השבוע האחרון של STARS

TheLost

New member
השבוע האחרון של STARS

ראשון: לאחר שאתמול הסתיימה העונה השלישית של "מגרש ביתי", החל מיום ראשון ישודרו מידי יום 2 פרקים ברצף של העונה השלישית של "The OC". ביום ראשון ישודרו פרקים 16 ו-17, ולאחר מכן ישודר פרק 20 בעונה הרביעית של סקראבס. ב-20:40 ישודרו 2 הפרקים האחרונים של "טירוף בבית", ולאחר מכן "משמרת שלישית", "בטאלסטאר גלקטיקה" ו"ג'יי לנו" כרגיל. שני: ישודרו פרקים 18 ו-19 של "The OC" ולאחר מכן פרק 21 של "סקראבס", לאחר מכן פרק 3 של "קולין וג'סטין גאים להזמין", וב-21:00 ישודר הפרק האחרון של "ג'וסלין". לאחר מכן ישודרו כרגיל דוקטור הו, בניחוש חוקר וג'יי לנו. שלישי: פרקים 20 ו-21 של "The OC", פרק 22 של "סקראבס", ולאחר מכן ב-20:10 פרק סיום העונה של "בעזרת השף 3". ב-21:05 ישודר פרק 6 של "החיים בלופ", וב-21:30 פרק סיום העונה של "אקסטרים מייקאובר". ב-22:00 ישודר פרק סיום העונה של "היחידה", ולאחר מכן ג'יי לנו כרגיל. רביעי: פרקים 22 ו-23 של "The OC", פרק 23 של "סקראבס", ולאחר מכן הפרק האחרון של "שינויים בהרגלי הזלילה 3". ב-21:05 ישודר פרק 7 והאחרון בעונה של "החיים בלופ", ב-21:30 ישודר פרק חדש של "המירוץ למיליון 9" (העונה תמשיך כרגיל, בערוצים החדשים, באותו היום ובאותה השעה). לאחר מכן, ב-22:20 במקום "היחידה" שהסתיימה ביום שלישי, ישודר מופע החזרה של קיילי מינוג. ב-23:10 ג'יי לנו כרגיל. חמישי: ביום האחרון לשידורים הרגילים של "yesStars", ישודרו 2 הפרקים האחרונים של "The OC" (החל מ-18:25 ועד 19:55). לאחר מכן ישודרו גם 2 הפרקים האחרונים בעונה הרביעית של "סקראבס" (החל מ-19:55 ועד 20:45). [וחסר להם אם הם לא ממשיכים עם העונה החמישית ביום ראשון!!!] ב-20:45 ישודר הפרק האחרון של "טעם האהבה", ב-21:30 ישודר פרק סיום העונה של "המפענחת", וב-22:00 ישודרו ברצף 2 הפרקים האחרונים של "העיניים של אנג'לה". ועכשיו רק נקווה שבעוד שנה לא נצטרך לעשות עוד הודעה על סיום השידורים של יס סטארס 1 2 3
יס אולי רוצים להפוך את זה למנהג

קובי221

New member
אני מזה נגד המיתוג לשלושה ערוצים!

זה כזה מבעס שהם שמים ים של תוכניות שוות בשעות מקבילות, שרוב הסדרות האלה היו אמורים להיות משודרים בסטארס. זה כזה דפוק! ותודה רבה על העידכונים

Liloca

New member
ואין לי חשק לחזור...

לימי הוידאו... YesMAX עוד יקר לי... מה לעשות...

למעלה