השבוע לפני 4 שנים!!!!

השבוע לפני 4 שנים!!!!

21.0.00- יום שישי רותם יוצאת מבית ספר עם תעודת מחצית והתרגשות רבה בלב הופעה ראשונה של עברי שורה 4 כיסא 1 "צוותא" ת"א "יותר טוב כלום מכמעט" רייכל עמית יצחק ביישנות של עברי "אלף בנות" "כמה שאני אוהב" "ביום שמש יפה" "ג'קט" פורום עברי לידר בדיבורים מפגש פורום לפני תמונה וחתימה של עברי "תהיה מקורי!" "אני לא יכול" (בסוף יצא כצפוי-"תהני מהדיסק שלך עברי") אוךךךך הגעגועים!! רבותיי, אני דורשת כבוד..זה לא קל לסגור 4 שנים בהופעות של עברי, זה הרבה כסף, הרבה הערות מאמא "מה? עוד פעם הוא? לא נמאס לך..?" אבל בסוף הכל משתלם.. נתראה מחר נשיקות

Mייקל

New member
חחחח

כמה מוכרת לי השאלה הזו - "מה עוד פעם הוא לא נמאס לך?" רותם, זה בסדר, כמוך כמוני... ואצלי המעגל בין 5 וחצי שנים :) |פרצוף מתלהב בטירוף|

jeackyh

New member
חחח, אמא שלי....

באמת אבל באמת באמת לא מבינה "רגע..הוא שר משהו חדש?" - לא.. "אז..מה!? מה?! להקה חדשה? - לא... "אז....בגדים אחרים?!" - לא.. "תנועות אחרות, מילים אחרים?!" - לא... "אר!!!!!! מה יש לך!!?!?!?!?" :)

oooooOFIR

New member
חחחחחחח

גם לי אומרים את זה חברים שלי סופרים לי את ההופעות...

מממ

לי לא סופרים הופעות כי הייתי רק באחת אבל הם אומרים לי-"לא נמאס לך לכתוב משפטים של עברי על השולחנות?!" כל שולחן שישבתי בו בבית ספר כתוב משפט של עברי. מקסים. ובכלל-אנשים מתכתבים בבית ספםר שלנו על השולחנות,על קירות..כל מיני.

למעלה