השבוע של - אפרת גוש

אריה31

Member
מנהל
השבוע של - אפרת גוש

חמישי 17.2 "בצהריים יש לי הופעה בבאר שבע, אחרי זה חזרה גנרלית לפסטיבל הג'אז ובערב הצגה בקאמרי שאני משתתפת בה, 'לילה לא שקט' על פי שיריו של שלמה ארצי בבימויה של יעל רונן" שישי 18.2 "בצהריים קבעתי ארוחה עם חברות במסעדת שקד, יש שם את הדגים הכי טעימים בעולם, היא קיימת כבר 50 או 60 שנה והיא מסעדה אדירה. בערב יש לי שוב את ההצגה בקאמרי, בשמונה וחצי, וישר אחרי זה מטיסים אותי להופעה בפסטיבל הג'אז" שבת 19.2 "במהלך הבוקר אני פוגשת חברה ובטח נלך לאכול בפועה. בצהריים יש לי קצת זמן איכות עם בן זוגי ובערב עוד שתי הצגות של 'לילה לא שקט', אחת בשש וחצי והשנייה בתשע". ראשון 20.2 "בבוקר יש לי שיעור צרפתית, ואז בצהריים שיננית - כיץ. אחר הצהריים מתוכננת חזרה גנרלית לערב מחווה ליענקל'ה רוטבליט, שאני מופיעה בו. ובערב אולי אני אצליח ללכת לראות את הסרט החדש של האחים כהן, "אומץ אמיתי". שני 21.2 "בצהריים יש לי חזרה עם חמי רודנר להופעה משותפת. אחר הצהריים אני קופצת לעשות פן אצל רפי חובב, הספר שלי, ואחרי זה קבעתי עם אמא שלי תוכניות. בערב אנחנו מתכננים לארח חברים לארוחת ערב אצלנו בבית". שלישי 22.2 "בבוקר יש לי שיעור ריקודי ג'אז, ובצהריים קבעתי עם חברה ללכת לשוק הפשפשים להסתובב. אחר הצהריים יש לי פגישה עם יחסי הציבור של פדני תכשיטים, ואז בערב יש לי את ההופעה של רוטבליט". רביעי 23.2 "בטח על היום אתאמן בציור לקראת ההופעה שלי הערב, 'דיוקן עצמי' בקונטיינר. תוך כדי ההופעה אני מציירת את הדיוקן שלי על הבמה, בליווי תום דרום על הפסנתר, הקלידים והתכנותים". (מתוך "עכבר העיר") אז מה למדנו על אפרת? שסדר היום של אפרת עמוס בטירוף, יש לה 1001 דברים לעשות ובגלל זה הכל אצלה מתוכנן (מעניין כמה זה אכן מתבצע, יש לי הרגשה שהרוב). מעניין אם זה ככה אצל כל האומנים. אני מניח שאצל אומנים בשיא פריחתם כמו אפרת, מירי מסיקה ועוד, ככה מתנהלים החיים שלהם

אריה31

Member
מנהל
את חושבת שלא חשבתי על זה../images/Emo3.gif

אבל בשלישי אחיינית שלי מתחתנת, אני צריך להתכונן חחח

ליאן 162

New member
אויי אריה איכזבת...חחח

בטוח שלא תוכל?? בצהריים כזה...? מישהו באמת רוצה ללכת? אני רצינית

אריה31

Member
מנהל
באמת שאין לי זמן, סורי

גם ככה מרגיש לי קצת הזוי לחפש את אפרת ברחוב (בשוק) חחח אפשר ללכת להופעות ולהיפגש איתה אח"כ

Francine1

New member
וואי הלוואי ויכולתי חח

למרות שנראה לי שהדבר האחרון שאפרת רוצה בימים העמוסים האלה זה שיציקו לה מעריצים..

אריה31

Member
מנהל
נראה לי שהיא עמוסה כבר הרבה זמן

ואת יודעת כמה כבר יכולים להציק לה, מכסימום יבקשו חתימה או תמונה אבל זה מן הסתם קורה לה ולכל אדם מפורסם שמסתובב ברחוב חחח

ליאן 162

New member
למרות שיש לי מבחן ב-6/3 בספרות.....

חחחחחחחחחח לא להאמין שזה תמיד יוצא ככה!!!!!! אבל אולי... אני באמת לא יודעת עדיין =S

אריה31

Member
מנהל
טוב נו, ברור שיש לך למחרת בגרות חחח

אני גם בספק, כי זה אומר שאצטרך לצאת מהעבודה לפני הזמן

ליאן 162

New member
חחחחחחח, אל תדאג בקיץ אני בטוח אלך להופעות!

אני לא באה בסוף לזאפה בהרצליה=/ יש יותר מדי דברים לעשות....

אריה31

Member
מנהל
זה לא אני, זו אפרת שמודאגת../images/Emo8.gif

סתם, זה ברור, עכשיו את עסוקה עם בגרויות ואני עסוק בעבודה גם לי הרבה יותר קל ללכת בקיץ להופעות

sivanooni

New member
כרטיסים בחינם להיום !

זכיתי בכרטיסים זוגיים חינם ל' דיוקן עצמי ' של אפרת גוש ואני לא יכולה לבוא, אם מישהו רוצה זוג כרטיסים שייצור איתי קשר, כל הקודם זוכה (; - 0542468166 -

אריה31

Member
מנהל
תודה רבה, לצערי אני לא יכול היום

אם הייתי יכול, הייתי קונה בעצמי

למעלה