השבת אבידה

ד ר ל י

New member
השבת אבידה

איזה פדיחה.
לפני שבוע החזרתי את הבת שלי מחוג עם חברה שלה.
למחרת בבוקר אני מסיעה אותה לבי"ס, פתאום אנחנו שומעות קטע משיר מהסרט מלך האריות. לא הבנתי מאיפה זה בא עד שהבת שלי קלטה- החברה שכחה את הטלפון באוטו שלנו.
היא לא עם הבת שלי בבי"ס ובשביל להחזיר הייתי צריכה להתקשר לאמא, ובזמן האחרון אני וההורים של הילדה לא מדברים (היתה איזו תקרית ואני מעדיפה לא לדבר איתם). חוץ מזה גם שכחתי מזה.
בקיצור לא החזרנו את הטלפון לבעליו עד היום ולא הודענו שהוא אצלנו. זה טלפון ישן שלא שווה הרבה אבל בכל זאת היא בטח היתה צריכה אותו.
מה עושים? אם הבת שלי פתאום תחזיר את הטלפון היום בחוג נצא לא בסדר כי היינו צריכים לעשות את זה קודם ואני לא יכולה להגיד לבת שלי לא לגלות שהטלפון היה אצלנו כל הזמן כי זה לשקר....

שהילדה תחזיר בחוג וזהו...בלי הסברים..

שתגיד שמצאתם את זה באוטו והיא שכחה להגיד..
היא תשמח שזה חזר ובטח לא תשאל שאלות..
חוץ מזה את ממילא לא ביחסים עם האמא אז מה זה משנה מה היא תחשוב?

אני חושב שזה זמן סביר להחזיר

כמו שליזוש אמרה. או שאפשר לשלוח כחבילה בדואר אם יש את הכתובת.

שמים1

New member
להחזיר את הטלפון ללא הסברים

לומר שמצאתם אותו מתחת למושבים באוטו וזה הכל .
זה אקט חינוכי שילמד את הילדה שעושים את הדבר הנכון גם כשלא מדברים עם אותו בן אדם .

אני מבינה אותך יחד עם זאת אני גם בטוחה

שהמצפון ייסר אותך שלא החזרת, שלא לימדת את הילדה שטוב ונחמד להשיב אבידה לבעליה = תחזירי בטענה שבטעות זה נמצא במושב האחורי של הרכב וזהו

ano40

New member
צודקת

סמאדוש

New member
שחררי את הקארמה הזו.מצאתם את הטל'

מתחת למושב, לא שלכם, אתם מחזירים. לא צריכים שום קארמה עם אף אחד.

פ נ ט i ם

New member
אני הייתי מתקשר לאמא

ומודיע לה שחטפת את הטלפון של הבת שלה ואת רוצה 100 ש"ח בשטרות קטנים, לא מסומנים, עבור החזרת הטלפון ללא פגע...

ד ר ל י

New member
עכשיו באים?

היית צריך להגיד לי את זה קודם, כבר החזרנו את הטלפון ללא תמורה

ד ר ל י

New member
לא, מה פתאום

לא יצאתי שום תותחית. בסה"כ הבת שלי החזירה לילדה את הטלפון בלי להגיד כלום
.
זה היה ברור לי שאני אחזיר אותו, אני לא מסוגלת לחיות עם דברים שלקחתי בלי רשות או לא ביושר, זה ממש מטריד אותי. פשוט שכחתי מהטלפון כי הוא היה זרוק באוטו ורציתי סיפור כיסוי למה לא החזרנו מיד. אם זאת היתה חברה טובה הרי מייד הייתי מתקשרת להודיע שהוא אצלנו.

למעלה