השבוע

Zygon

New member
השבוע

טוב נתחיל בנימה אישית,השבוע (מחר) נגמרים ליס פלוס הפרקים של הסדרה האהובה עלי ביותר שם,פרוסט, בשלב זה אין להם כוונה לרכוש את העונה העשיריתשעדיין משודרת בבריטניה וזה מצמצם לי את זמן התוכניות הבריטיות שאני רואה שם שאינן בשידור חוזר (אפילו שידור שלישי) משעה וחצי לאפס. זה ערוץ נחמד מאוד,למי שמתחבר ליס,אבל אחרי פחות מחצי שנה של התחברות מאבדים בו עניין ומהר (ואני לא אומר שלא נהנתי מאוד מהתוכניות שלו),לפחות לגבי,כוח השרידות שלו לאורך זמן הוא מוגבל,והסיבה העקרית להשאר מחובר עליו היא קונן אוברייאן כל יום,בעקרון הם מביאים סדרה בריטית חדשה אחת לחודש,ולפעמים שהיא לא שווה כלום,פשוט אין מה לראות. חבל חבל שביס לא משקיעים יותר בערוץ הדגל שלהם,כמו שהם משקיעים בערוצי הסרטים שלהם. טוב נחזור לסדר היום: יום ראשון ערוץ 1 22:30 ,"אי קטן ואנשים בו מעט" פרק שני. יום שני בי בי סי פריים 21:00 "השופט ג'ון דיד" ,פרק שני,הפרק הראשון היה מצוין ,אני מקווה שגם המשך הסדרה הוא כזה,כשרות לציבור נאמר שהוא ישודר בשידור חוזר ב23:30 . * שימו לב!!! בעיתונים מסוימים השעה נכתבת כ 22:00 ביום שני וכ 00:30 ביום ראשון בהתאמה,זה אומר שיכול להיות שהזיזו שוב את השעון בפריים! אם המצב הוא כזה,אני (או כל מי שירצה) אפרסם שינוי חירום כתגובה ללינק זה. זה די באסה,אבל די צפוי. שלישי ערוץ 2 01:30 "שוד לאור היום" שני הפרקים האחרונים ברצף בשידור שני,אני מקווה שיסימו משהו חדש ברצועה הזו,אבל רוב הסיכויים שאם ישימו משהוזה יהיה שידור חוזר של "סירנות",סדרה בריטית בשעה לא סבירה עדיפה על כלום. טוב,זהו,נראה שהשופט דיד הוא העוגן החזק של השבוע,כמובן שלא התיחסתי לשידוריםהחוזרים של סדרות שממלאים את היס והפריים. נקווה ששבוע הבא יהיה יותר מלא.

Mycroft

New member
../images/Emo45.gif ובנוסף, יהיו שידורים חוזרים

בפריים של הקומדיות ,כן אדוני השר", "בלאקאדר", "מה יגידו השכנים" בפעם העשירית, ואת Game On בפעם השניה לדעתי... אז מי שהתגעגע קצת לקומדיות, הן ישודרו שוב עכשיו.

Zygon

New member
כן וביס

הם שמים את "פוליטקאי קטן שלי","ארץ אכזרית","רגלים קרות","כשאני צוחק" ועוד כמה פה ושם. שלא לדבר על כל הרצועה הנוסטלגית מבית ITC :המלאך,המשכנעים,כנפי הרעם,קפטיין סקרלט וסטינגריי. הרבה מהן כבר בארכיב הקלטות שלי בבית.

Y. Welis

New member
ב'פוליטיקאי קטן' - עד העונה האחרונה

זו שלא שודרה מעולם בערוץ 2?

Zygon

New member
ביס הם משדרים הכל כולל הכל

כולל כריסמס ספיישלים וכו'.. הפרק האחרון שראיתי היה בזמנו "מי רצח את אלאן בסטארד ?" ומסתבר שיש עוד שתי עונות אחרי זה.

Y. Welis

New member
הפרק האחרון שאני ראיתי היה

כאשר הוא ועוזרו מגיעים לרוסיה, ואחרי כמה הרפתקאות מוצאים את עצמם בסיביר במחנה עבודה. מקוה שהיו עוד המשכים. אני אגב חייב לומר שלדעתי הסידרה הזו היא העבודה הטובה ביותר של ריק מאיאל שראיתי בכלל - גם מבחינת התיחכום המילולי, וגם מבחינת האלימות הפיזית הלא-מתונה שהוא מפעיל על כל מי שסביבו. אחרי זה הוא ניסה את מזלו בסרטים, אבל זה לא עבד. מישהו יודע היכן הוא היום? (רק אתמול ראיתי קטע ב'פריים' בו בחור אחד השווה את בת זוגתו ל'ריק מאיאל נשית'..).

Zygon

New member
בכל אופן הוא פעיל עד היום

משחק בהמון דברים בטלביזיה הבריטית.

Zygon

New member
אוף פיספסתי

חטאים דרמה של הבי בי סי,על אסיר שמשתחרר ורוצה לחזור למוטב,כל שבת ב18:30 ערוץ 1 ,במקרה תפסתי עכשיו. והיום לא לשכוח טאגארט,ב21:30 האלמארק,פרק של שעה ורבע.

Mycroft

New member
בדקתי את העניין ../images/Emo132.gif

שעון החורף בבריטניה מתחיל היום ב2 בלילה לפי שעון ישראל, כלומר כל תוכנית בפריים תהיה משודרת שעה אחת יותר מאוחר ממה שהיה בזמן האחרון.

Zygon

New member
ראיתי אתמול את השופט דיד

פרק קצת פחות טוב משבוע שעבר,בכל אופן לקח לי קצת זמן לזהות את סימון לביב ("נערות רעות","ציידי הגנבים") בתור החברה החדשה של השופט.

למעלה