השבוע ב CSI ערוץ 1.

השבוע ב CSI ערוץ 1.

[ניו יורק]- רביעי 22:45 פרק שני : "רצח בתחנה המרכזית" – GRAND MURDER AT CENTRAL STATION"" סטלה ודני מתוודעים לעולם מסיבות ההתכרבלות בהן לומדים אנשים לגעת זה בזה, שלא למטרות מיניות. מאק, הוקס, ופלאק חוקרים את רציחתו של מנתח פלסטי ידוע שהתרחש לנגד עיניהם של אלפי עדים. *** שימו לב, אין במוצ"ש CSI מיאמי בגלל האירוויזיון.*** צפייה מהנה והמשך שבוע נעים !!!!!

חחחח אצלינו בארץ...

מספיק ללכת לאיזה מועדון בת"א ושם כבר מרוב צפיפות כולם נוגעים זה בזה וזה יופי של התכרבלות. אבל אני לא מבין דבר אחד... התכרבלות כמו שהתכוונו בסדרה זה לא יעני שילובי רגליים וידיים אחד של השני + לשון מתכרבלת בלשון של השני... ופנים נוגעות בפנים של השני.. חיבוקים נשיקות היתחרמנויות והרבה תשוקה?????????
ניסחפתי אה?!

CapitanSparrow

New member
שבת זה האירוויזיון?

פאק הזמן עובר כ"כ מהר! אני זוכרת איך שנה שעברה נשארתי לעודד את פינלנד
XDD

FeLL67

New member
גם אני,

לורדי האלו, המוזיקה לא משהו אבל אהבתי את הסטייל. לרגע אחד באמת האמנתי שסליפנוט הגיעו לאירוויזיוןD:

חחחח לאירוויזיון יש 2 חלקים

אחד ביום חמישי הזה ב 22:00 שישראל תיהיה בו בחצי הגמר והשני במוצ"ש גם ב 22:00 שאם וישראל תעלה לגמר אז אנחנו נופיע שוב במוצ"ש.

נכווון!!!!!!חחחחחחחחח אני מתה על השיר הזה../images/Emo6.gif

אז מה אם לא ננצח זה מצחיק לראות אותם

ראניה15

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

בדר"כ אני לא צופה באירוויזיון כי זה לא מעניין בשיט אבל השנה XDD אני חייבת לראות אותם!!

פרק נחמד...

אגב, המסיבות התכרבלות, זה הופיע בעונות הראשונות של LV אם אני לא טועה...

וואיי באמת היה אחלה פרק....

והמבט של מק עכשיו בסוף הפרק הזכיר לי את הוריישיו חחח.. רק היו צריכים משקפיים
ועכשיו כשאני רואה מה הסיבה האמיתית לפיטורי איידן, אז מגיע לה !!!! והכי אהבתי, את המבטים של הכושי הזה כשהוא ראה את הקליפ של ג'יי לו חחחחח
תכלס, היה פרק סוף !!!!! פשוט אחלה....

ראניה15

New member
XD ../images/Emo6.gif הפרצוף שהוקס עשה שמק אמר לו

את זה!!! חחחחחחח חחח והרג אותי עם הג'יי לו
אוי,הוקס חתיך

למעלה