השבוע

DubiStein

New member
השבוע

אני מתחיל ללמוד על מעל 500 (בהצלחה לי). האופנוע הוא XT600 של ימאהא מישהוא מכיר?

R-o-i

New member
אני מכיר, תמסור לו דש ו../images/Emo25.gif

בעקרון מלמדים רק על האופנוע הזה מעל 500 אל תצפה ללמוד על איזה R רועי

Le Duke

New member
only XT600? i drove an old gr650

that's right ,that semi-custom ,twin . very easy to handle ,it has gear indicator on top of the rpm and speed panel

כRובי

New member
XT600 , שמעתי על האופנוע הזה..

(רמז:התמונה בכרטיס האישי שלי
) אופנוע מאוד נוח ללימוד נהיגה.. בכלל דו"שים במנוע סינגל הם אופנועים מאוד נוחים לעמידה בדרישות הטסטים (אני למדתי על DR650)

MikeE

New member
../images/Emo45.gif

אופנוע מאוד נוח וקל ללימוד. למדתי עליו עוד בתקופה שהיה לי GS, המעבר מהXT לGS אחרי השעור היה שמיים וארץ, אחד מרווח, נוח ואילו השני מכווץ ונמוך, בכל המובנים.

Alfa156 GTA

New member
מה שמזכיר לי,

איך אנשים שיש להם רשיונות (עד 500) באים ללמוד מעל ומפילים / או נופלים עם האופנוע !! איך ?? אני זוכר כשלמדתי ל500 אנשים היו באים עם DR350 עולים על 650 ונופלים !! למה ??? מישהו יכול להסביר לי את התופעה ? ואם כבר - כמה שיעורים אני צריך מעל 500 ?? האלפא

rgb

New member
מה לא ברור../images/Emo35.gif

לי למשל יש רשיון עד 500, ולא נסעתי על אופנוע מאז שעברתי טסט
. מן הסתם, כשאתחיל ללמוד על אופנוע מעל 500, אני אהיה עלול ליפול (בפרט שה-XT הרבה יותר גבוה מה-ER שלמדתי עליו).

GPZiv

New member
מה שמזכיר גם לי

איך אנשים שיש להם נסיון רב ברכיבה ומשתתפים בתחרויות מסלול (כמו רוסי ושות') עולים על האופנוע שלהם ומפילים/ נופלים/ מתרסקים עם האופנוע!! איך? זה שיש לרוכב רשיון, לא אומר שהוא חסין ועמיד בפני נפילות. כל עוד לאופנוע יש שני גלגלים ויש לו נטייה לנסיעה על הצד- הוא מסוגל ליפול!

ransnow

New member
אגב מעל 500, אמורים להחליף את

השיטה של הרשיונות, לא? דובר על השיטה של עד 40 כ"ס ומעל, או משהו בסגנון , לפחות כפי שאני יודע שנהוג בצרפת. אף אחד לא שמע עדכון בנושא?

Alfa156 GTA

New member
לRGB,

אז למה לעשות רשיון לא מוגבל אם אין לך שום ידע ב500 ?? בכל אופן - וOFF - הרי אם החוק עם ההגבלות החדש יכנס אז כולם אנשי ה500 יקבלו אוטו' לא מוגבל לא ? האלפא

gesus

New member
מה אתם מתעצלים?../images/Emo54.gif

חוץ מהעניין של הכסף זה ממש לא בעיה לעבור את הטסט. DUBISTEIN אתה לומד בראשון אצל יענקל'ה? אם כן אז הוא אחלה מורה,חוץ מהקטע של לרכב עם יד ב-90 מעלות וזה שאין ב-XT שלו ניוטרל (בעצם יש אבל יענקל'ה היחיד שמצליח למצוא אותו). ועוד טיפ-הוא לא יתן לך לעשות שמיניות על השיעור הראשון.אל תוותר לו ותגיד לו שאתה עושה,ככה אני עשיתי ומשום מה הוא היה בשוק שהצלחתי לעשות כמו שצריך.

ZX6RR

New member
אני חייב לספר!!!

זה אומנם לא מצחיק, ויכול להיות שאנשים יקפצו עליי, אבל אחרי שהכל עבר בשלום, אני נשפך מצחוק כאשר אני נזכר!!!
כאשר אני הלכתי ללמוד, והכי מצחיק, כאשר היה לי טסט, הגעתי אם הנינג'ה שכבר קניתי לפני הרשיון! והכי הכי מצחיק שעשיתי את כל הסידורים, של הביטוח+תשלום רישיון אם האופנוע! אבל אל תכעסו עליי, זה היה נורא אנדרליני!!! אבל כמובן שזה ת'כלס לא מצחיק בכלל. ולא מומלץ בכלל. פשעתי! שיהיה לך בהצלחה גבר!!!

gesus

New member
גם אותי../images/Emo54.gif

אתה מופיע איפשהו? אם לא אני אארגן לך קריירה עולמית.תתחיל להופיע בחדר שלך ולאט לאט תתקדם ותפיע בסלון. מעניין אותי לדעת למה היה דחוף לך לספר לנו את זה.ניסית לצאת פה גבר,שופוני בא לטסט על נינג'ה כשעדיין לא עשיתי אפילו את הטסט?

למעלה