השברולט..

‡NoK

New member
השברולט.. ../images/Emo150.gif

יש לי בעייה קטנטונת.. יש לי אמא רעה ודאגנית יותר מדי..בקיצור היא החליטה לא לאפשר לי ללכת לשברולט עד שיעמידו שם שמירה בכניסה לשער ("יש שם שערים כאלה גדולים וכל מחבל יכול להיכנס ולהתפוצץ..") ..היא אפילו התקשרה למחלקת הביטחון או משהו כזה, של עיריית חולון (אתם קולטים כמה רחוק היא הגיעה?!?!) והם אמרו לה שעד שבאמת אם לא יציבו שם שמירה, יסגרו את השברולט ועד אז לא לתת לנו להגיע לשם..
בקיצור..לא עזרו הצרחות והאיומים ("אני בורחת מהבית! את לא תראי אותי יותר..אני מתאבדת!!
") ..היא פשוט לא נותנת לי ללכת לשם.. מה אתם אומרים? אולי באמת כדאי לארגן שמירה בשערי השברולט בימים שכאלה..? נוקי המבואסת

חולוני

New member
את לא מפסידה הרבה..

תלכי לסרט או משהו.. (יש היום טרום בכורה של הסרט החדש של פינצ´ר - "פאניק רום", וגם של הסרט החדש של גיא ריצ´י..נראה לי "משחק מכור" או משהו כזה...).

חולוני

New member
מה לעשות, אין תקציב..

וגם ככה קהל היעד של החור הזה זה בני-בנות 12.. ככה שהוא נחשב "גדול"..

שדוניתה

New member
צןדק../images/Emo70.gif לא חשבתי על זה ככה...

אבל הוא לא צריך נשק? מה הוא מקבל רובה מים
מתיז ומחכה שהמחבל יקבל דלקת ריאות
טוב נו קרו דברים מעולם... -
-

חולוני

New member
לא, רובה פיקות..

מקסימום במקרה הצורך הוא יזרוק פצצת סירחון (יתקע נוד).

ממש לאאאאאאאאאאאאא

חולוני מה אתה בכלל מזיין תמוח אתה הייתה בשברולט בכלל??? או שזה מקום יותר מדי קדוש בשבילך ! אז תקשיבו לי יש שומר בכניסה!! ושומר בפנים!! ושומר בחנייה!! הבנתם !! ויש לשומר בחניה ובפנים נשק עכשיו השאלה עם לשומר הטורקי בכניסה יש את זה אני לא יודע אבל אני יבדוק את זה היום ויגיד לכם את זה בלילה!

tofy

New member
יש שומר השער ובכניסה...

ויש את נאור עם רובה מים משפריץ על אנשים!

חולוני

New member
די, לא יכול להיות..

אתה לא אחד מהשומרים? אתה בטח עובד עליי.. וכן, הייתי בשברולט, פעם הייתי הולך לשם קבוע, עד שהמקום התדרדר. יותר אני לא הולך לחור הזה..

חח לא

אתה קורע אותייייייייייייייייייייי תגיד מתיהייתה שם שהיו שם טרנסים ומזרחית ???

חולוני

New member
הא?

מתי אמרתי שיש שם טרנסים ומזרחית..?(למרות שלקראת הסוף, ככה ב-5 הם באמת שמים קצת טראנסים..) בשברולט יש תמיד את אותו חרא.. אותה מוזיקה מסריחה (קורן, לימפ ביזקיט, לינקין פארק, אנוק, פופאנק (בלינק, סאם41 וכו´), ופעם ב.. גם פרודיג´י...כבר עדיף את הטראנסים שהם שמים ב-5 בבוקר). ואותם אנשים (פריקים מסריחים שטווח הגילאים שלהם בין 12 ל-14..). בקיצור, חור. לא הייתי שם מאז ההופעה של אינפקציה בחנוכה (וההופעה הייתה מסריחה, בעיקר בגלל אותם פריקים..), וטוב שכך.

אתה אשכרה איש דפוק!!

מה איכפת לך מאנשים אחרים עם אתה נהנה ?? אתה בטח מאלה שהולכים לשם לבד בלי חברים או עם חבר אחד בדפיקות רבה עידו יהוה טל

חולוני

New member
מי אמר שאני נהנה?

למה שאני אהנה אם יש שם מוזיקה מסריחה ואנשים מסריחים? אם הייתי נהנה הייתי ממשיך ללכת לשם.. ולא, אתה מתבלבל איתך, אני הולך למועדונים עם חברים, לא כמוך ושאר חבריך הפריקים שגרים בחור הזה..

המרחפת

New member
השברולט....

לא הייתי שם שלוש שנים, ולצערי, חברים שלי שיכנעו אותי לבוא אתמול. שיעמם לי כל כך..... בכל מקרה, הוא בהחלט מאובטח, ואני מבטיחה לך שאף מחבל לא יטרח להגיע עד חולון בשביל מועדון אחד. זה סיכון גדול מדי בשבילם. בכל מקרה, השברולט אכן נסגר לכמה שבועות, לא ידוע לי מאיזו סיבה, ונפתח אתמול, ושמירה בהחלט הייתה שם. וגם משעמם. מאד.

we come in war

New member
הדודה צודקת

אתמול באמת לא היה משהו בשברולט אבל בדרך כלל כיף שם אתמול היה חרא !!!!!!!

למעלה