השבוע יהיה שבוע נפלא

השבוע יהיה שבוע נפלא

אתם מרגישים את זה בא? אני מרגיש... חייכו, תאהבו, תריחו (את הפרחים) ותחבקו. אהבה מביאה אהבה (חוק המשיכה אמרנו?) ואני אוהב אתכם. לילה טוב.

cuson2

New member
הלוואי על כולנו כזו אמונה

הלוואי עליי כזו אמונה שלמה ותקווה . לא יודע למה אבל אני מתחיל שבוע בעייפות , חוסר חשק לקום בבוקר לעבודה ואהבה - מי יודע מה זה בזמן האחרון . אבל אם אתה מרגיש את זה מגיע אולי חוק המשיכה הזה יעבוד גם עליי
אני סתם מתמרמר , פשוט שבועות קשים בעבודה אז הייתי חייב להוציא את זה . יהייה טוב אני בטוח . אחלה שבוע לכולם .

קצת על חוק המשיכה...

נכון שזה קל לומר ולהגיד (וזה לא שאני ממש דוגמא מושלמת, אני עובד על זה בעצמי) אבל הרעיון שבסיסו של חוק המשיכה שהוא שמה שתעסוק בו יותר- זה מה שיהיה לך יותר ממנו. אם תתחיל את השבוע במרמור, עייפות ודיכאון- וגם תמשיך להתעסק באותם דברים שגורמים לך להרגיש רע כל הזמן... זה מה שהיקום/ אלוהים יזמנו לך- עוד מרמור עייפות ודיכאון. עשה רק מה שגורם לך להרגיש טווב ולחייך. מה שלא- פשוט תפסיק לעשות (שוב, קל להגיד, קשה לעשות- אבל שווה את המאמץ). אז עצור לרגע, שים שיר שעושה לך להרגיש טוב ולשמוח או כל דבר שיגרום לך לחייך (כדי לשנות את הלך הרוח) ונסה לחשוב על הדברים הטובים שמצפים לך השבוע, על השמחות הקטנות והאושר. תעסוק בהם, בחיובי ולא בשלילי ותראה שרק תקבל יותר מאלו. המון אהבה וחיוכים.

Vivo Pozitivo

New member
נא להבדיל בין התיאוריה למציאות.

הכל נפלא בתיאוריה..חיוכים, פרחים וכו'. אבל יש אנשים שלא תמיד יכולים להתמודד לבד ולא משיגים את הכח לקום ולעמוד על הרגלים, לפעמים זה יותר חזק מאיתנו. לומר קום, תריח פרח ויהיה בסדר לא תמיד משקף את המציאות שלנו. אני חלילה לא אומר שעדיף להיות ממורמר, אבל דווקא המירמור נותן לנו מרחב לחשוב היטב על הדברים. אני מוצא לעיתים "בלשקוע" שזה מוציא ממני דברים הרבה יותר טובים מאשר המעטפת של "יהיה בסדר". לעיתים דווקא השלילה מביאה את החיוב ולאו דווקא החיוב עצמו.

pozpaz

New member
יחד עם זאת...

זה עובד טוב אצלך... במצבים מסויימים... גם אתה הסתייגתואמרת שלעיתים... משמע לא כל הזמן.. הסתכלות על תמונה מתוך מצב של מרמור... אומנם יכולה להוליד דרך חיובית.. אבל לדעתי!!! לרוב היא מולידה מבט שלילי על התמונה... וזה מוביל רק לעוד מרמור ותסכול במיוחד..

cuson2

New member
אז ....../images/Emo4.gif

זה רק מה שמחזק את העיניין שאמרתי קודם להיות שמח כל הזמן ונסות ולשכוח את הדברים הלא טובים זה לא תמיד פיתרון - יש כן מקום להתמודד ( או לנסות לפחות ) וגם אם לא מצליחים אז לא בטוח שזה נורא כי בסוף לומדים מזה . ככה אני חושב . אבל כמו תמיד קל באמת להגיד - לא תמיד זה פועל ככה בפועל . לפעמים כן ולפעמים לא , יש לנסות תמיד , וכמובן אם לא הצלחנו ללמוד מהטעויות האלה . " האושר אינו יכול לבוא מבחוץ הוא חייב לבוא מבפנים . לא הדברים שאנו רואים וממששים , או שאחרים עושים למעננו הם המעניקים לנו אושר. האושר בא לנו מן הדברים שאנו חושבים וחשים ועושים - תחילה למען הזולת ואחר כך למעננו ." הלן קלר

למעלה