השבוע ב CSI ערוץ 1 !!

השבוע ב CSI ערוץ 1 !! ../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם
[ניו יורק] - רביעי 31/10 - 22:45 - פרק 23 גיבורות וגיבורים - Heroes בניו יורק מתקיים "שבוע הצי" ובמהלך תרגיל ראווה של חיל הנחתים בסנטרל פארק, מתגלה בשיחים גופת נחת במדים מגוהצים - עם דקירה בחזה. החוקרים אינם מוצאים שום סימנים למאבק ושואלים את עצמם כיצד נחת מיומן הותקף ולא השיב מלחמה. במקביל, מכונית קדילאק עולה באש ובתוכה נמצאת גופה חרוכה. החוקרים סבורים שמדובר בגופתו של בעל הרכב, אבל לאחר שהוקס משחזר את פניה של הגופה בעזרת תוכנה מתוחכמת נוחתת על הצוות כולו הפתעה מרה במיוחד. שימו לב - שבוע הבא, פרק 24, פרק אחרון לעונה השנייה של CSI ניו יורק, ותנחשו מה יש אז במקום ניו יורק? , לא. לא מיאמי
, אלא "חוק וסדר - מדור מיוחד" בעונה חדשה. נו טוב.. זה גם משהו
[לאס וגאס] - מוצ"ש 3/11 - 23:00 - פרק 11 לעזוב את לאס וגאס - Leaving Las Vegas גריסום מתכונן לצאת לשבתון של 4 שבועות. קתרין מעידה על ראיות ז"פ במשפטו של גבר שהואשם ברצח אמו, אך לאחר זיכויו, היא מנסה למצוא אישום אחר נגדו, כדי שלא ירצח פעם נוספת. בתפקיד סניגורו, אלן רוזנברג, הנשוי לשחקנית מארג הלגנברגר, המגלמת את קתרין!

Marg H

New member
פרק טוב! ../images/Emo9.gif

בוגאס, זה פרק נורא טוב, אהבתי אותו. למרות שגריסום קצת עיצבן. אהבתי שבעלה של מארג חוזר כבר פעם שניה לסידרה, הפרק הראשון איתו זה הפרק האהוב עלי

זה לא אותו אחד אבל...

בשני זה הרגיל וברביעי זה יהיה המדור המיוחד חחח.. אגב, ראית אתמול? איזה יופי היה

Marg H

New member
יש מדור מיוחד חוזר? ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את זה יותר מאת החוק וסדר הרגיל, מתי זה יחזור? יום? שעה? תודה!

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif הרגיל מעפן.. ../images/Emo3.gif אין על מדור מיוחד!

Legacy of Honor

New member
הפרק אתמול היה אחד הטובים שראיתי.

באמת, כשהוא נגמר פשוט ישבתי וחשבתי לעצמי:"למה לכול הרוחות הם שחררו את סטוקלר?! הרי מקוי היה כ"כ משכנע.." חוץ מזה שהחדשה הזו מרגיזה אותי לאללה, אני מתגעגע לסת'רלין. כן, התכוונתי לזה שיהיה חוק וסדר פעמיים בשבוע, תענוג. אני כבר רוצה לראות את הקירח העצבני (זין! שחכתי איך קוראי לו).

CSI לנצח

New member
לאאאאאאא!!

שיט!! כמה חיכתי שיחזור מיאמי...לאאאאא!!! אתם לא יודעים כמה ציפיות ותקוות תליתי בזה שיגמר ניורק ואז יהיה מיאמי 5... מילא אם היו שמים איזשהו CSI אחר במקום ניורק.. אבל חוק וסדר??? יהיה CSI פעם בשבוע??? כל השבוע לחכות למוצ"ש??(אין לי הוט...) אוףףף.. זה פשוט משעמם טיליםםם!!! טוב, לפחות הם שמים ת'מדור מיוחד ולא ת'רגיל.. הרגיל משעמם מוות עם המדור מיוחד אפשר עוד איכשהו להסתדר.. אוישששש... אז מישו יודע מתי יהיה סופסוף מיאמי 5 בערוץ 1 המטומטם??? אבל נתנחם בזה שלפחות שמו משו כמו חוק וסדר ולא איזשהי סידרה מטומטמת או תוכנית משעממת יותר מחוק וסדר (כמו רוב התוכניות של ערוץ 1..)

CSI לנצח

New member
חחחחחחחחחעעע..

אצלי טיפ טיפה זה שנייה... אני לא מהאנשים הכי סבלניים בעולם..(בלשון המעטה..!) שמיאמי 5 תגיע לערוץ 1 אני יהיה בעננים(כן, אני יודעת שמצבי קשה הרבה אמרו לי את זה!) אני פשוט שרופהההההה על מיאמי!! ויכול להיות גם בגלל שזה הCSI הראשון שראיתי... אבל בכל מצב, תודה.. מתי שתדע מתי היא חוזרת ל1 אתה ישר כותב את זה נכון?! (זה מה שהבנתי.. אתה "עוקב" אחרי ערוץ 1.. אני לא סובלת אותם אין לי כוח לשטויות האלה..)

CSI לנצח

New member
חחחחחחחחעע.. מסכנים..../images/Emo13.gif

התעלקת עליהם אה?! אפשר אולי איכשהו לשאול אותם מתי הם שמים את מיאמי?? (מכתב איימל או משו כזה..? באמת נסחפתי..)

אמממ..

בעיקרון כן. באתר שלהם בקטגוריה של "סדרות מחו"ל " יש לשונית 'כתבו לנו' או 'צור קשר' , זה תכלס מיילים שונים אבל זה מגיע לאותה מחלקה. שם אני שואל מה שאני רוצה לשאול ועונים לי תוך יום או יומיים. וחוץ מזה אני מתעדכן באתר שלהם דרך הלוח שידורים, הם נותנים לוח שידורים של לפחות חודש אחד קדימה והם די מעדכנים את האתר שלהם. לפחות בזה ערוץ1 טובים חחחח
כנסי לגוגל תרשמי, "רשות השידור" וזה כבר יגיע לך

CSI לנצח

New member
ok.. תנקסס..=]

שלחתי להם מייל.. נקווה שהם יענו מהר!!!! טוב, אתה צודק.. בדבר אחד הם טובים- לעדכן ת'אתר שלהם..לפחות זה

למעלה