השבוע לא לשכוח

• פותח הנושא Zygon
  • פורסם בתאריך

Zygon

New member
השבוע לא לשכוח

היום ערוץ 2 1:35 בערך החלק השני והאחרון של סירנות,שבוע הבא אין כלום כלומר יש משהו אבל זו לא סדרה בריטית,אוף איתם!!! יום ראשון 21:45 החלק השני של הסיפור הראשון בסדרה "מחשבות רצחניות" כנראה שזה גם הפרק האחרון של הסדרה בינתיים,אם זה נכון אז אוף אוף איתם!! שני ערוץ 1 (סוף סוף) ,תשע וחצי (אלא אם זה ישתנה) פרק של "להעיר את המתים" אמור להיות חדש יכול להיות גם שידור חוזר,במקביל רק ביס פלוס יש את "דין וחשבון" סדרה על עורכי דין עם שרה פאריש,רובסון גרין ואיאן מקשיין טוב שיש לזה לפחות שידור חוזר בבוקר שאפשר להקליט אותו לימים קשים. יס פלוס גם ישדר היום את הדרמה בשני חלקים "ראש העיר קאסטנברידג'" על פי ספר של תומאס הארדי בשעה 18:47 ,נתן לזה צ'אנס. ובחמישי בעשר בערוץ MGM סרט מד"ב ישן וטוב "ערפדי החלל" עם כמה שחקנים בריטים מצוינים כמו פיטר פירת' ופטריק סטיוארט,אני חיבבתי אותו למרות העלילה הבלתי אכילה בעליל.

תודה Zygon , בזכותך...

רשמתי בקפידה הכל על מנת להקליט. איך היה הפרק של "ראש העיר קאסטנברידג'??. אותו פספסתי... לעומת זה אני סקרנית לראות גם את "דין וחשבון" וגם להעיר את המתים. טוב שאני מחוברת ליס+ וגם לכבלים.. רק טעות אחת יש לך: ערפדי החלל מוקרן ב: 24:00 ולא ב22:00. זניח. לא התייחסתם לפרק האחרון של "רגליים קרות". זהו נגמר. בעסה.

Zygon

New member
את קסטנברידג' לא ראיתי בסוף

וסירנות היה חביב לא יותר,ראיתי כבר דברים יותר טובים מזה. בכל אופן עומדים להסתיים בקרוב כמה עונות בערוץ 10 ויש לערוץ הזאת נטיה (טוב זה קרה רק פעמים שלוש) לשים דברים בריטים קצרים כהפסקה לפני שהוא קונה סדרות אמריקאיות,אז אני קצת מחכה לזה.

Mycroft

New member
החלק השני של סירנות ../images/Emo58.gif

אז מה אתם אומרים? אהבתי אותו כמעט עד הסוף, ולמרות שחשדתי מסוף החלק הראשון כבר שאוליבר הוא האנס עדיין הסוף היה לא מספק במיוחד
בכל אופן, למרות ששבוע הבא לא יהיה משהו מעניין נקווה שערוץ 2 עובר שינוי מבורך.

Zygon

New member
אז בסוף היה עוד פרומו

לעוד פרק של "מחשבות רצחניות",אחרי הפרק המדהים שהיה הרגע.

Zygon

New member
גרין גרין בכל מקום גרין

היום תפסתי במקרה סרט טלביזיה עם רובסון גרין (שמתעקש להופיע על המרקע בערוץ 10 אתמול,היום ביס פלוס ובשישי בערוץ 3 של יס) אחרי בירור קצת מדובר בסרט ההמשך לסדרה Reckless שבאותו סרט רופא צעיר (גרין) מתעד להתחתן עם רעייתו לשעבר של עמיתו המבוגר (פרנצ'סקה אניס ומייקל קיט'שן בהתאמה) הרופא המבוגר עושה הכל בשביל להפריד בינהם,כולל טריקים ממש מלוכלכים. היה משעשע ביותר.

Mycroft

New member
אני מקווה באמת שיהיה שידור חוזר

ל"להעיר את המתים", כי יש את החלק השני של רסן הסוררת בפריים :)

Zygon

New member
יש שידור לרסן הסוררת ביום ראשון

ככה שאתה יכול לצפות בלהעיר את המתים בלב שקט.

Mycroft

New member
בסוף כלום לא הסתדר

בגלל הוירוס המעצבן
אגב, ערוץ 2 ישדר היום את הסרט שמספר איך הצליחו לרמות ב"מי רוצה להיות מיליונר הבריטי", עוד סימן מעודד מהם.

Zygon

New member
טוב

בעקרון היה חביב ביותר ולא תהיה לך בעיה להמשיך את "להעיר" בשבוע הבא. {מי שלא רוצה שיקלקלו לו שיפסיק לקרוא עכשיו} זה היה הפרק האחרון של העונה הראשונה,גופה של שוטרת נמצאת בתמזה אחרי פחות משנה שהיא הייתה נעדרת.מסתבר שהיא היתה בעין הציבור אחרי שהיא הצליחה ילדים משום מזוין טוב סיכון חיים של עצמה לעייני מצלמות הטלביזיה. הצוות חוקר את המקרה ובשחזור הם תופסים צעיר תמהוני שהיה עוקב אחריה וחקירותו מובילה לצעיר תמהוני אף יותר שניהל חיי פנטזיה פעילים אחרי השוטרת (כלומר הוא פיתח בראש של עצמו מערכת יחסים איתה) והטריד אותה. הבחור (שנראה די גדול ויש לו פטיש רציני לדברים משטרתים) מספר על שוטר שאיים עליו אם הוא יספר על יחסיו עם השוטרת המתה אי פעם. בעקרון מגלים אחרי ניתוח הגופה שהיא היתה בהריון,חיפוש לא חוקי במאגר ה DNA של המשטרה מגלה שהאב הוא קצין משטרה בכיר הנשוי לקצינה בכירה עוד יותר ,מה גם שהוא מעורב בחקירה בתאור מתאם בין היחידה למשטרה. הפרק מסתיים בכך שהמטריד השני (השמן הגדול) נמצא מת ,תלוי על גשר ליד מקום מציאת גופת השוטרת.

Mycroft

New member
נשמע טוב

אני אראה את הפרק הבא בשבוע הבא (בתקווה שלא יהיו בעיות הפעם...)
על התקציר :)

למעלה