השבוע ב CSI ערוץ 1.

השבוע ב CSI ערוץ 1. ../images/Emo13.gif

הפרקים השבוע ב CSI בערוץ 1 !! [ניו יורק] רביעי - שימו לב !! - השעה של ניו יורק עברה ל 22:35. - פרק שישי: "לרקוד עם הדגים" – "DANCING WITH THE FISHES" פלאק, סטלה ומאק חוקרים את נסיבות מותה של רקדנית שזכתה בלוטו והחקירה שולחת אותם אל חקירת מקרה רצח נוסף, אותו מנהלת לינדסי. דני והוקס מגלים כיצד קשורה תכנית לימודים למותו של סוחר דגים. [מיאמי]- מוצ"ש- 23:00 - פרק 17: "COLLISION" הצוות חוקר תאונת דרכים שבה נהרגה אישה והראיות מובילות לגופה נוספת. נטליה מתוודה על סוד מעברה ועוזרת לפתור את המקרה. צפייה נעימה ושבוע טוב !!!!!

CapitanSparrow

New member
הפרק של NY דפוק.

מיאמי אני לא זוכרת את הפרק, אבל סביר להניח שאני לא אראה. -.-

באמת? אוחח ../images/Emo4.gif

אז זה כבר יהיה שבוע שלישי של שיעמום עם ניו יורק.. מה ניהיה איתם?! כבר שבועיים שהפרקים שלהם משעממים... מה ניהיה להם?!?!?!?

bendelac

New member
טעות?

הפרק שרשמת של ניויורק (רביעי) לא היה שבוע שעבר?

וואיי נכון.. אני יביא את הפרק הנכון

סליחה.. אין לי מושג איך התבלבלתי...
הנה הפרק הנכון.. [ניו יורק] רביעי 22:35- פרק שביעי – MANHATTAN MANHUNT"" פרק משולב עם הסדרה " csi – מיאמי" בו הורשיו ומאק יוצאים לניו יורק בעקבות הנרי דריוס הרוצח הסדרתי שברח מהמטוס וכעת נמצא בעיצומו של מסע הרג.

היום, ניו יורק.

[ניו יורק] רביעי 22:35- פרק שביעי – MANHATTAN MANHUNT"" פרק משולב עם הסדרה " csi – מיאמי" בו הורשיו ומאק יוצאים לניו יורק בעקבות הנרי דריוס הרוצח הסדרתי שברח מהמטוס וכעת נמצא בעיצומו של מסע הרג. ושימו לב שוב, הסדרה הוקדמה ב 10 דקות, ל.. 22:35

שמתם לב ש...

הפרק של ניו יורק אתמול בערוץ 1 זה בכלל לא התקציר שהיה בערוץ 1? התקציר היה: פרק משולב עם הסדרה " csi – מיאמי" בו הורשיו ומאק יוצאים לניו יורק בעקבות הנרי דריוס הרוצח הסדרתי שברח מהמטוס וכעת נמצא בעיצומו של מסע הרג. אז זהו שזה לא היה הפרק... בקיצור ניראה לי שהייתה כאן טעות אצל ערוץ 1, והפרק הזה בטח יהיה שבוע הבא. לא נורא, לפחות הפרק של ניו יורק היה מעניין קצת אחרי 2 פרקים כוזבים

חבר'ההההההההההההההההה

מוצ"ש הקרוב מיאמי... אממממ, האם מישהו שכבר ראה את הפרק הזה יכול לתת לי ספויילרון קטן?

../images/Emo58.gif

בעלה של נטליה נהג להרביץ לה, והוא גם שבר לה את היד או משהו כזה... זה גם מוזכר המון בעונה חמישית... אני לא ממש יודעת אם הגעתם לפרק הזה כבר...

טוב אמממ...

הפרק של מיאמי היה כזה נחמד היום... למה? כי אני אוהב את כל הקטעים המרגשים האלה של הוריישיו וילדים חחחח... הוא כ"כ חמוד איתם
מישום מה לא הרגשתי רחמים על בואה ויסטה הזאת היום, היא נורא מעצבנת אותי חחח.. וקלי, נימאס לי כבר מהקול הציף ציף שלה, היום זה היה בולט כאילו סוף העולם.. בעע
ו... שיהיה שבוע טוב.

למעלה