השבוע

Zygon

New member
השבוע

אז ככה,השבוע יש כמה ימים מצוינים לטלביזיה בריטית,נתחיל : קודם כל המלצה אוף-טופקית להיום ,ערוץ MGM שעה 18:40 הסרט 1984 ,גרסת ג'ון הארט,למי שלא מכיר את הסיפור שיתכונן למשהו מדכא,הסרט אגב נראה נקי באופן מופלא בערוץ.חוץ מזה יש היום את החלק הראשון של הוקינס ב23:30 ערוץ אחד,שידור חוזר למי ששכח אבל הארוע המרכזי של הערב ,בבי בי סי פריים מופע בשידור חי של "ילדים נזקקים" עם מיטב הבדרנים הבריטים מתחיל בשעה 21:00 עם הפסקה בשעה 0:00 בשביל "מה יגידו השכנים" . מחר ,יום מצוין מספר אחד, בבוקר 10:19 "ענין פתוח" ,אבל בערב יש באמת מה לראות זה מתחיל ב18:30 עם עוד פרק מצוין של "החטאים" בערוץ 1 ,ממשיך ב20:15 ביס פלוס עם הדרמה החדשה בשני חלקים של רובי קולטריין ,"הפשע המושלם" ומסתיים ב21:30 עם עוד פרק ארוך שלא שודר קודם של טאגארט! יש לציין ש"הפשע המושלם" (שנכתב ע"י סטיוארט הפבורן ששיחק את הבלש קני פואפר בטגארט וגם כתב פרקים לסדרה) לא חופף לטאגארט ואפשר לראות את שניהם,אבל למקליטים אני ממליץ להסתייע בשידורים חוזרים,לא מומלץ לטחון את הוידאו כל כך הרבה שעות. ראשון ,ערוץ 1 22:30 "אי קטן ואנשים בו מעט" . שני ,יום מצוין מספר 2, ב21:30 ביס פלוס "ארבעים ומשהו" המצחיקה בטירוף יש גם שידורים חוזרים למחרת לטובת מי שרוצה לראות ב22:00 שני פרקים ברצף של "המצוד" המעולה.אכן יום מצוין (בי בי סי פריים כמובן). רביעי מ22:00 שני הפרקים האחרונים אי פעם של דיינג'רפילד ,בבי בי סי פריים. חמישי היום של הפקות SHed ,ב23:00 שידור חוזר של נשות הכדורגל,בערוץ 10 , ב1:30 שני פרקים ברצף של שידור חוזר של "נערות רעות" ,ערוץ 2 . וזהו,אני סוף סוף קיבלתי את העונה הראשונה של הקלאסיקה Survivors ככה שאני לא מבין עוד מה אני עושה כאן,צפיה נעימה.

Mycroft

New member
ויום חמישי גם

Michael Palin’s Hemingway Adventure סדרת תעודה של מייקל פאלין בעקבות ארנסט המינגווי, על ביקורים במדינות ובמקומות בהם המינגווי ביקר. נשמע טוב למי שאוהב סדרת מסעות (ואולי גם את מונטי פייטון
)

גליונת

New member
באמת רציתי לשאול את זייגון

למה הוא לא מתייחס למייקל אהובי. כל סדרות המסעות שלו עד עכשיו היו שוות צפייה. מייקל פאלין הוא טייל סקרן שנותן כבוד למי שהוא פוגש ומה שהוא רואה,ואף פעם לא נרתע מהתנסויות (כמו למשל להצטרף למקהלה של הצבא האדום כמשתתף פעיל,בשיר עליו הוא התאמן מהקלטה),בנוסף לזה שהוא פשוט בן אדם מקסים ומצחיק (לא לצפות למערכון בלתי פוסק של מונטי פייטון,לא לזאת הכוונה). אבל כמה שהבן אדם הזה מטייל-אני לא מקנאה באשתו (אלא אם כן כמובן היא מצטרפת אליו מידי פעם,שלא לעיני המצלמה).

Zygon

New member
אני מתיחס בעיקר רק לדרמות

או קומדיות,לפעמים לדברים אחרים. והודעה קצרה בשמי-כנראה שמהשבוע או שבוע הבא התזכורות השבועית ביום שישי יהיו בשעה טיפה יותר מאוחרת,שלוש וחצי ארבע וצפונה,לא לדאוג.

Zygon

New member
והשוד המושלם עם רובי קולטריין

היה משובח ומצוין,כמו פרק טוב של טאגארט רק יותר מהיר,אותה תחנת משטרה,אותה גלזגו משובחת וסיליה אמרי מצוינת,מומלץ בחום.

Zygon

New member
קרציות

משום מה הם שמו את העונה הראשונה של המצוד.

למעלה