השבוע

Zygon

New member
השבוע

אז ככה,בעקרון די נדפקנו מהעובדה שהחג יוצא בשישי שבת,יתכן שערוץ אחד היה משקיע באיזו דרמה קצרה אם זה היה יוצא באמצע השבוע ויתכן גם שלא (יש לו קשיים תקציבים),בכל אופן סוכות עוד לפנינו. אז מה בכל זאת יש: טאגארט לא נזכיר שיש בהאלמארק בשבת ב21:30 ,מצוין להקליט ולראות בחג. ביום ראשון ערוץ 1 מביא בשידור חוזר את הדרמה ארמדילו (החל מ12:30 ) כל שלושת החלקים,לא משהו מדהים אבל גם לא משהו רע.מי שהחמיץ בפעם הראשונה יש לו הזדמנות להנות מזה (אמרנו חג יצא רע ואמרנו קשיים תקציבים). שלישי אם לא יהיה משהו מיוחד,טפו טפו טפו,שעה 23:00 "אחים בע"מ" אולי הקומדיה שהכי הרבה זמן יקח לערוץ 1 להקרין אי פעם (וזה מדהים היא רק שישה פרקים),כל מיני אירועים הובילו לביטולי הקרנות באופן די קבוע בינתיים הוקרהו לדעתי רק שני פרקים. זהו בערך. עוד נושא חשוב,בסוף שבוע זה,מסתיים איזה אולטימטום לערוץ 10 חובות כספיים וכו'.. ,אני מאוד מקווה שיצילו את הערוץ איכשהו,גם בגלל שאני מחבב הרבה משדרים שמשודרים בו וגם בגלל שזה פוטנציאל לשידורים בריטים איכותיים מידי פעם.כרגע הדיבור הוא שאחת מזכיניות ערוץ 2 תרכוש את הערוץ,זה לא יהיה רע לדעתי ,מפני שיש לכל זכיין שם איזו סדרה בריטית או שניים שנרקבת במחסנים בשלב זה או אחר יכולים להשתמש בה בערוץ.אני מחזיק אצבעות שיהיה לנו ערוץ 10 אחרי יום כיפור,זה חשוב במיוחד בשבילנו.

Zygon

New member
ועוד משהו שנשמט לי

בעיקר כי רק בממיר של יס יש פרטים עליה,בערוץ 3 ביס בלבד תשודר הדרמה "בית חרושת לתפוחי אדמה" בשני חלקים.דרמה תקופתית שכתוב שהיא שידור חוזר כנראה ששודרה ביס לפני שאני התחברתי. זה מתחיל בשבע,לא ראיתי שום דבר דומה המחר או מחרתיים,אבל אם יהיה כתוב בממיר של יס ,אני אעדכן פה.

Zygon

New member
וכמובן תזכורת למה שציינתי בעבר

שני ושלישי,הכריסמס ספיישל של כן אדוני השר,שהופך אותו לרה"מ.בי בי סי פריים, 21:30 וש"ח ב00:30 .

Mycroft

New member
מעניין אם זה אומר

שפריים יתחיל לשדר אחרי זה את Yes Prime Minister בינתיים לא כתוב באתר שלהם משהו על זה...

Zygon

New member
כן זה בדיוק זה

יש להם טעות שם,הם שכחו לכתוב Prime ,אבל זה זה.מפני שיש ל"כן אדוני רה"מ" 8 פרקים בכל עונה.

איזה קריזה עם "יס"...

באתר שלהם מצויין שאכן היום ב19:00 החלק הראשון של "בית חרושת לתפוחי אדמה" ואילו בשלט של "יס" יש משהו אחר בשעה הזאת...

Mycroft

New member
אני לא מאמין שיתנו לו ליפול

קשה לי להאמין שיסגרו את הערוץ, עד שפתחו אותו כבר אני מניח שמישהו יציל אותו. מה שבטוח זה שאם הוא ישאר יש סיכוי גדול יותר לראות סדרות בריטיות על מסכנו, אחרי הכל כמה סדרות אמריקאיות כבר אפשר להביא עוד...

Zygon

New member
בינתיים לפי העדכונים

אין לערוץ קונה,אבל כנראה שמימן ישפוך עליו עוד מיליון ורבע דולר בכדי להקפיא את ההליכים נגדו (לא רע לעשות ככה כסף),אז הערוץ כנראה לא נסגר,אבל תוכן בריטי אני לא חושב שנראה בו החודש הזה.

למעלה