השבוע השני

השבוע השני

היום נפגשנו. לסגור עניינים אחרונים. נסעתי שוב לאותה העיר, שלפני שנים הגעתי אליה צעירה ומתרגשת לפגוש את ההורים שלו. הוא שוב אסף אותי מאותו המקום, רק שהפעם נסענו בכיוון ההפוך. אני לא בטוחה איך הרגשתי. לפני הגט חיכיתי לנס. חיכיתי שהוא יחליט שהוא לא יכול בלעדיי ושאני שווה את המאמץ. שיבוא ויגיד "עליך אני לא מוותר ולא משנה מה". אפילו בדרך לשם עוד עבר לי בראש המשפט ההוא, אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם אל יתייאש מן הרחמים. אבל לא היו רחמים שם, בבית הדין, ולא חמלה ולא אהבה. ובכל זאת, אפילו אחרי הגט, כל מה שרציתי היה שהוא יבוא פתאום ויגיד, אני אסדר הכל. איתך אני רוצה לחיות, בבית משלנו עם ההרגלים שלנו והחפצים הקטנים שאספנו. את הגוף הלא מושלם הזה אף אחד חוץ ממני לא יחבק. ונמכור הכל וניסע לנו, וכולם ירימו גבה אבל אנחנו ננצח, האהבה תנצח, ונחזור ויהיה לנו תינוק. הוא לא מאמין במלחמות, בטח שלא עלי. ובכל זאת רציתי. כואב לי הלב על כל הדברים הקטנים. אבל זאת לא תהיה האנדרטה שלי. אני לא אפסיק לחיות כאן ואצטער על כל מה שהיה. כמה יפה דאגה לנו אמא טבע, הרצון להמשכיות חזק מהכל. מי שיבנה לי בית ויעשה לי ילד יקבל את ליבי לעולם, אני יודעת שאני אשכח. הדלת הזו הולכת ונסגרת.היום אני כבר לא חושבת שזה יכאב לנצח. מה הרגשנו היום? בשלב הזה נדמה לי שהוא יכול עדיין להידחק בפתח הצר. עמוק בלב אני יודעת שהוא לא אוהב אותי מספיק, אבל נעים לי קצת לחשוב על זה, עד מחר. מחר אני נוסעת לכותל, כמו אז, לפני שנפגשנו. והולכת לא לבכות, אלא להתפלל. אני משאירה מאחוריי פרק עגום בחיי, והולכת לחפש לי בית. אני אבקש שהקב"ה ישלח לי אהבה נכונה, אמיצה, מישהו לסמוך עליו. אולי יקרה נס והוא יגלה פתאום שזה למרות הכל הוא, ואולי יקרה נס והדלת תיסגר סופית. ככה זה, תמיד אני עושה הכל באיחור. מי שרוצה למסור ד"ש בכותל מוזמן לשלוח לי מסר אישי.

touti

New member
הוא כהן. כבר אין דרך חזרה.

מציעה לעבור הלאה:) לסגור את כל ספרי הזכרונות. להשאר חברים טובים ולעבור לפרק חדש. אני אשלח לך מסר אישי לכתל:)

בהצלחה בדרכך החדשה...

עלייך לסגור פרק חשוב זה בחייך, לנסות ולפתוח עד מהרה פרק חדש שבה תהיה תקווה לכל הדברים שאת מאמינה בהם. לנסות ולחלום זה טוב ויפה אבל לא מציאותי. אם בעלך לשעבר לא אמר את המילים, שאת כה מצפה להם לפני הגט, אין סיכוי שהוא יאמר לך את זה לאחריו. נראה לי, שבעלך השלים מבחינתו את הפרידה ולא ממש מצטער עליה כלומר, הוא ידע בתוך תוכו שאם רק ירצה יוכל לעצור את הרכבת בכל רגע ולהחזיר את הדברים לקדמותם. בעלך לשעבר בחר מסיבותיו הוא לתת לרכבת להמשיך לדהור עד לגט על כל המשמעויות לכך. לכן, עצתי לך, המשיכי לדרכך מבלי להסתכל אחורה. סגרי בליבך תקופה זו ופתחי תקופה חדשה עם תקווה לפרק ב' טוב יותר.

עידוד לנסיכה במגדל

אם הפרק היה עגום מבחינתך ולא ניתן לתיקון , ( האם ניסיתם לתקן ? לא כ"כ ברור לי ) ואם עשית הכל מבחינתך השתדלות ועבודה רוחנית וגשמית כלפיו וכלפי הזוגיות שלכם ולא עזר והא נשאר נעול ברצונו להתגרש. אין מה לעשות ועלייך להמשיך את חייך בלעדיו כי גם ככה , חיים עם אדם כזה אינם חיים. ילד לא יפתור לכם את הבעיות אלא יעצים ויסבך לכם את החיים , הכי חשוב הוא האם יש בסיס לזוגיות והאם מערכת היחסים היא בריאה לצערי אין הרבה ניסים אלא רק רצון השתדלות ועבודה קשה כדי ליצור זוגיות כזו , ואם אין רצון מצידו של בן הזוג אלא רק מצידך , הכי פשוט זה לשחרר אותו ולהשתחרר ממנו. מי יתן ותמצאי את שאהבה נפשך , ובן זוג משורש נשמתך וה' יתברך ישלח לך אהבה כיעקב לרחל כמו שכתוב: " ויאהב יעקב את רחל ויאמר אעבדך שבע שנים ברחל בתך הקטנה... ויעבד יעקב ברחל שבע שנים ויהיו בעיניו כימים אחדים באהבתו אתה ". נ.ב. שימי בכותל בקשת רחמים ומחילה לאבינו שבשמיים שיברך אותנו בכל ברוחני ובגשמי , ויפרוס סוכת שלומו עלינו כן יהי רצון

גלמור32

New member
הדלת נפתחה רק תנסי להציץ

לכל התחלה יש סוף ואחרי כל סוף יש בהתחלה חדשה דלת נסגרת ודלת חדשה נפתחת מחר כשאת נוסעת לכותל תקומי מוקדם, קחי עמך תיק גדול ןתארזי את כל העצבונות הכעסים את כל האכזבות והכאבים שצברת ומנחים על ליבך קחי איתך הכל!! ואל תשאירי דבר בבית סעי עם כל התיק הענק הזה הזה אל הכותל ושבי לפני בורא עולם והוצאי אחד אחד את האכזבות העצבונות הכעסים והכאבים ותומרי לבורא עולם תודה! על כל הטוב שנתן לך וכי את כל החבילה שהבאת עמך, הבאת על מנת להשאיר זאת כאן, אצלו. וכי את מבקשת ממנו כי יתן לך מרפה ויתן לך את הכח להציץ מבעד לדלת החדשה שנפתחה בשבילך. אני מציאה לך כן לבכות,הבכי יוצא מהנשמה ומנכה אותה וכן כשאת מוציאה הכל באמת תשחררי אל תחששי אנחנו בנו ובנותו של בורא עולם וזה המקון שהוא נתן לנו שנבוא עליו אז תרגישי שאת אצל אבא ותוצאי הכל. בורא עולם כל יום פותח שער וסוגר שער , ועושה לנו רק טוב, צריך רק להתבונן ולהביט בעיניים נכונות נסיכה יקרה עברו עליך שנים קשות תני לאור החדש להכנס לחייך חיכי עליו הוא יחייך עליך חזרה תעשי שינויים- תסרוקת, בגדיים, תדאגי להרגיש חדשה להרגיש שונה להרגיש רעננה תחפשי ותעשי את רק מה שעושה לך טוב כך תכנסי לדרך חדשה והחיים יחייכו אליך בהצלחה

פארדון1

New member
גישה נכונה ובריאה

מי יודע, אולי ברגע שתצאי מהכותל תתאהבי באחד הקבצנים.. (-:

פארדון1

New member
נסיכה בוקר טוב, יצאת כבר?

אם לא, אנא בדקי מסרישי ובכל מקרה נסיעה טובה

למעלה