השבוע-מסיבת סוכות

• פותח הנושא loca
  • פורסם בתאריך

loca

New member
השבוע-מסיבת סוכות

מסיבת סוכות מטורפפפפפפפפפת במועדון ה"שברולט" 20/9/2002 open doors 24:00 לגילאי 16+ 35 ש"ח כניסה בלי הזמנה\30 ש"ח כניסה עם הזמנה (ההנחה תקפה עד שעה 1:00) יתקלט D.J Yoss רוק ישראלי,רוק אלטרנטיבי, Funk metal,Punk rock,metal. תהיה רחבת סוני פלייסטיישן מיוחדת ויהיה חגיגי ביותר... השברולט- רח´ המנור 9 א.ת חולון לברורים,פרטים והסעות-054505289 מורן למעוניינים להיות יחצ"נים-נא ליצור קשר דרך האי מייל [email protected] שיהיה לכולכם יום מקסים

Superunknown1

New member
למה לגילאי 16+?!

דרך אגב, אני יחצ"ן, אני רק לא עושה עם זה כלם, כי רק פעם אחת הייתי שם ואני מכיר את הבעלים

guitar lan

New member
שחר!!!

גבר!! נוסעים??? אתה מכיר את הבעלים ולא אמרת מילה?? דבר איתי באיציק...

xero1

New member
אבל זה מגיל 16

ניר, ממתי אתה אוהב פאנק/מטאל/הארדקור?

Superunknown1

New member
במקומות כאלה משמיעים להיטים כאלה,

נגיד פאנק- לא ישמו לך אנטי-פלאג או סקס פיסטולס, זה משהו גדול כזה, ישימו גרין דיי ונופקס או בלינק. אותו דבר עם המטאל, ועם הרוק- הישראלי והאלטרנטיבי.

guitar lan

New member
דבר ראשון...

אני אוהב רוק ישראלי, וגם אלטרנטיבי. מטאל קצת פחות, אבל אין לי בעיה עם זה... בקשר לפאנק, אני לא ממש אוהב לשמוע את זה, אבל לרקוד את זה, זה כיף לא? תקן אותי אם אני טועה?
אתה תבוא אם הולכים? יאמינו לנו שאנחנו בני 16 לא?
שווה לנסות...

guitar lan

New member
סו...

סו אני לא יקיא או משהו... אין לי בעיה לרקוד כמה שירים של פאנק, אבל
: יש לי בעיה לנגן ל\ולחיות את זה, כמו שאתה תמיד אומר: "פאנק איז דה ווי אוף לייף" וזה לא מה שאני רוצה, אבל אין לי בעיה שמוע את זה קצת.

xero1

New member
ממ.. טוב :)

שחר - לא, אם בחינם אז יאללה, אבל 25? יש דברים יותר טובים שעולים ככה.

e-shfiyut

New member
הא... הצחקתם אותי ../images/Emo13.gif

זה השברולט, אין מצב שבאמת מכניסים שם 16+. כל ילד מסכן בכיתה ו´ יכול להכנס בלי בעייה. לגבי המוזיקה שם היא נורא קבועה, ובגלל שביליתי שם יותר מידי זמן, אני לא יכולה להגיד לך אם זה "להיטי" יותר או פחות. מממ... זהו.

למעלה