אפילו שזה דמיונ י והוא לא יקרא את זה כתבתי השבוע על תסמונת הלב השבור , לזה התכוונתי לכאב הפיסי שפוגע בלב לשבוע הבא תכנני פעילות בשבת ,לא להשאר פנויה ללא תעסוקה שתתן ללב לברוח לזכרונות עד שתוכלי לעמוד בקטע של לבד, תזמיני אנשים קרובים או חברים לאירוח אצלך , ממש לא להיות לבד בשום מצב

Utopia86

New member
אני מבינה אותך

זה מדהים איך משהו חסר הוא מורגש יותר מכל היש שמסביב. הגעגוע הלבד והכאב לא נחלשים, להיפך, הם מתחזקים. לפעמים כל כך קשה לי לנשום.. את לא מעיקה כלל, אני לא רוצה גם סתם להגיד שיהיה בסדר, אבל אני מקווה שתרגישי טוב יותר, אולי עם הזמן. תהיי חזקה, לירז.

טטי22

New member
בשבת הכי קשה. במשך השבוע עסוקים אבל בשבת

אני מרגישה הכי הרבה את החסר. אתי אין תשובות או הסברים הגיוניים-פשוט יש רגעים יותר קשים מאחלת לך שהשבוע יהיה לך יותר קל.

מיר11

New member
השבת

שלום לך כמה אני מבינה אותך אין לך מושג גם השבת שלי הייתה קשה אנני יודעת מדוע בדרך כלל אני משתדלת לצאת מהבית והשבת פשוט לא היו לי את כוחות נפש לצאת לי קשה במיוחד בערב שבת אולי זה החום המעיק או חופשות של אנשים הכל מסביב תוסס ובבית פנימה ריק. משתדלת לחשוב חיובי לפעמים זה מצליח לפעמים פחות שהיה לך המשך שבוע טוב ונעים

לבנדר3

New member
לאתי 161

אם אנחנו פה לא נבין ללבך מי כן? רגש הגעגוע הוא הרגש הכי קשה,מכוון שברור ששלעולם לא יהיה אפשר לספק אותו. ולכן כנראה הכאב הוא בלתי אפשרי,אבל המציאות היא הדבר הכי מתוחכם,נותנת לנו מרוחי נשימה,מבינה מאוד ללבך ולתחושותייך

למעלה