השבוע בMTV

dor307

New member
השבוע בMTV

TOP TEN AT TEN:(של שבוע הבא יום שני-אמנים יום שלישי-קודפלי יום רבעי-חידושים COVERS)] יום חמישי-הופעות בטקסים יום שישי-TEEN IDOLS(לא יודע איךלפרש) הימורים: אמנים-lose yourself קודפלי-in my place יום רבעי:- יום חמישי-נו באמת יום שישי-toxic ברטני אומן השבוע-Chicago's סופשבוע-Directors(במאים,מנהלים) מחר בmtv: 05:00 UNPAUSED A rollercoaster ride of all your favourite MTV hits. 10:00 TOP 10 AT TEN Theme: ROMAN COPPOLA 11:00 UNPAUSED A rollercoaster ride of all your favourite MTV hits. 13:00 DISMISSED Our guest has to spend an entire romantic evening with two dates before declaring one unlucky competitor... Dismissed! 13:30 UNPAUSED A rollercoaster ride of all your favourite MTV hits. 15:30 BECOMING JANET JACKSON MTV transforms viewers into their favourite stars 16:00 TRL If you love your big name American pop, film and showbiz stars, then this is the pop and gossip show fix for you! 17:00 THE WADE ROBSON PROJECT A dance show where amateur dancers compete for a cash prize - and the chance to tour with a major recording artist. Hosted by Wade, choreographer to artists such as Britney and N Sync. 17:30 UNPAUSED A rollercoaster ride of all your favourite MTV hits. 18:30 MTV:NEW Combining the cutting edge with a quickfire delivery, MTV brings viewers a programme dedicated to showcasing all the newest releases and groundbreaking acts across Europe. 19:00 THE ROCK CHART All the latest and greatest in rock - from Blink 182 to the White Stripes, The Chili Peppers to the Black Rebel Motorcycle Club. An hour's break from pop-mania for all Rock fans out there. 20:00 MADE - LIFEGUARD In the episode of Made that sparked a series (CampJim) we see cheerleading guru, Jim, train an overweight and unfit drama student into becoming one of the 'cool kids'. 21:00 CRIBS MTV Cribs gives the television viewer a birds-eye view into the homes of some of today's hottest stars. 21:30 BECOMING ENRIQUE IGLESIAS MTV transforms viewers into their favourite stars 22:00 TOP 10 AT TEN (r) 23:00 ALTERNATIVE NATION The latest alternative music cuts including an hour's worth of Viewers Choice. 01:00 UNPAUSED Music through the night. חדשות: אמריו אקס B2K מוציא שיר חדש כנרא שיצא אלבום מיקסים לשירים של הביטלס אם גי-ז'י. מרי ג'י בלינד הולכת לככב במחזמר בבורדווי סולן קריד כתב 4 שירים לפסקול הסרט "The Passion " בהפקתו של מל גיבסון על הצלבתו שלישו (יותר מ50 בתי קולנוע סירבו להקרין) שבוע נעים

my josh

New member
וואי תודהה...

אתה אולי יודע איך קוראים לשיר החדש של אומריוןן(הנוטש!!!
) ומתי הוא יצא ?.? ובימים שרשמת שם של שיר מה זה אומר??..? כמו שרשמת יום רביעי בריטני טוקסיק..? מה הקטע בזה.. ובקשר להימורים ברורררר שאמינם זוכה.. ויום שני

dor307

New member
יש לB@K שיר חדש

ואין לי מושג איך קוראים לשיר. וסתם עשיתי הימורים שלי (היה בא ליP:) תעשו גם אתם שלכם (ויום שני יש את 10 של אמנים)

k k1

New member
רגע,

אז הם ממשיכים כרגיל בלי אומריון? הם לא מתפרקים? או שריי ג'יי מצטרף אליהם? מה נסגר איתם בסוף?????????? ולמה לעזעזל אתה כותב כל הזמן אמנים במקום אמינם?!??!?!?

my josh

New member
קרין חח מוזר לראות אותך בפורום אחר

שהוא לא של אמינם..! וגם לי יוצא לפעמים אמנים במקום אמינם... תוותרי.. ולא הם לא מתפרקים.. אומרריון (שונאת אותווווווווווווווווווווו) יוצא לסולו(הלוואי שלא יצליח לוווווו) ולבי2קיי מצטרף ריי ג'יי

k k1

New member
חחחחחחחחחח עדי יא רעה!

למה לאחל לאומריון שייכשל?!? חחחח טוב אני מבינה למה את כועסת עליו... והוא פשוט רושם אמנים כלללללללללללל הזמן וזה מעצבן!חח ואני כבר רגילה לראות אותך בפורומים אחרים!

my josh

New member
כוסאמא של אומריון שישרףףףףף

נטש אותם ככה.. אבל מה שבטוח הוא יצליח יותר מהם הוא יותר מוכשר... בעצם תלוי בהוא שבא במקומו אח של ברנדי.. אםם הוא גם מוכשר אז הם יצליחו כי בוא ניהיה אמיתיים בי 2 קיי בלי אומריון שווים כלום... כי הוא היה שר הכול ואם היו שרים בקושי משפט בפזמון... ככה שנקווה שאח של מואישה טוב..!

k k1

New member
חחחח עדי עצבניתתתת!!!!!!!!

וכן,בי2קיי הם מסוג הלהקות שיש אחד או שניים חברי להקה שהם היחידים ששרים והשאר לקישוט חח וריי ג'יי טוב! לחברה שלי היה ת'דיסק שלו...

my josh

New member
שיוו איך אני מקווה שלא יצליח לאומרי

ון את לא יודעת מה זה ופעם עוד הככי אהבתי אותו...! איכסססססססס איתי אותו לפני כמה זמן בטי אר אל.. כזה מגיל אליהם.. וגם לפני כמה זמן לפני שידעו שבי 2 קיי ממשיכים נו שחשבו שרק אמריון ממשיך אז שאלו אחת בטי אר אל היא התחילה לבכות וזה אז עושים לא מה וזה אומריון ממשיך מה הוא לא מספיק לך..? אז היא עושה לאאאא... חחחחחחחחחחחחחחחחח מגיע לו איכסס איזה אנשים נוטשים הלוואי שהם יצליחו בלעדיו...

k k1

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif הרגת אותי עם

הסיפור של זאתי בטי אר אל!
אבללל לכי תדעי מה קרה שם ביניהם,אולי הוא לא פשוט נטש אותם בגלל שהוא רצה קריירת סולו אלא בגלל שהם רבו או משהו אז זה לא רק אשמתו...אי אפשר לדעת מה קרה... אהה ותגידי, את מכירה ת'זמר marques houston? יש לו שיר ששמים כל שניה בבייס עם ג'ו באדן,וגם יש לו שיר שלליל פיז מופיע איתו בקליפ...אז בקיצור זה אח של אומריון(אהובך חח)? או שאני סתם ממציאה לו אחים?

my josh

New member
כן כ זה אח שלו וברור אני מכירה את

הקליפ אני חורשת את באס 24 שעות... נראה לי אני מכירה שם את כל השירים.... וליל פיז הזה כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני מתה עליו.. ובקשר לריב שלהם מעניין שליל פיז ראז בי וגי בוג לא רבו בינהם ואיתו כן... הוא נטש אותם הם רבו נראה לי בגלל כל הקטע שהוא שר הכול וזה.. קיצר חפיף העיקר שהם ממשיכים ואת לא יודעת כמה אני מקווה שלא יצליח לו לאומריון הזה..

k k1

New member
טוב אני מקווה רק בשבילך שלא יילך

לו! חחחחחחחח כן גם אני חורשת על בייס ואיןןןןןןןןןןן כמו ליל פיז
-אני הכי אוהבת אותו!!!!!!

my josh

New member
כןן ליל פיזזזז....... אחח כזה חמודד

וג'י בוג אחד היפיםםםםםםם כוסון כזה....!!!! אבל אין על אמינם.!~!@!@!!

k k1

New member
ברוווווווווווווווווווווווווווווווור

שאין על אמ!!!!!!!!!!!!!!! ורק אני חושבת שראז בי הכי חתיך!?!? חחחח את מכירה ת'שיר מהדיסק שלהם boys 4 life?? זה שיר על כל מה שהם עברו ושהם חברים טובים ויישארו כאלה, חחחחחחח וזה מה זה מצחיק לשמוע את זה עכשיו אחרי שהם רבו וכמעט התפרקו... עדי שמת לב שאנחנו מדברות בשירשור שבכלל עבר כבר לדף השני??

my josh

New member
חח לא משנה.. ולמה הוא לא קופץ....?.

מוזר.. אממ עכשיו אני מדברת עם עצמי כי את בצבא.. ואממ כן את היחידה שחושבת שראז בי חתיך.. חחח הוא כזה קקרצייה שימי לב בקליפ של גירלפרנד אז אממ יש לו אולי מילה פעם ב.. אז כל פעם שהוא אומר איזה משהו הוא דוחף את עצמו לבפנים... חח.. וכן אני מכירה את השיר חחח איזה חירטוטים הם דפקו שם.. רואים שהם לא היו כאלה חברם טובים חוץ מאומריון וג'י בוג שהם באמת היו חברים טובים אבל אני לא יודעת...

my josh

New member
שמעתתתת? יוצא לסנופ דוג וליל פיז

סינגל חדש עכשיו ביחדדדדדדדדד..... שיווו איזה קטלני יוווו שאומריון יאכל את עצמו מקנאה שהם מצליחים בלעדיוו שייוווו שימות.!!..!

k k1

New member
חחחחח סנופ....

אני רק רואה אותו אני מתחילה לצחוק... כן שילוב קטלני ביותרררר אהבתי!!!!!!

למעלה