השבחת האורגזמה

חופ שיה

New member
השבחת האורגזמה

זוכרים שדיברנו על זה שיש דרכים שלשבח אורגזמה נשית וגברית, אז הנה עוד כתבה אחת מיני רבות על העניין. לנשים- העצמת האורגזמה והיכולת לגרום לה להגיע כמה פעמים ברצף +חיזוק שרירי רצפת האגן. לגבר - היכולת לשלוט באורגזמה, להעצים אותה ואולי גם לגרום לה להגיע מספר פעמים מבלי שהיא תיטול ממך את כל האנרגיות שלך.

BodyCount40

New member
במה התאהבת בדיוק../images/Emo35.gif בכתבה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

BodyCount40

New member
אה, טוב

מצטער אני לא בקטע האחרונה שהייתי איתה דווקא טענה שרק איתי היא גומרת ואז יא זרקה אותי לטובת החבר לשעבר אז כנראה שאורגזמות זה לא הכל, אם היא מעדיפה סקס גרוע (לפני מה שהיא אמרה) על פני סקס טוב אני כבר נואש מלנסות להבין אתכן

../images/Emo4.gif בעיה מורכבת יקירי ....

וכל אחת שונה ואחרת מהשנייה אז אל תכליל ... אין טעם להיות ממורמר בגלל בחורה ספציפית שהתנהגה כמו ..._את זה אתה תוסיף- אני לא נכנסת בין בני זוג באשר בם).

BodyCount40

New member
את אפילו לא יודעת על מה את מדברת

כשאת אומרת "מורכבת" .... אין לך מושג כמה מוזר זה היה אבל חפיף, אין טעם להתמרמר, בזה את צודקת וכמובן שאני לא מכליל, אלא שפשוט סתם יצא לי להתקל רק במקרים מוזרים ולא ברורים בעליל נו, נקווה לטוב כמו שאומרים אם זה צריך לבוא - זה יבוא !

BodyCount40

New member
כמו שחכמים ממני אמרו:

יבוא - יבוא לא יבוא - לא יבוא לי נמאס לחפש, לפחות בשלב זה ...

../images/Emo4.gifשנוי במחלוקת על פי עניות דעתי...

אסור אף פעם לסגור את עצמך לאופציות שמזדמנות בדרכך... ובדרך של "אני לא מחפש כי אני לא מוצא" לא תעלה בחכתך דבר... החיים יפים תלבש חיוך (אם יש גומות אז בכלל מבורך) והכל עוד יקרה... מתוך ניסיון אישי ו3 אהבות גדולות... השמיים פתוחים ... תצפה ללא מצופה....

BodyCount40

New member
לא זה מה שאמרתי

לא אמרתי שאני סוגר דברים ומונע ממני אנשים חלילה פשוט ירד לי קצת החשק זה הכל אין לי כוח לתור ולחפש יומם ולילה אחר מישהי אין לי כוח לזה אם "ייפןל" משהו טוב אז אחלה זה כל מה שניסיתי להגיד וחיוך ? יש תמיד חיוך ויש האומרים שהוא גם יפה .... אבל לכי תאמיני לאנשים ....

למעלה