השבוע

Zygon

New member
השבוע

ללא כל שהות נתחיל בסקירה : היום בי בי סי פריים שעה 22:00 זרים מושלמים חלק 2,אמור להיות טוב לא ראיתי נחכה לשידור חוזר של זה מתישהו. בהמשך היום המצוד עונה ראשונה בשידור חוזר,שימו לב חובבי המצוד המשיכו לקרוא,ערוץ 1 כמובן. מחר 10:10 עניין פתוח פרק שלישי (יש 12 בסה"כ למי שזה מעניין אותו) ביס פלוס,יס פלוס גם רענן טיפה את הקומדיות הליליות השבועיות שלו,לא הרבה כי זה עדיין שידורים חוזרים,השבוע יש את "נשקיני קייט" עם קרוליין קוונטין וכריס לנגהאם.את כריס לנגהאם אפשר לשמוע באותו ערוץ כל יום בשמונה בדוקומדיה המשעשעת "אנשים כמונו" בתפקיד רוי מלארד או לחלופין להנות מהכתיבה הקומית שלו כל יום ב13:30 בערוץ 10 , ה"חבובות" כמובן.את קייט תחליף עוד השבוע Beast סדרה קומית משובחת מבית סיימון ניי ("ככה לא מתנהגים" "חוק או צחוק ?" ) בכיבובה של דון מקינקואון ("הצלף בפוני") ביס פלוס כמובן. חזרה למסלול אחרי הסחפות קלה,מחר גם יש את "חטאים" המצוינת ב18:30 ערוץ 1 ופרק קצר של טאגארט ב21:30 האלמארק כמובן. ראשון ערוץ 1 ,"אי קטן ואנשים בו מעט" 22:30 . שני בי בי סי פריים 22:00 ,רצועת הפשע ,העונה השניה של המצוד !!! מורכבת משלושה סיפורים בני שני חלקים כל אחד,והפריים מקרין כל שני חלקים של סיפור ברצף,מגניב ביותר,אפילו באנגליה לא עושים כזה דבר.כאמור שני פרקים. רביעי 22:00 דיינג'רפילד ,בי בי סי פריים,שני פרקים ברצף,בשבוע הבא ישודרו שני הפרקים האחרונים בכלל אי פעם של הסדרה,אל תדאגו בניגוד למסורת הבריטית יש הפי אנד. חמישי,היום של חברת ההפקות Shed ,ב 23:00 בערוץ 10 "נשות הכדורגל" ראיתי פרק ראשון ועוד לא גיבשתי דעה ,ב 01:30 בלילה "נערות רעות" שני פרקים ברצף ערוץ 2 ,עכשיו זו סדרה מצוינת ומשובחת שחודשה לאחרונה לעונה שישית! אני די מאמין שכאשר יגמרו לשדר את שלושת העונות הראשונות,תשודר סוף סוף העונה הרביעית. וזהו בערך,רק אציין שביום שישי הבא תשודר בשידור חוזר בערוץ 1 הדרמה "הוקינס" החדשות הכי טובות של השבוע הם כמובן לגבי המצוד ,סדרה מצוינת עם דיוויד שוסט,סמנתה בונד ומלאני היל.

Mycroft

New member
לגבי המצוד,

זו לא העונה הראשונה שהם משדרים עכשיו
לפחות זה מה שהבנתי מהאתר של פריים... חוץ מזה, נראה שהשבוע הולך להיות לא רע בכלל ביחס לשבועות האחרונים ... למי שאוהב, בימי שבת ישדרו גם פרקים של "הוט ווקס" עם רובי ווקס (שודר אצלנו גם בערוץ 8), ושישי הבא - "Children in Need", מופע של הBBC בהשתתפות מיטב האומנים למטרת גיוס כספים עבור ילדים נכים.

Zygon

New member
והמצוד היה מצוין

הם הלכו על קו יותר מחוספס מהעונה הקודמת,יותר על פיתוח דמיות,וזה נראה עכשיו יותר כמו סדרה,מאשר מיני סדרה חד-פעמית. הסדרה נעשתה ב2002 (אחרי העונת מיני של 2001 ) ולא המשיכו אותה בשנים הבאות,אבל זה ממש לא אומר כלום,זה יכול להיות בגלל עומס של הכוכבים הראשיים,או סיבות אחרות,למרות שמתחיל לראות קו עלילה שימשך גם בפרקים הבאים. היה מצוין.

גליונת

New member
זרים מושלמים מצוין

במקרה זיפזפתי לזה ביום שישי,מהאמצע,כך שלא היה לי מושג אפילו שמדובר בחלק שני (מתוך 3,אם הבנתי נכון). שמתי להקליט עד 23:00,כי זה מה שהעכבר אמר,ומסתבר שהפרק היה עד 23:30.זדים. המעט שראיתי שבה אותי,ואני מתכוונת להתייצב גם ביום שישי הבא ולעקוב אם יש שידורים חוזרים. גליונת (זייגון,אתה יכול לקרוא לי ג'אניס
)

Mycroft

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שישי הבא זה לא ישודר (ישודר מופע הצדקה "Children in need"), הפרק השלישי ישודר רק ב28... ולגבי שידורים חוזרים, אפשר לסמוך על פריים שהם ישדרו את זה שוב מתישהו

Zygon

New member
היי מה נשמע ?

ורק שאני אדע,את כבולה או מלווינת ?

גליונת

New member
כבולה+ביפ (בציפיה לבאפי עונה 6)

למה,יש לך בשבילי משהו טוב? (אפגני?לבנוני?)

Zygon

New member
יש לי תמיד משהו טוב

בעקרון,אני כל שבוע פה ביום שישי עושה המלצות ותזכורות לדברים בריטים בשבוע הקרוב,בדר"כ יש יותר דברים ביס (שיש לי ) אבל אני מזכיר גם דברים בשאר הערוצים. תבואי לבקר,אם יש משהו ספיציפי בריטי שאת רוצה לדסקס עליו ,פה זה המקום. זה אחלה פורום.

למעלה