השבוע נגמר!

RichardSmith

New member
השבוע נגמר!

ואיזה סיום... 11 שעות בעבודה.
איך עבר לכם השבוע?

amitk80

New member
גם אני מקורר - שבוע נגמר חרא

היי, לירון אני מצטרף אל משפחת המקוררים. הצטרפתי ביום רביעי. גם אני בקושי אוכל ומרגיש זבלה. מעבר לזה משהו היום אצלי נלקח אחרי 16 שנה. היום הרדימו את הכלבה שלי שכבר הרבה זמן בקושי הלכה אבל בשבוע האחרון היתה הדרדרות רצינית מבחינה רפואית ולכן החלטנו להרדים אותה כדי לא לגרום לה עוד סבל (ובמילא היא לא היתה מחזיקה יותר מכמה ימים)... משהו נלקח ממני ופתאום הבית כל כך שונה... לא שבוע פשוט

פאק...:--(

אני ממש ממש מצטערת לשמוע על הכלבה שלך.. גם אנחו הרדמנו את טיבי שלנו, אחרי 15 שנה שהיא היתה אצלנו (זה היה לפני שנתיים בערך).
ענקי.. ותרגיש טוב

amitk80

New member
תודה יקירתי

המון תודה על ההזדהות, אני מעריך את זה. תודה על החיבוק, שולח לך אחד בחזקה. האמת שזה מרגיש פתאום נורא ריק כי 13 שנה בכל זאת אתה נקשר לבעל חיים והוא הופך להיות חלק ממך. זה מזכיר לי שכאשר מסרנו את הכלבה הראשונה שלנו כי היינו אמורים לנסוע לשליחות באוטווה אז גם הרגשנו ככה. בסופו של דבר משרד החוץ המטומטם הזה ביטל לנו את הנסיעה בדקה ה 90 כאשר הבית כבר היה מפורק והקונטיינר היה אמור להגיע... מה קורה שכל העולם ואחותו חולה דווקא בשבוע הזה? זה נראה לי משהו שמסתובב באוויר... מה עובר עליך בימים אלו?

מעייף וחולה ../images/Emo122.gif

קולה שבוע הרגשתי די זוועה. בקושי אכלתי וקושי ישנתי..ורוב הזמן ביקשתי את נפשי למות. זאת ועוד- שאני אמורה לבחור את עתידי המקצועי בימים הקרובים- ואין לי מושג לאיזה כיוון אני הולכת.. כ, ששוב, אני מבקשת את נפשי למות. אבל היי.. מחר יהיה יום טוב. אני עושה לעצמי בוקר של כיף בתל אביב. אני צריכה לקנות אננס גדול ואגוז קוקוס גם (אל תשאלו). והכי חשוב- אני קונה לעצמי חצובה למצלמה! האם יש דבר סקסי יותר מחצובה? או מציוד צילום? איני חושבת.. רק שאני ארגיש טוב במשך הסופ"ש -ויהיה טוב.

RichardSmith

New member
../images/Emo201.gif

Don't die... pleasssse​
מקווה שתחליטי ותיהי שלמה עם ההחלטה... לא שואל.
יהיה טוב.

idanshaf2

New member
בהחלט היה שבוע עמוס

אבל עבר מהר... סופ"ש של לימודים ועבודה... ונקווה שגם קצת הנאה... שתהיה לכולם שבת שלום

ChilD SouL

New member
מהר מדיי.

אני זוכרת רק שעד יום שלישי בקושי ישנתי [אם בכלל]. כל מה שקרה במהלך השבוע חוץ מעניין השינה לא זכור לי.

RichardSmith

New member
האם היה שבוע טוב?...

דרך אגב, בקשר לחתימתך... אדם בהחלט מתענג... אבל מנסה לברוח מעצמו!

ChilD SouL

New member
לא זכור לי שום דבר טראומתי אז...

נראה לי שהיה שבוע נחמד למדיי [בחיי שאני לא זוכרת אותו]. האדם מנסה, ללא ספק. אבל הוא לא מסוגל, בשורה התחתונה
.

היה נחמד..

עברתי משני. אתמול הייתי בהופעה של להקה שאחד מחברי הלהקה הוא חבר טוב שלי. קצת חוסר בשינה אבל אני כבר רגילה... בשיל זה יש סוף שבוע :)

יוקאס

New member
ולהחזיק אננס וקוקוס?

מה לעזאזל את לומדת? את מזכירה לי את אחותי (ההיא מבצלאל), גם לה היו סיפורים כאלה...

למעלה