השבחת האורגזמה

BodyCount40

New member
חסר ? לדעתי לא חסר בכלל ....

הבעיה היא שרובן עם בעיה נפשית כזו או אחרת ואיכשהו אני מצליח להגיע לכולן ....

אני כל כך לא מתעלמת !!!../images/Emo7.gif

לא כתבת לי כלום

Kרן

New member
שווה לנסות, כי אין על גמירה מחדירה.

היא הכי חזקה וכייפית... למזלי, אני לא הייתי צריכה ללמוד או לתרגל, מההתחלה זה פשוט בא לי טבעי..

daniella1980

New member
תודה, את מאוד עוזרת:)

שוויצרית! לי זה לא בא בטבעיות או טריויאליות, מה שכן, לרוב הנשים למיטב ידיעתי מאוד קשה אם לא בלתי אפשרי, ומה שכתבת מזכיר לי את הדוגמניות הרזות שמתראיינות לעיתון ואומרות "אני? אוכלת מלא, אבל אני רזה, זה בגנים, זה בא לי טבעי". אגב, אני לא מכירה הרבה נשים שזה בא להן טבעי בכלל, אם כבר זה דורש המון למידה והתנסות מינית, עד שלומדים, אז את באמת בת מזל.

בגלל זה הנחתי לה ../images/Emo4.gif

לא מכירה בחורה אחת שזה קרה לה בטבעיות ... והאמת מאוד תמוהה בעיניי

daniella1980

New member
שמעי, נסתרות הן

דרכי האורגזמות הנשיות, זה לא רק עניין מנטלי ויכולת התחברות למיניות שלך (אבל זה חלק מאוד דומיננטי כמובן), בכל זאת יש גם הבדל פיזי בין אישה לאישה, איך היא בנויה, כמה היא רגישה באיבר המין והיכן בדיוק (אפילו שמעתי על נשים שלא רגישות בדגדגן במידה רבה וגומרות רק מחדירה, גם זה תמוה כי אני מאמינה שבכל חדירה הדגדגן חווה מגע עקיף ומסייע לגמירה, אבל זה כבר נושא אחר). בקיצור, לא הייתי ממהרת להגיד שהיא אומרת דברים ללא אחיזה במציאות, רק מיהרתי לומר לה שהיא בת מזל אם אכן זה המצב.

Kרן

New member
זה שכתבתי שמההתחלה זה בא לי טבעי...

זה לא אומר שמהפעם הראשונה ששכבתי - גמרתי. ברור שבפעמים הראשונות הייתי במתח וכאב לי ולא חשבתי על זה בכלל.. אבל אחרי כמה פעמים (כשהגעתי לשלב שבו אני יכולה גם להינות וכבר לא כאב לי), לא הייתי צריכה לתרגל, הייתי בתנוחה המתאימה לי ובקצב הנכון בשבילי ואז זה קרה בלי שהייתי צריכה להתאמץ בכלל ולזה אני קוראת "בא לי טבעי". זה עדיין לא אומר שאני יכולה לגמור בכל תנוחה או מכל תנועה, פשוט יצא ככה שבמקום לנסות ללמוד באיזו תנוחה אני כן מצליחה לגמור (אם בכלל), אז קודם הצלחתי לגמור ורק אח"כ גיליתי שיש תנוחות שבהן אני לא מצליחה... הרבה בנות אמרו לי שאני בת מזל, גם בגלל שאני יכולה לגמור כמה פעמים שאני רוצה..

daniella1980

New member
מעניין!

גם אצלי לא מכל תנוחה זה אפשרי או טרם הצליח. זה רק מוכיח את העובדה שיש הבטים פיזיים טהורים (בתנוחה ספציפית את מקבלת את הגירוי הנדרש) ולא רק מנטליים של חיבור לעצמך.

זה בהחלט נכון...

יש דרך לשלוט גם בשפיכה הגברית. הכל תלוי בגבר ובמה שהוא רוצה לעשות...אישית אני יכול לעכב את השפיכה לים של זמן ויש מי שיכולה לאמת את זה,בעצם יש כמה בפורום
לפעמים אני מגיע למצב בו אני מתיש את הפרטנרית גם...
ואז מגיע תורי...פעם אחת ואיכותית אחרי שהאישה נהנתה...

חופ שיה

New member
שמחה שרשמת זאת

למרות שאפשר להאשים אותך בקידום מכירות.
בכל מקרה - ג ב ר י ם !!!! לתשומת ליבכם.

תראי...תשמעי...תביני...

איך אומרים ??? המוצר נמכר היטב כאשר המוכר יודע להשתמש בו באופן הכי נכון ומכיר אותו על כל צדדיו...
[מה קשורים הגברים ??? נשים לתשומת ליבכן !!!!]

למעלה