השבוע ב CSI ערוץ 1 !!!

השבוע ב CSI ערוץ 1 !!!

[ניו יורק] - רביעי 17/10 - 22:45 - פרק 22 עזר כנגדו - “Stealing Home” צעירה מתה בתלבושת של בת-ים נמצאת עטופה אצות במימי הנהר. הצוות מגיע אל יאכטה שם הופיעה הצעירה במסיבת יום הולדת, ולינדזי נפגשת עם אביה של הצעירה, שהגיעה לעיר הגדולה... ממונטנה. מק וסטלה חוקרים רצח של אזרח למופת... שהיה נשוי לשתי נשים בעת ובעונה אחת. אבל מראית העין של האושר בשלישייה מתנפצת פעמיים. [לאס וגאס] - מוצ"ש 20/10 - 23:00 - פרק 9 - אגדה חיה - Living Legend קדילק של מאפיונר ידוע לשמצה משנות ה-70 נמשה מהאגם. במכונית נמצא תצלום של קורבנות רצח. הצוות צריך להכריע אם מקרי הרצח האחרונים קשורים לגנגסטר הנעדר. בתפקיד אורח: רוג'ר דלטרי (שלהקתו "המי", מבצעת את שיר הנושא של הסדרה, "מי אתה"!!!).

Marg H

New member
Living Legend! ../images/Emo99.gif

וואו, אחד הפרקים האהובים עלי העונה
די צולע אבל של קת'רין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

הפרק של ניו יורק נורא נורא מצחיק

וגם קצת עצוב בגלל לינדזי,יש שם המון רגש מצידה

xXx Shiraz xXx

New member
../images/Emo207.gif אני יודעת שנכחדתי והתגעגעתם

אבל בקרוב אחזור ובגדול ! המחשב שלי יצא מכלל שימוש ובינתיים עוד אין חדש אז... SOON חרא של פרקים יש למיאמי באקסטרה הוט מחכה לעונה 3 של ניו יורק !! ((שמתם לב שבפרומו הם שמו את השיר "ניו יורק" של ג'ה רול?!?! הוט לא רגועים.))

CSI לנצח

New member
היית מתה!!!!הפרקים של מיאמי מהמהמיםם!!

אין על מיאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיאמי שליטה!
וזה כולל את כככככככככלל העונות!!

CSI לנצח

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

הפרק היה ממש יפה... וכל הקטע הזה עם לינדזי.. היא מזהההה רגשנית.!! וגם הקטע הזה של מק עם האיש הזה של הדנ"א נראה לי...=] קיצ' היה פרק שיא הנחמד.. ממהמהמהמהםם!!! דני+לינדזי= שלמות!!! זוג משמיים!!

הדמר

New member
הפרק של ני"ו היום

אהבתי (האמת כמו כל פרק בסדרות הללו) אם כי זה שאחת הנשים של ההוא מהשלישיה תהיה הרוצחת היה צפוי מדי. כמה הערות לסדר: 1) אחזור ואומר אני מתה על איך שמק דואג לצוות שלו, זה פשוט מדהים גם בנוגע ללינדזי וגם בנוגע לסטלה ולטראומה שהיא עברה, 2) אהבתי את זה שלא "שכחו" את זה שסטלה עברה משהו שאמור להשפיע עליה ולו קצת, בעוד בלאס ווגאס לא משנה מה יקרה להם(חטיפה, ירי וכו') הםממשיכים כרגיל כאילו לא היה עבר, ז"א6 גם סטלה ירתה בסוף אבל ראו את הנחשבות שרצות לה בראש. שאלה: 1) למה לינדזי כ"כ היה חשוב לדעת למה דווקא שרה? אני מבינה שזה משהו שקשור בעבר שלה, אבל מה?

בקשר ל 2...

את לא צודקת.. כי כשהיה את הסיפור של החטיפה של ניק, היו הרבה קטעים שעשו לו פלאשבקים מהחטיפה והקבורה באדמה שעשו לו. וזה משהו שליווה את רוב עונה 6, או לפחות בתחילתה.

אחלה של פרק היה ../images/Emo13.gif

ולא הבנתי מה יש ללינדזי מהרוצח ההוא?! שהיא שאלה אותו "למה דווקא שרה? למה רצחת אותה?" האם יהיה על זה המשך מסוים?
כי לא הבנתי מה היא רוצה ממנו..

כי הבחורה ממונטנה,

ולינדזי גם ממונטנה,ויש לזה רגש מסוים. זה כמו שתהיה בניו יורק וירצחו ישראלי וזה ממש ירגיז אותך שככה סתם רצחו אותו בלי סיבה ואותו רוצח לא יגיד לך למה ולא אין המשך

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

במשך העונה השלישית לינדזי נתקלת בהמון מקרים של נערות שנרצחו וקשה לה עם זה. בהתחלה אף אחד לא מבין למה...והיא אפילו רבה בגלל זה עם סטלה.. אבל בפרק 14 נראה לי מגלים מה קרה...ובפרק 18 יש ממש פלשבקים... וסצנה מקסימה של דני ולינדזי [3>] אם מישהו רוצה לדעת מה קרה בפרטי פרטים יכול לשאול..:] זה מהפרקים שבאמת קשה לי לשכוח...[2,3,9,15,18,24]

MeItOsH

New member
יאייי...:]../images/Emo58.gif

טוב. בפרק 14 לינדזי מודיעה לסטלה שהיא נוסעת למונטנה בגלל שיש משפט שהיא צריכה להעיד בו. משפט על רצח שהיא הייתה עדה בו..והניצולה היחידה. סטלה ולינדזי מספרות ביחד למאק ולינדזי נוסעת. [ומשאירה לדני פתק כי היא לא הספיקה להגיד לו "להתראות"] ופרק 18 זה המשפט עצמו ולינדזי מספרת את כל מה שהיא חוותה. לפני 10 שנים,כשלינדזי הייתה בסביבות גיל 16-17 היא ועוד 3 חברות שלה ישבו באיזהשהו דיינר ודיברו על מה הן מתכננות לעשות בחופש [זה היה בתחילת חופשת הקיץ] והן צחקו ונהנו..ואז לינדז פנתהלשירותים לשתוף ידיים...ואז היא שמעה את הפעמון מצלצל בדלת,והיא נבהלה. פתאום היא שמעה יריית אקדח וצרחות,ואז עוד אחת,ועוד אחת,ועוד אחת.והיא נכנסה ללחץ..והבינה שהיא בעצם לא סגרה את המים בברז,אז היא פחדה שהרוצח יבוא גם אליה..אז היא הסתכלה על הרווח שיש בין הדלת לרצפה וראתה את הרגליים שלו מתקרבות...ואז מתרחקות. אז היא התקרבה לדלת ופתחה אותה קצת והיא הסתכלה עליו וראתה את הגופות של החברות שלה ושל המלצרית שהייתה אחראית.אז היא סגרה ת'דלת וחיכתה לשמוע את הפעמון מצלצל שוב כדי לדעת שהוא הלך. אז הוא הלך..היא חיכתה כמה שניות..ואז התקשרה למוקד חירום. דני כמובן טס למונטנה וחיזק את לינדזי במבטים בלבד כשהיה לה קשה [בחלק השני של המשפט] ובסוף..אחרי שלינדזי שיחררה את העול הזה ממנה היא מבינה שהיא ודני סופסוף להיות ביחד.. [דבר שקורה רק בפרק 24 אבל לא נורא..
]

למעלה