השבוע שעבר

MC ROEE

New member
השבוע שעבר

היי אנשים מה קורה, כן ההיתי קצת מדוכא השבוע הזה אבל חזרתי בוא קצת אני אספר לכם על החרא של השבוע שהיה אמור להיות אחלה שבוע שבעולם קודם חגגתי שנה לעגיל שלי בגבה בזה שההורים שלי לא היו מוכנים לקנות לי עוד סוגר מתי שהם קפצו לדיזנגוף אחר כך הייתה המסיבה בגי´ שלא הלכתי תודות לחברים שלי הלא מובנים ולחסרי הכסף בעלי ההורים העשירים או לאלה שמתמיירים לאהוב ראפ ואומרים שהם לא מוכנים ללכת בגלל שיש שם ראפ או לאלה שאומרים סבבה ומשתפנים ביום האחרון אה כן ואלה שההורים שלהם שולטים בהםולא נותנים להם ללכת טוב אז יומיים אחר כך אני נוסע לחיפה לחופשה קטנה שאני מצפה להינות בה אבל לא תמיד יש את אותף ארס/נודניקים/אחים קטנים שיודעים לעצבן ואותם הורים שלא יקחו אותך למרכז המסחרי שנמצא שתי שניות מרחק מהמלון (רק אין לי מושג איך להגיע) כדי שתוכל לקנות דיסק אחר כך יש עוד מסיבה בגי´ אבל זה לא המסיבה של יום שלישי אז לא נלך טוב + אותו יום חברים שלי עשו מפגש ואני מגלה שאין לי סיכוי עם אחת שרציתי בקיצור זה היה ממש מדכא ואני עדיין מאושר בחיי ולא בציניות נ.ב. עוד שאלה בדיסק של הדג נחש בטראק 11(הדג נחש (גא´ם) מי זה כושי כלב קט ומי זאת אי זי

drak~o

New member
לא נורא אחי

מבין אחי אני מבין אותך גם לי יש חרא של שבוע/חודש מה שתבחר

למעלה