השבת אני עם הילדים,

ariegur

New member
השבת אני עם הילדים,

אחד צלצל עכשיו שאאסוף אותו מהתחנה המרכזית, שניים יבואו מאוחר יותר, הקטן עדיין ישן. הגדול הרגע צלצל לאחל לי יומולדת שמח באיחור של שלושה ימים ! ממזר (כמו אבין) אז פה אני נפרד ושבת שלום לכולכם ותתדאגו שלא ישעמם לאיה. אריה מרובה ילדים נהדרים אחד אחד

softy

New member
ילדים

זה שמחה וזו ברכה... נעים מאוד. סופטי בר

softy

New member
צפרדעית !!!

אני מנצל במה זו < כי אריה הלך להביא את הילדים> כדי להודיע לך שאת מפוטרת!!!! אתמול מינינו אותך למנהלת פורום תורנית והגיע שמועה לאזנינו שהלכת לבלות במקום לעמוד על המשמר. יש לך הסבר מניח את הדעת - למה? סופטי יו``ר העמותה למלחמה בשחיתות נמאסתם.

צפרדעית

New member
זאת לא אני.. זאת היא!!!

יוחזר הכחול לאלתר! צפרדעית (שפתאום נגמרו לה המילים)

ariegur

New member
סופטי,

היא הלכה לבלות איתי, והילדים - סיפור כיסוי. איך גילית ? בכל אופן מאוד נהינתי מהבילוי המשותף עם צפרדעית. אריה

ariegur

New member
כאילו שיש לכם לאן ללכת ...

עלאק תחכו לי ... איזה דאווין. סופגניה, את כבר לא מנהלת ! אריה

ariegur

New member
מצטער סופגניה,

אם לא מנהלת עם מרצדס 500 - אז לא בשבילי. תודה וסליחה. אריה - שכבר אמר שהוא תפרן

שרון-ב-

New member
לאן ללכת לא...

לאן לחזור כן אנחנו שם, לא פה, כלומר, שם בחוץ אי שם ולחזור לכאן (לחדור בעצם) אפשר מכל מקום שרון ששיחקה מטקות אתמול עם אריה במזל בתולה

יערית

New member
גם אני ....

עוד יומיים לשהייה שלנו בדירה הנחמדה שלי... האריזות בעיצומם,חברות טובות יש תמיד סביבי, איזה פחדדדדדדדדדדדדדד לעבור לאמא עם שני הילדים... הצילוווווווווווווווווווו!!! טוב מקווה שחודשיים יעברו מהר. סופטי:תגיד לי ,תתקרב שניה מבלי שאף אחד ואחת ישמעו, מי אלו כל החברה כאן? ואני חשבתי שאנחנו שלושתינו נסתדר במיטה אחת:-( עכשיו אני רואה שכל המי ומי כאן,אני מאבדת כיוון... יש תמרורים כאן? יערית.

יערית

New member
לכל אחד יש תחליף

אך ליערית?????????????? אחת ויחידה!!!!!!!!!!! נכון סופטוש? מקווה לחזור להיות 100% בשבילך.... בינתיים מרשה לך מתוקי להנות עם אחרות, תן להן לטעום מהדבש... אני רוצה את העוקץ... עד אז ,במלוא הכוח, יערית(שיום אחד לפני סגירת עשור שלישי)

ariegur

New member
שחורת יקרה,

אני מלא מרץ, ויש לי הרבה מה לעשות פה. אריה - שנפעם ונדהם מכל אחת שלא צובעת לבלונד

למעלה