השבוע יש אזכרה לבעלי

טטי22

New member
השבוע יש אזכרה לבעלי

עברו 4 שנים אבל זה לא יותר קל. היום ממש לא מרגישה טוב. מנסה לכתוב משהו לאזכרה אבל בנתיים לא מצליחה- אנסה שוב מחר.

פשו שי ת

New member
אזכרה לבעלי-3 שנים

טטי יקרה מבינה אותך.יום חמישי השבוע תהיה האזכרה שלנו..וכמעט מיד חלאקה לנסיך....

טטי22

New member
פשושית יקרה

הרבה כוח לך ולבנ משפחתך. ומזל טוב לנסיך המתוק.

פשו שי ת

New member
טטי יקרה

המון חיבוקים לך שולחת...אכן לא ימים קלים הם הימים שלפני האזכרה..פתאם עולים זכרונות,נזכרים בדברים שנאמרו...המון כח צריך בימים אלו...חיבוקים והמון אהבה...חגית

פשושית היקרה

מצדיעה לך אשה יקרה . מלווה אותך בשלוש השנים האלה מהיום שהודעת לי על האסון ולאחר מכן הלידה, רואה את שאת עושה למען משפחתך ,ונפעמת ממך מאישיותך ומיכולתייך ..עלייך נאמר "אשת חיל "..ושמחה בשמחתך על החלאקה של בנך ,גאה בך על שתמיד יודעת להסתכל על חצי הכוס המלאה ,ומוצאת כוחות לשמוח ולשמח ...

פשו שי ת

New member
טלי מקסימה

גם אני נזכרתי ביום בו הודעתי לך על האסון...כמה מהר חלפו להן 3 שנים,בייחוד כשרואה לידי את הנסיך המדהים שגדל יחד עם השנים ...אוהבת ושולחת חיבוק חם..תודה...חגית

kampf

New member
../images/Emo24.gifחיבוק גדול גם לך פשושית.

כרגיל אצלנו הישראלים כל שמחה מלווה בעצב. עדיין לא כתבתי על זה אבל אני אספר פה. לפני 3 שבועות נולדה לאח הבכור (היו 5 אחים)של אשתי ז"ל נכדה, מדהימה יפה ומתוקה מאד. גיסי היה בן בכור ויחיד למשפחה של אשתי.לפני שבועיים גיסי אייל (הסבא הטרי) קיבל דום לב ונפטר. ביום רביעי האחרון קמנו מהשבעה, למה קמנו ... מכוון שאני הרגשתי את הכאב במקום אשתי. איך זה יכול לקרות שוב למשפחה הנפלאה הזאת. 5 אחים שכל כך קשורים זה לזו ו גם ההורים (חמי וחמתי). מה פשעו לאבד שני ילדים . אשתי לילך בת הזקונים לפני שנתיים וחצי ועכשיו את הבן הבכור שלהם. הכאב להורים .... לא מאמין שאפשר לעמוד בכאב כזה קשה לתאר או להרגיש מה שהם מרגישים. הבן שהיה צריך להמשיך אותם ולעזור להם בעת זקנה הלך ...... כאב גדול לצד שמחה של הולדת הנינה הראשונה מהנכד הראשון של הבן הבכור. כן ככה הם החיים במדינה שלנו. שגב

זה החיים

כל הזמן מקבלית תזכורות מהחיים שהם לא נצחיים , יש להם התחלה וסוף לא ידוע ואולי צריך להתנחם שזכה לראות את הנכדה הראשונה שלו זה ממש לא טבעי להורים לקבור בן או בת , זה הורס את החיים עבור ההורים זה כאילו הבן/הבת המתים מקבלים יותר ערך מאילו החיים שולחת תנחומי למשפחה של אשתך , להורים הכואבים מקווה שיהיה בהם הכל לעשות למעאן עצמם להתאושש ולאלמנה שזכתה לנכד ואבדה בעל שולחת ים של כוחות להמשיך את החיים ולך שגב יקר שולחת ים של כוחות לעזור להם מהמקום שלך להתמודד עם השינוי

פשו שי ת

New member
שגב היקר

לא קלים הימים שעוברים עליכם שולחת לכם ניחומי שלא תדעו עוד צער ושנשמע מעכשיו רק בשורות טובות המון כוחות
חגית

פשושית שלי

אשת חייל נכתב עליך , ואת ממשיכה את החיים יודעת שהמלך הקטן שלך מתוק כל כך שהוא יכניס ים של אהבה ללבך תהיי חזקה באזכרה כי את מחוברת לחיים הגדלים לצידך , ונשיקות לנסיך מגברת מה"חתולה" שאוהבת אותו מאד

חיבוק ../images/Emo24.gifביומך הקשה טטי .

הכאב קיים תמיד אבל רגעים אלה קשים במיוחד. וקשה להעביר את שחשים למילים ... אולי תתאפשרי על הקראת שיר? אוהבת טלי

elipol

New member
מבין אותך ומחבק

מילים וקלישאות לא עוזרות לנחם. לכם קבלי את חיבוקי ביום עצוב זה. זהו חיבוק של תמיכה והכלה. אלי ש.

kampf

New member
טטי ...חיבוק גדול ממני../images/Emo24.gif

מצד אחד 4 שנים ואו.... נראה המון זמן, מצד שני הזמן עומד מלכת ונראה שזה היה רק אתמול. גם אני כל פעם שמגיע האזכרה מנסה להוציא כמה מילים , זה עומד לי על קצה הלשון אבל לא מצליח. הכאב נשאר לי בפנים, לא מצליח להוציא אותו. מצד שני למדתי להחביא את הצער והכאב בפנים עמוק ורוב הזמן הוא לא מפריע לי,אני רוב הזמן עסוק בעבודה או עם הילדים וגם בהמשך החיים.אין לנו ברירה אלא לצאת ולפרוץ החוצה. שגב

טטי שולחת לך ../images/Emo201.gif

שולחת לך כוחות נפש להתמודד עם האזכרה הקרובה את אשה חזקה ואני בטוחה שתצלחי את האזכרה תכתבי את הדברים העולים על רוחך הדברים שהיית רוצה להגיד לו , כאילו הוא בצד השני של העולם כתבי על הגעגוע ועל האהבה אליו שממשיכה לחיות בתוכך

למעלה