השבוע מתחיל!

TheBursar

New member
השבוע מתחיל!

יותר מידי מוקדם כרגיל. ואני שוב בעבודה יושב, משועמם ועל מה לכתוב פה חושב.... זה היה קטע יצירתי של הבוקר... עכשיו נעבור ל..... |תן
פתיח מוזיקלי
הודעת בוקר טוב!!!!! אז בוקר טוב לכולם! מה קורה? איך עבר הסופ"ש? מי עוד לא עשה שום דבר חוץ מללמוד לבגרויות או להתחתן? להזכירכם החופש הגדול הגיע, זמן של בטלה (למי שיש זמן) והזדמנות לארגן מפגש פורום. שאליו אולי אפילו אני, מאילת הרחוקה, אוכל להגיע! מה אומרים? יש מצב?

gaspode

New member
שבוע טוב!

בוקר אור, לפני כשעה הסתיימו בערך כל האירועים החשובים של השבוע הזה בשבילי. אני, לדוגמא, לא לומדת לבגרויות (טפוי), ולא מתחתנת...אבל אם יהיה מפגש פורום בחודש הבא, אחרי מועדי א', יהיה לי מה לעשות ואשמח לבוא. אם תקבלו אותי, כמובן.

The Mad Hatter

New member
בוקר טוב :)

אני לא עשיתי (כמעט) שום דבר השבוע חוץ מללמוד לבגרויות ולהיות חולה ומסכנה. וכל עוד יארגנו מפגשפורום במרכז ולפני ה-14/7 אני כנראה אוכל להגיע. אולי בעזריאלי?

TheBursar

New member
מה קורה ב-14?

חוץ מזה שזה המועד שבו אני עושה שוב את הבגרות במתמטיקה במטרה להעלות מ-4 ל-5 יחידות לאוניברסיטה ושזה יום הבסטיליה (תודה לרחל)?

The Mad Hatter

New member
גם אני

עושה את מועד ב' של 5 יח"ל. איזה כיף, נוכל להשוות תשובות. טוב, זה לא באמת כיף. בכל מקרה, אני עושה את הבגרות ובלילה טסה לי לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. אז טוב שיש עוד מישהו שעושה את הבגרות הזו כי אז, אם יהיה מפגש, הוא לא יהיה צמוד מידי למבחן. מצד שני, סביר להניח שהמפגש יהיה אחרי המבחן... אבל תשתדלו שלא, טוב? :)

TheBursar

New member
לכמה זמן את נוסעת? אולי נעשה את זה

אחרי שתחזרי (גם לי יהיה יותר קל האמת)

Spirite

New member
בוקר טוב

בדרך כלל אני רק קמה עכשיו אבל היום לא. מה-31 ליולי אני באילת דרך אגב, אז אם, תיאורטית, תשקלו לעשות שם מפגש אני, תיאורטית, אוקל לשקול לבוא.

Spirite

New member
*אוכל ../images/Emo122.gif

ודרך אגב, ביום שלישי מתחילה ההצבעה לסיפורים בפרוייקט המקלדת- שם יש לי שני סיפורים... הגולשים מצביעים ושלושים הסיפורים שמקבלים הכי הרבה קולות עוברים לשיפוט הסופי. אז אם תרצו לקרוא, להגיב- מלכת החורף http://www.tapuz.co.il/blog/hamikledet/main/viewentry.asp?id=293015 ממעוף הנשרים http://www.tapuz.co.il/blog/hamikledet/main/viewentry.asp?id=345914 אני מאוד אשמח לתמיכה מכם

TheBursar

New member
אילת זה מעולה!

אני גר שם ועדיף לעשות את המפגש באילת, על החוף בכיף!

Spirite

New member
אני בעד.

אבל רק בזמן שאני שם אחרת זה ממש מבאס. ממש ממש מבאס.

TheBursar

New member
סבבה צרי קשר ומקסימום נארגן

מפגש פורום פרטי ואליטיסטי. מעין קונטרה למפגשי פורום שנערכים במרכז הארץ במקומות משעממים. אנחנו נעשה מפגש פורום על חוף הים עם אבטיח!

TheBursar

New member
מסנג'ר, ICQ,

ויש אפילו משהו חדש שנקרא "תקשורת סלולרית" זה מעין מכשיר טלפון אישי נייד שאפשר לקחת לכל מקום ולדבר איתו - מדהים מה שעושים היום עם הטכנולוגיה הא? בכל מקרה, הפרטים המלאים: מסנג'ר: [email protected] ICQ: 18169582 סלולר: 050-5485200

Spirite

New member
די, באמת?!

אין לי פלאפון. ומן הסתם, בלי הפרטים הנ"ל, לא הייתי יכולה ליצור קשר. תחכום.

מ א ג ר ט

New member
האאאאא!!!

התחלתי את השבוע והלכתי לקנות ספרים לשנה הבאה. יש לי עבודה מסכמת לעשות על אנטיגונה (נטע, אחרייך) ועוד חוברות קיץ ומועד ב' צפוי למדי (אני מקווה שלא, אבל....) האאאא!!!! היום בבוקר פגשתי את יו"ר מועצת התלמידים הארצית! היא ממש נחמדה (אני מכירה אותה מהבצפר) וכולם להחזיק אצבעות שהשנה הקרובה תהיה הרבה יותר טובה מהשנה שעברה...

ויימס

New member
אהוי, יבשה!

אם לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל שאני עובדת על הספר שלי ואני כבר מתה לסיים. חוץ מזה קראתי את טרילוגיית חרב האופל. שכחתי כמה מרגרטוייזטרייסיהיקמן טובים. אם כי היו קטעים שגרמו לי לדיכאון כבד, ואני סמוכה ובטוחה שלאחר שיצא הספר השלישי לפתע פתאום חל גל התאבדויות בלתי מוסבר בקרב קוראי מ.ו.ט.ה. לאחר שסיימתי את הספר השלישי, דגל שחור התנוסס מעליי, בשרי נעשה חידודין חידודין ואוזניי ניצלו. לא הצלחתי לישון כל הלילה מרוב שלבי רחש וגעש. ואז גיליתי שב- 1997 יצא ספר רביעי! הוריי!!!!!!

למעלה