השבוע

השבוע

הוא שבוע הציטוט הבין לאומי . ובפינתנו היום, עדיין, אנשטיין : Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves .

צאט ניק

New member
תרמנו

כבר במשרד. טוב נו, הנה אחד כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים במוניות. (וודי אלן)

צאט ניק

New member
תרמנו

רק עכשיו שמתי לב שאימצת את החידוש הלשוני שלי הנעלה/מנעלת בגלל הכבוד שעשית לי קבלי עוד אחד לאוסף. כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון - עליך לשתוק רוב הזמן (אוסקר ויילד)

צאט ניק

New member
בטח

אחרית כל קטטה - חרטה, ואחרית כל ענווה - שלום. (ר' שלמה אבן גבירול)

שלום

עליכם וזה לא ציטוט

בקשת כל כך יפה

רדיקל הוא אדם ששתי רגליו שתולות חזק באוויר. פרנקלין דלאנו רוזוולט

זו ציפור? זה סופרמן?

לא, זה האוירון! לא היה לי מה להוכיח הערב ואני חושב שהוכחתי את זה.

א י ל ה

New member
ואני אומרת

למה להתאמץ, ולהביא אותה ב-אחד-אחד, אם אפשר להביא אותה ב-בבת אחת? <אילה עם רווחים, סיטונאית>

א י ל ה

New member
ועוד אני אומרת

שאם משנים את המילה המקושרת בטקסט, כדאי מאוד לשנות אותה גם במקשר. <אילה עם רווחים, חכמה בדיעבד>

את כל כך אוהבת את אינשטיין

שהיתי חייבת לתת לך אתר אינשטני מיוחד לעניני ציטטות http://www.quotationspage.com/quotes/Albert_Einstein/ בברכה א. אינשטיין המקורית ולא כל כך יחידה

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo197.gif../images/Emo124.gif../images/Emo118.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

וישלח את היונה מאתו לראות הקלו המים מעל פני האדמה

עוד לא גמרתי, ושניים על ספרים :

" A book must be the ax for the frozen sea within us " Franz Kafka " A book is like a garden carried in the pocket " Chinese Proverb

למעלה