השבוע ב CSI ערוץ 1 !!

מזתומרת.?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?

זה לא חדש שצופי CSI הם גם צופים של חוק וסדר חחח.... זה תמיד היה ככה. אני חושב, לא?!
אני בכל אופן צופה בשניהם. במיוחד ב'חוק וסדר - מדור מיוחד'

אני לא מאמין שאיידן נירצחה ../images/Emo2.gif

מה זה גם ב "חסין מוות" רצחו אותה וגם ב CSI?? אוהבים לרצוח אותה אה?!
היא מה זה יפה שאפההההההההההה ! יש לה חן נורא מיוחד, כמו לאנג'לינה ג'ולי
שבוע הבא פרק אחרון אל תשכחו. היה אחלה פרק היום. שבוע טוב

הדמר

New member
יוני, אתה לא תאמין, אבל לשם שינוי

אני מסכימה איתך בכל מילה.............. (נו, טוב לא לגבי חסין מוות שאין לי מושג מה זה) היא יפה שזה מדהים, והיה פרק מדהים כ"כ קיוותי שזה יתברר כטעות וזו לא תהיה היא. אגב שאלה: איך עלו שזאת איידן? הרי לא היתה להם סיבה לחשוד

לפי הזיהוי שהכושי עשה[שכחתי את שמו]

אני תמיד שוכח תשמות שלהם
בקיצור.. לא ראית שהוא עבד' על כל הדנ"א והזיהוי עם הגולגולת וכל מיני.. ואז הוא עלה על זה..

Marg H

New member
הוא העלה את הגולגולת למחשב,

איידן פעם עשתה את זה[באיזו שהוא פרק] שהיא עיצבה ביד את הפרצוף של האיש שאמור להיות לפי מבנה הגולגולת, הוא עשה אותו דבר עם המחשב. וכשהוא ראה מה יצא הוא זהה שזאת איידן ואז הוא השווה בין התמונות. עזרתי?

הדמר

New member
וכרגיל עם ההשוואות שלי

אז עד שאני אראה את CSI מיאמי אני אשווה רר בין ני"ו ללאס וגאס, ושוב לרעת לאס וגאס, אני לא רואה את כל הצוות אבל כולו יושב ושותה ביחד. להלן התירוצים: שרה: אסור לי לשתות, אתם יודעים וזוכרים מה קרה לי ששתיתי. גריסום: אני הולך לכנס חרקים.ולראות את הסרט באג לייף קתרין: אני חייבת לחזור ללינדסי. ווריק: אתם יודעים, האישה ולגרג וניק לא עולה לי משהו כרגע

חחחח אין ספק ש...

אני חייב להודות שאכן NY לוקחת את מיאמי ו LV בכיס הקטן! גם איכות, גם מעניין, גם אוירה נוחה ומרעננת ורומנטית ודינמיקה טובה בין השחקנים. פשוט סדרה מצוינת. אין מה לומר... תענוג

דה!

גרג וניק מדברים על בחורות. ביחד, או לחוד, זה לא משנה. למרות שהבחורות של גרג הם בד"כ דו מימדיות. להזכירך, עונה ראשונה, ניק שאל את גרג איפה הוא מחביא את הפורנו. באותה עונה ניק גם התאהב בזונה. הוא הדלקו והקופר של ל"ו.[או יותר נכון ההפך, אבל עזבו את זה]

למעלה