השבח לאל!!! רשימת התפוצה עידכנה, רוצו לראות! ולזכות!
C chen1litvak New member 31/1/08 #2 חח עידכנה וגם קצת התבלבלה הם שלחו לי משום מה גם את המייל שהם שלחו באוגוסט
נ נעמקה19 New member 31/1/08 #4 לא קיבלתי ../images/Emo10.gif תוכלי לשלוח לי? [email protected] אגב, אני גם לא מוצאת את המקום שבו אפשר להרשם שוב לרשימת תפוצה, באתר
לא קיבלתי ../images/Emo10.gif תוכלי לשלוח לי? [email protected] אגב, אני גם לא מוצאת את המקום שבו אפשר להרשם שוב לרשימת תפוצה, באתר
F Fuhrer New member 31/1/08 #7 גם אני קיבלתי, ראיתי את זה בבוקר - זה היה מרגש, פתאום לקבל מכתב מהתפוצה :] חשבתי אולי התווסף איזה פוסטר ואז נזכרתי שההופעה רק עוד פחות מחודש ועד אז ישלחו עוד מכתב.
גם אני קיבלתי, ראיתי את זה בבוקר - זה היה מרגש, פתאום לקבל מכתב מהתפוצה :] חשבתי אולי התווסף איזה פוסטר ואז נזכרתי שההופעה רק עוד פחות מחודש ועד אז ישלחו עוד מכתב.
נ נעמקה19 New member 31/1/08 #10 התמונה לא עולה ]: לא משנה. בכל מקרה, אני לא יכולה להירשם לרשימת תפוצה כי נעלם לי החלק הזה מהאתר. ועכשיו קיבלתי ממך את המייל D: יואו. הם כאלה מגניבים. מעניין מי המתופף!
התמונה לא עולה ]: לא משנה. בכל מקרה, אני לא יכולה להירשם לרשימת תפוצה כי נעלם לי החלק הזה מהאתר. ועכשיו קיבלתי ממך את המייל D: יואו. הם כאלה מגניבים. מעניין מי המתופף!
ה העוגייה של דפנה New member 31/1/08 #11 משהו שמזמן רציתי לעשות../images/Emo85.gif הטבעתי את חותמה של מלכת העוגיות הבלתי מעורערת: דפנה קינן.
ה העוגייה של דפנה New member 1/2/08 #17 ../images/Emo24.gifמה היינו עושים בלעדייך, נעם...../images/Emo85.gif