השביתה נגמרת???

השביתה נגמרת???

קיבלנו את ההודעה הבאה מאגודת הסטודנטים: לאחר כ 20 ימים של השבתה גורפת והפעלת לחץ ציבורי ופוליטי, ולאור הלחץ הפוליטי שנתון בו ראש הממשלה, הוגשה היום לסטודנטים הצעה העונה על מרבית דרישותנו, כפי שנוסחו בנייר העמדה שפרסמנו עוד בתחילת המאבק. כחלק ממדיניות של שקיפות ושיתוף הציבור, אנו מציגים בפניכם את ההסכם המתגבש ומבקשים את תמיכתכם בהחלטת האגודה על מהלך של הפסקת השביתה, ממחר. ואלו העקרונות הראשיים של ההסכם: התקציבים שקוצצו ממערכת ההשכלה הגבוהה מאז שנת 2000 יוחזרו (כמיליארד ש"ח) מתוך תוספת התקציב, לפחות 150 מיליון ש"ח יופנו לשיפור משמעותי ברמת ההוראה ובשירותים הניתנים לסטודנטים. השינויים ייקבעו בצוות משותף ובו שלושה נציגי סטודנטים ושלושה נציגים מטעם הממשלה והאוניברסיטאות. שכר הלימוד יוקפא בשנה הקרובה, ובכל מקרה כל סטודנט הלומד היום ימשיך לשלם את אותו שכר לימוד במהלך כל התואר. לאחר הגשת המלצות ועדת שוחט, יינתן לסטודנטים זמן לגבש את עמדתם ביחס להמלצות ואז יתקיים משא ומתן ישיר בין הסטודנטים לבין ראש הממשלה, שרת החינוך ושר האוצר על מנת להגיע להחלטה מוסכמת על ידי כל הצדדים. ראשי האוניברסיטה התחייבו שלא תהיה פגיעה בסטודנטים וכל החומר (שיעורים ומעבדות) יושלם. אז מה אתם אומרים? חוזרים מחר ללמוד?

BellA עלמה

New member
../images/Emo32.gif אתמול היה אירוח של יו'ר התאחדות

הסטודנטים בפורום סטודנטים y net יש שם דברים מעניינים

ialstrn

New member
אם התקציבים מוחזרים למה צריך להקפיא את

השכר לימוד זה לא הגיוני... אני לא קיבלתי את ההודעה הזו ולא ידוע לי עליה.. אם הכל יסתדר אני מאוד ישמח. נראה בכל מקרה שהם מחכים לדיון עם הסטודנטים ושהם לא נתנו תשובה עדיין לפי ההודעה... מבטיחה לך שאם תיגמר השביתה תראי את זה בחדשות בענק!!!

נשלח מטעם האגודה של האונ' העברית

לצורך משאל עם להפסקת השביתה החל ממחר... ונראה לי שהכותרות מחר יוקדשו למשהו אחר (רמז: אולמרט)

ChilD SouL

New member
אם חוזרים מחר - אני אשרוף מישהו../images/Emo46.gif

זה היום הכי ארוך ומגעיל בשבוע לימודים אצלי. שיחכו עם זה עד יום רביעי.

חופשי, גם אצלי

אני בדיוק מתמרמרת על זה כי מחר יש לי...... ס-ט-ט-י-ס-ט-י-ק-ה
אחחח האימה

ialstrn

New member
אין חשש ,השביתה ממשיכה כהרגלה הפגנת ענק ביום

רביעי...

ialstrn

New member
ועוד דבר עצומה נגד ועדת שוחט והעלאת שכר

הלימוד! קישור: http://www.nuis.co.il/index.php?sid=237&lang=he&act=page&id=3604 תמלאו תישלחו .. ותעבירו לחברים.. *** אני כותבת את זה שוב למרות שכבר כתבתי את זה היום ,כי כתבתי את זה בהודעה נפרדת ולא קשורה לשום שירשור,ולכן זה נדחק לסוף, אז כדי שישאר בנושאי הדיון העתקתי את זה שנית...

איך את יודעת?

אצלנו כולם כבר הכינו את הבגדים על הכסא, הסנדוויץ במקרר והמחברות בתיק...

ialstrn

New member
אמרו בחדשות .אם כי יש היום ישיבה של ראשי

האגודה ,אבל הנטיה שלהם היא לדחות את ההצעות ... זה מה שכתוב בעיתונות.

ialstrn

New member
גיליתי מה הקטע המוזר בהצעה, ולמה האגודה

סירבה. בהצעה הם הסכימו להחזיר את התקציבים לסטודנטים רק להשנה ושנה הבאה!!! ( מדובר במליארד ורבע ) ככה שהם בעצם חושבים שאנחנו חבורת אגואיסטים... בתואר שלנו נשלם אותו דבר, אבל מי שיתחיל ללמוד שנה הבא ישלם עפ"י המלצות וועדת שוחט. ועל המשפט המצוטט במכתב: הסטודנטים לא יענשו על שביתתם.. שכחו לכתוב במכתב הזה - במידה ויאפשרו לכל המלצות וועדת שוחט להיתמלא במלואן.. וכן אני חסידת קישורים, קבלו קישור לכתבה : http://news.walla.co.il/?w=//1099359

robroi

New member
הייתי בטוח שהפארשים האלה יקבלו אותה

הפתיעו אותי

ialstrn

New member
יום נוסף של שביתה הגיע לסיומו ,אני הולכת

לישבות במיטה...
וכמו שנאמר : אני פורשת מחוסר עניין לציבור..(אולמרט תלמד ממני
) לילה טוב! תמיד כ"כ שומם פה בלילה .. אלה עם במקרה נפלתי לדיון עם אנשים סרוטים כמוני

למעלה