השבוע

Zygon

New member
השבוע

טוב השבוע אין ממש הרבה דברים,ערוץ 1 מרוכז כולו באולימפידה,זאת אומרת כמעט אין בו כלום,מלבד משהו אחד. היום פריים:בעשר יש "אושר" אח"כ ב22:30 יש את הפרק השני של Tipping the velvet שכבר שודר בערוץ 1 אח"כ האטי וינטרופ חוקרת. מחר פריים:החל מ21:30 במסגרת פסטיבל הקומדיות "פתוח ברציפות","הכומר מדיבלי" ו"פשוט נהדרת" אני עוד לא הצבעתי עדיין,נעשה את זה מתישהו. שני יס פלוס עשר "פופקורן" או בשמו האמיתי "מחזה לצהריים" ,המחזה האחרון שמכיל דמיות שהיו במחזות הקודמים.במקומו תשודר הדרמה New tricks או סדר חדש,יצא לי לראות אותה כבר,היא לא רעה אבל היא יותר מתאימה לבי בי סי פריים.בפריים באותה שעה "אל תעזבי אותי כך" דרמה על שני מרצות שחוקרות רצח שכבר שודרה . רביעי,20:00 ערוץ 1 העונה הרביעית של זיווגים בשידור ראשון בארץ,זאת כמון אם שום דבר לא ישתבש,בעשר ביס פלוס סטריינג' הפרק האחרון ובפריים באותה שעה שני פרקים ברצף של "לדפוק שעון" בשידור חוזר. זהו,אני מקווה שבחגים תהיה איזו סוכריה בשבילנו,תהנו.

StevieDav

New member
לחובבי ריצ'רד קויל

יש לו תפקיד אורח בשידור החוזר של "הטי ווינתרופ" הערב.

Mycroft

New member
אני לא יודע עד כמה אפשר

לסמוך על פריים. בינתיים הוא כותב שהוא ישדר את Murder ואת Babyfather (שאני לא זוכר אם הוא שידר בעבר) באמצע ספטמבר, אבל לא כותב על עוד תוכניות. אולי זה עוד מוקדם מדי, אולי פשוט ספטמבר יהיה חודש משעמם (הרי אצלם אין חגים...)

Zygon

New member
שתי התוכניות הללו שודרו ביס

הן סבירות לא יותר מזה,משהו להעביר איתו את הזמן באופן חד פעמי.

Zygon

New member
שתי התוכניות הללו שודרו ביס

הן סבירות לא יותר מזה,משהו להעביר איתו את הזמן באופן חד פעמי.

Y. Welis

New member
יש גם איזו סידרה עם ריק מאיאל ועוד

אחד, בסביבות אחת בלילה, שראיתי באיזה יום בשבוע האחרון - משהו מצויין. לא עלילתי כמו 'פוליטיקאי קטן' אבל מטורף וסלפסטיקי לא פחות. הרבה זמן לא ראיתי משהו כזה מצחיק של מאיאל.

StevieDav

New member
Bottom ב-1:30?

לדעתי היא פשוט זוועה. הומור ההגעלה שמאיאל מצטיין בו לעיתים (שלא תבינו לא נכון - יש דברים שלו שאני מאוד אוהבת), בצורתו הגרועה ביותר...

Zygon

New member
התוכנית משתייכת לז'אנר התוכניות

שיש לצפות בהן שאתה במצב הזוי,היא לא תשרוד בכל ניתוח אנליטי של צפיה כאשר אתה מרוכז בצפיה עצמה.

Mycroft

New member
כתבו עליה בעיתון נדמה לי

במסגרת התחרות של התוכניות הקומיות. היא לא אמורה להיות קומדיה מתוחכמת מדי, זה פשוט המשך רעיוני לYoung Ones על כל המשתמע מכך. בנסיבות אחרות ספק אם התוכנית הזאת הייתה עולה בכלל לשידור...

Y. Welis

New member
כנראה שכן... אני מעדיף אותו על פני

עלי ג'י המביך (למרות המשחק הכפול שלו), כי לעיתים בין קטע סלפסטי אחד לשני, יש בדיחה קטלנית שעושה את זה - כמו הטיפוס בפרק של השבוע שעבר שהתלונן שקיבל רק 2 פני מהמשכונאי המניאק (שם שמאיאל המציא לו) עבור כל הבית שלו... גם הבדיחות שהיו שם על יוצאי מלחמת פולקלנד, שחושבים את עצמם לוותיקי קרבות (למרות שהיה שם בקושי חצי קרב שנמשך יום אחד), הן סאטירה מצויינת.

frasier

New member
BOTTOM - הומור בסיסי אבל מצחיק

לדעתי זו איננה מגולות הכותרת של הסדרות הבריטיות הקומיות, אבל יש בה חן מסוים. אני אוהבת את הכימיה בין ריק מיאל לאדריאן אדמונסן, והיו שם כמה קטעים שהרסו אותי מצחוק - למשל נסיונם לרצוח את בודק הגז כדי שלא יגלה שהם גונבים את הגז מהשכן האלים. שניהם מוכשרים כשד, והם עושים עוד דברים יותר מתוחכמים, ופה הם הלכו על ההומור המטומטם של "החבר'ה הצעירים" שהצליח להם בשנות ה-80. אלימות תמיד עבדה טוב בסיטקומים בריטיים, ראו "BLACK BOOKS", למשל.

למעלה