השבוע האחרון שלי...

Bassיסט

New member
השבוע האחרון שלי...

בתור אזרח! יפים ויפות שלי... היום יום רביעי מה שאומר שיש לי עוד שבוע עד הגיוס (יום רביעי הבא בשבע וחצי בול!) אני מקווה שתשמרו על עצמכם, אני אשתדל לשמור עליכם בצבא (גולני כבוד). אני אתגעגע אליכם חבל על הזמן! שיהיה לכולכם שבוע מעולה ותנצלו אותו כי יש דברים שחולפים ושלא יחזרו יותר! שימו
אוהב אותכם: רון

pookacha1

New member
אוייש!! נתגעגע!!

אחי היה בגולני..
שיהיה לך גיוס מוצלח!!! ואל תשכח אותנו!! תבקר מדיי פעם..
אוהבים אותך!!

SAMAR

New member
געגועים לרון!../images/Emo7.gif

אוי....אני אישית אתגעגע מאוד! אז הרבה בהצלחה! תשמור על עצמך! חיים יפים טובים וקסומים! חייך ותהיה מאושר! ותחזור אלינו בשלום! בבבבהההההההצצצצצצלללללללללחחחחחחההההההה!!!!!!!!!!!!!! יום טוב!

Bassיסט

New member
אוי תודה מתוקים שלי!!!

אין עליכם!!! אל תידאגו אני אשתדל להתחבר מהפלאפון כמה פעמים כדי ליראות מה קורה! ואני אתגעגע אליכם מאוד מאוד!

GIANTG

New member
אחי דבר ראשון

כבוד לזה שאתה הולך לגולני גם אני רוצה לשרת שם!!! :) דבר שני אחי נתגעגע אליך תרגיש טוב תחזור בשלום ואני רוצה לראות אותך עם כמה צ"לשים יאללה תחזור בתור גיבור ובהצלחה אח שלי תרגיש טוב ושהכל יעבור בשלום עליך ועל כל עם ישראל

Bassיסט

New member
אתה רוצה לעלות להיות חזן??

חחחחחחחחחחחח אחי זה נשמע כמו תפילה של יום העצמאות חחחחח תודה אחי אתה המלך!

GIANTG

New member
חחחחחח תאמת הייתי פעם דתי...

אבל לא יותר וזה סתם ברכה כזאתי של גרוזינים רוצים לדעת איך זה נשמע בגרוזינית אז ככה shalomi ihos shenze the hwela isrels חחחח אי אפשר להבין ככה כי צריך לשמוע את זה חחחח אבל פנאני

S i m s G i r l

New member
אההה בהצלחה ../images/Emo13.gif

תשמור על עצמך שם!! תחזור אלינו מהר! בהצלחה

s w e e t16

New member
בהצלחההההההההה../images/Emo140.gif

נתגעגע..אל תשכח לבוא לבקר..לעיתים קרובות..
ולא משנה מה יהיה שם..אל תתיאש..ואל תשכח אותנו. אנחנו פה מאחורייך.. המון בהצלחה!!!!

c 0 w

New member
בהצלחהההההההההההה../images/Emo80.gif

נתגעגעעעעעעעע

®NuLy®

New member
../images/Emo186.gif

שיהיה לך גיוס קל!! ואממממ אין לי עוד מה לכתוב חות מזה שאני כבר מתגעגעת....

Bassיסט

New member
חחחחחחחחחח איזה מתוקים אתם וואי

אני נמס רק מלראות כמה אכפת לכם!!! אתם ממש מתוקים! תודה רבה ואל תידאגו אני לא אשכח אתכם!!!

למעלה