השבוע הזה רק יתחיל

וונקי

New member
השבוע הזה רק יתחיל

ואני כבר בצרות מי פה ועד הודעה חדשה. אני לא רוצה לדעת איך השבוע הזה יגמר אם הוא יתחיל ככה. אוקי אז ככה אתמול הלכתי עם ידיד טוב שלי לתל אביב קנתי את dvd שלך מלך אריות חזרתי הביתה ראתי את סרט היה סבבה חשבתי שבוע הזה יתחיל טוב גי סוף קנתי את סרט שאני כול כך רצתי. אבל לא מסתבר שטעתי ובגדול טעתי. אני איפלו לא יודעת איך להתחיל כי אני לא יודעת איך אני נכסתי לכול בלגן הזה. היום בבוקר על בבוקר קבלתי טלפון מי חברה טובה שלי שאחד ידידים הכי טובים שלי רב עם אבא שלו ואבא שלו חטף אליו קריזה והוא יגע לבית חולים בגללו ובזה עוד לא נגמר היום נורא הזה אני הגעתי לבית ספר מודכאת רק מי לשמוע את מה שקרה לידיד שלי. הלכתי לחפש את חבר שלי כי לא הייתה שעת אפס היום לכן הוא יצא לפני מי הבית כי אנחנו גרים באותו בית(הוא גר באותו שאני גרה זאת אומרת ביחד עם אמא שלי ואח שלי) אני מאוד מקווה שהבנתם את זה עד עכשיו. אחרי כמה מצאתי אותו והוא אמר לי תקשבי הורים שלנו מנסים לעשות לנו טרקים זה יתחיל בזה שאמא שלו זרקה אותו מי הבית ולכן הוא היה אצלי אבל יתברר שזה הכול היה מתוכנן מי ראש עם אמיהות שלנו. עכשיו אסור לו לבוא עלי אסור לו להתקשר עלי ואסור לנו להפגש . אני לא רוצה לדעת מה מחכה לי היום בית אני כרגע בית ספר בשיעור חופשי. מנסה להבין את ראש של אימהות שלנו הם עושים לנו טרקים מי אז סלבסטר שזה בעצם היה שנה עם חבר שלי. אני חושדת שמי סיבה כול שהיא הם רוצים שנפרד או שמנסים לבדוק את קשר שלנו או שאולי הם מנסים להרוג אתנו אני פשוט לא יודעת אני יותר מדי כועסת מבולבלת מתוסכלת כרגע בשביל לחשוב. מה עובר אלהם ולמה הם עושים את זה בכלל. ונסוף לכול זה רבתי עם חברה טובה שלי בגלל שאני מי רוב שאני כועסת ומדוכאת אמרתי לה דברים שלא הייתי צריכה להגיד. מי יתן שיום הזה יגמר והכול יתברר שזה היה חלום רע.

sh53

New member
קודם כל לשתות מים, להרגע ולנוח

כי שמתי לב שההודעה שלך לא כתובה כרגיל, כמו שאת כותבת אותה בד"כ ויש בה המון בלבול בהודעה - וזה מראה שאת מבולבלת. אחרי שתנוחי ותרגעי קצת חשבי לבד ובשקט - למה שההורים שלך יעשו לך טריקים כדי שתפרדו? אתם כבר שנה יחד והחזקתם מעמד, אז למה שלא תמשיכו להחזיק מעמד יחד עוד המון זמן אם כל כך טוב לכם יחד? נראה לי שזה יום מבאס כזה שהכל בו התחיל ברגל שמאל וכל פעם התווסף לך ליום עוד משהו קטן מעצבן, וביחד זה נהייה יום אחד מעצבן ובגדול. אני חושבת שאת לא צריכה לעשות שום החלטות היום, לא למהר להחליט, לתת ליום הזה לעבור כבר ולהתחיל מחר יום חדש ועם חיוך ואז אני בטוחה שתוכלי לחשוב יותר בשקט ויותר בבהירות. בקשר לבעיות של ידיד שלך שאבא שלו חטף עליו קריזה: קודם כל לטפל בבעיות שלך וכשתהיי רגועה ונינוחה, תוכלי לעזור גם לאחרים. האם הבחור הזה הגיע כבר לבי"ח פעם בגלל אבא שלו?

וונקי

New member
עונה לך

בקשר לידיד שלי כן הוא כבר יגע לבית חולים בגלל אבא שלו בעבר זאת לא פעם ראשונה לצערי הרב זה כבר קרה בעבר ואבא שלו תמיד מצא דרך להאשים את ידיד שלי שזה אשמתו בקיצור זה נורא מסובך. וכן אני נורא מבולבלת אבל אני לא חושבת שזאת הסיבה שהודעה לא ברורה אני כתבתי את הודעה הזו בית ספר ומהר כי לא היה לי זמן לנסח אותה נכון פשוט התעצבנתי כעסתי וכתבתי הודעה. לכן אם יש משהו לא ברור תכבו אני יסביר לכם שאני יחזור הביתה בתקוווה שאמא שלי תן לי היום את מחשב בכלל. יאללה אני חייבת לרוץ יש עכשיו שיעור אזחרות וגם ככה המורה שונאת אותי בדם ובנפש אני פשוט מתה להבריז מי השעה הזו וזהו. למרות שאחרי זה יש שעה מתמטיקה וזה עוד יותר גרוע אבל אני יעבור את זה ויש לי שאלה איך אני יכולה לקום מחר עם חייך עם אני מודכאת כועסת מבולבלת שרוצה להבין מה אימהות שלנו עושות ולמה הם עושות את זה. כרגע הקשר ביני ובין אמא שלי כרגע הוא קשר מוזר יום טוב יום רע אולי אני ינסה את מזל שלי וידבר איתה וזהו במקרה הכי גורע היא תעצבן תכעס ואחרי זה תרגע אני מקווה לפחות

sh53

New member
איך לקום מחר עם חיוך?

לבקש מהחבר לתת לך נשיקת לילה טוב לפני השינה ובבוקר נשיקת בוקר טוב, כי את זקוקה לזה - ואם אפשר להוסיף איזה חיבוק אחד או שניים - אז בכלל מצויין, לערבב את כל המצרכים יחד (את הנשיקה והחיבוק) ואחרי שמערבבים אותם טוב טוב - יוצא חיוך

וונקי

New member
איך בדיוק?

אני לא יכולה לבקש מי חבר שלי נשיקת לילה טוב אם אני לא יכולה לראות אותו לא יכולה להתקשר אליו. זה פשוט אחלה של הורים שלנו לגרום לנו להתשגע לגמרי מה הם מנסים לעשות אני לא יודעת

sh53

New member
אז קחי תמונה שלו ותני לה ../images/Emo25.gif

שכבי במטה ונסי להזכר בכל הרגעים היפים שהיו לכם יחד ושהוא גרם לך לחייך.

היי הדס.

אני מאוד מקווה שבהמשך היום או השבוע תרגישי יותר טוב. בקשר לחבר שלך - אל תתני לאף אחד לקחת אותו ממך, תילחמי עליו כמו שרק את יודעת, כמו שרק לו מגיע. אין לי בעיה גם לנסות לגרום לך להרגיש יותר טוב.
תיבת המסרים שלי פתוחה תמיד

קצת בלבול אבל לא נורא,הבנתי קצת...

טוב,אני מסכימה מאוד עם מוש המור,אל תיתני להורים שלכם להפריד ביניכם!!! תילחמי עליו ותראו להם כמה אתם אוהבים אחד את השני,אין להם כל זכות להפריד ביניכם,אם זה היה קורה לי לא הייתי מדברת עם ההורים בכלל!! בקשר לאבא של ידיד שלך,הוא מתעצבן עליו ואז הוא כאילו מגיע לבית חולים בגלל הבריאות? אם הבנתי את זה נכון? האבא הזה,שמודע למצבו הבריאותי לא צריך להתעצבן כל כך על הידיד שלך,שאני לא מבינה מה הוא לא עשה טוב אבל... יש הורים כאלה מה לעשות.... דפוקים.... אניווי,מקווה שקצת עזר לך ואני תמיד לשירותך!!! כל בעיה שיש. ממני, הדרוש!!!

וונקי

New member
בעיה

הורים שלנו יודעים כמה אנחנו אוהבים אחד את השני ואני חושדת שזה מה שמפחיד אותם. ולצערי הרב אם אני יפגוש אותו ידבר איתו ויגלו את זה זה סוף שלי ושלו

חוצפה מצידם.

את כבר ילדה גדולה ואת כבר יודעת איך לנהל את החיים שלך! אז יש לך חבר ואתם אוהבים מאוד,מה הבעיה פה? לא אמרת פעם שהוא גר במיטה שלך בערך,יש להם בעיות עם זה? אם יש להם בעיות,למה הכניסו אותו הביתה? {אני מקווה שהם יודעים שהוא בבית בכלל..-אחרת בעיה...} טוב,עוד מה לומר אין לי.

וונקי

New member
עונה לך

נכון אני ילדה גדולה אבל תמיד אמא שלי תנסה לשמור עלי כי אני ילדה קטנה שלה שתמיד צריכה את הגנה שלה לפחות זה מה שהיא חושבת אמא שלי אוהבת להתערב לי בחיים לפעמיים היא עושה את ובצדק ולפעמיים לא אולי אם הייתי יודעת למה הם עושים את זה הייתי יכולה לענות לך תשובה יותר טובה. נסתי לדבר היום עם אמא שלי אבל עזבתי אותה כי היא לא מרגישה טוב. בקשר לזה שהוא היה גר אצלי בית כן הם ידעו מי זה ותמכו בזה וזה מה שמוזר בכול עסק.

ואני עונה לך...

אני מבינה שההורים שלנו רוצים רק את הטוב בשבילנו אבל לפעמים הם עושים דברים שהם חושבים לנכונים אבל מבחינתנו הם לא ולכן יש איתם מריבות. אני מבינה את זה לגמרי,אני גם במצב כזה עם אמא אבל אני לא רבה איתה כל כך,אני מנסה להבין אותה יותר בשביל שלא נריב סתם וסתם נתעצבן... אני מאוד מקווה שאת ואמך תוכלו לדבר שיחה פתוחה על הקשר שלך עם החבר ושאמך תבין שאתם אוהבים מאוד ושלא נעים לכם להיות פרודים,זה בטח מבאס משהו... אם תרצי עצות לעוד משהו,אני תמיד כאן, ממני, הדרוש!!!

וונקי

New member
עדכון

אחרי שגרמנו להורים שלנו לשגע אחרי מה שהם עשו לא הייתה להם אפשרות אחרת חוץ מי להסביר לנו למה הם עשו. אז ככה הם רוצה לבדוק עד כמה הקשר ביני לבין החבר שלי על ידי זה שהם רצו לבדוק את כמה הקשר שלנו חזק ויציב וכמה זמן נחזיק מעמד בלי להיות אחד עם השני למרות שאנחנו יכולים להיות אחד עם השני. בסוף מה שקרה זה שנסוי שהלם הוכיח להם שזה באמת קשר חזק וטוב כי שגעו אותם וזה בדיוק מה שהם רצו שנשגע אותם בטענה שאם לא היונו אוהבים זה את זה מספיק אז לא היה לנו אכפת מי כול עסק. בקיצור אסור לי לצאת איתו עד סוף השבוע אבל להתקשר אליו מותר לי. ללכת אליו לכמה שעות גם מותר לי. את שאר הדברים הם לא רוצים שנעשה כרגע כי אנחנו בעונש ומגיע לנו להיות בעונש. זה סיפור מי פני עצמו

אז פסדר נראה לי שזה הסתדר

חוצמזה נראה לי שאני יודעת למה אתם בעונש (
) אבל חפיף לפחות הסיפור עם ההורים שלכם נסגר והבנתם מה הם רצו (?)

sh53

New member
נראה שזה הסתדר

לא צריך גם להיות כל הזמן יחד, צריך להיות גם קצת לבד וזה לא נורא כל כך שאתם במשך 24 שעות ביממה יחד.

וונקי

New member
כן זה יסתדר

אחרי שהלכנו במעגלים בית ושגענו את כול ביני הבית הכול יסדר אבל זה היה מצחיק שזה מה שהם בעצם רצו שנעשה. הורים הם יוצרים מוזרים לפעמיים שאי אפשר להבין אותם לגמרי. נכון זה לא נורא כול כך למרות שאחרי שהוא כול זמן היה איתי אני צריכה להתרגל לעבודה שהוא לא הולך להיות איתי כול זמן בזמן הקרוב.

למעלה