השבוע ב CSI ערוץ 1.

השבוע ב CSI ערוץ 1.

פרקי השבוע ב CSI ערוץ 1. ניו יורק- [רביעי 22:45] - פרק 3: "טרף קל" - "ZOO YORK" מאק ודני חוקרים את נסיבות מותו של אדם שנהרג ע"י נמרים בכלוב בגן חיות. הוקס וסטלה חוקרים את מותה של נערה שגופתה נמצאה על קרוסלה שעות ספורות לפני אירוע חברתי בו הייתה אמורה להשתתף. מיאמי- [מוצ"ש 23:00] - פרק ארבעה עשר: "FADE OUT" – הצוות חוקר סדרה של מקרי רצח שנראים מקושרים לפשע המאורגן, אך הראיות מובילות אותם לסרט סטודנטים שהתסריט שלו מכיל את כל הפרטים במקרי הרצח. תהנו, שבוע טוב !!!!

CapitanSparrow

New member
איו לינדזייייייייייייייייייייייייייייי

לא ראיתי את הפרק הזה של מיאמי נראה לי...אני אראה

לינדזי.

מאיפה הקריצו אותה?! האמת, בהתחלה כשראיתי אותה אמרתי לעצמי, וואיי איזה חננה, גמדה, אהבלה, מג'נונה, ולא משהו בכלל וכבר התחלתי לסמן עליה X גדול. אבל אז כשראיתי איך היא עצרה את החשוד שמק רדף אחריו אמרתי, אממממ היא דווקא קולית. כשראיתי אותה עובדת במעבדה עם הקקי של הטיגריס, אמרתי, אויייי היא ממש אבל ממש חננהההההההההה. בקיצור, אני אצטרך עוד פרק או שניים להיתרגל אליה.

היא חמודה... לפעמים אפילו יותר מדי XD

אני עדיין מאמין שמתאים לה להיות גננת!

ראניה15

New member
אהבתי את הפרקים של שתיהם .

אהבתי את העלילה שהייתה בניו יורק ובמאימי D: אוי מאק היה כ"כ חמוד :]

אני יודעת שזהנ יהיה נורא סוטה מצידי

אבל די איך שמאק עלה כזה על ההר והתחת שלו היה כזה בולט

../images/Emo208.gif

היום, מיאמי. מיאמי- [מוצ"ש 23:00] - פרק ארבעה עשר: "FADE OUT" – הצוות חוקר סדרה של מקרי רצח שנראים מקושרים לפשע המאורגן, אך הראיות מובילות אותם לסרט סטודנטים שהתסריט שלו מכיל את כל הפרטים במקרי הרצח.

FeLL67

New member
מה? זה נשמע לי מוכר

לא היה פרק במיאמי עם עלילה ממש אבל ממש דומה?

אחלה פרק היה...

נורא אהבתי את כל הפתיח של הבחור והבחורה שיעני שודדים. ואהבתי את הסוף עם ראיין המסכן והקריזה שהוא הוציא על הלוקרים, והכי הצחיק אותי זה שפתאום ראו את הדמות של הוריישיו צופה בו חחחח.. אייצ' הזה, עוקב אחרי כולם
תכלס, פרק סבבה.

למעלה