השבוע ברשת ג' !

הנסיך ט

New member
השבוע ברשת ג' !

כל השבוע שודרו ברשת ג' להיטים מכל הזמנים במסגרת "פטריוט ישראלי". במשך שישה ימים רצופים בהם הקשבתי לרשת ג שודרו אך ורק שלושה שירים של ירדנה וגם מהם שניים יחד עם שוקולד, מנטה , מסטיק והם:"נוח", "אמור שלום" ו"שהשמש תעבור עליי" .... זה הכל !!!!!!!!!!!!!! תגידו כולם זאת לא בושה?????????????? במיוחד שגלי עטרי, עופרה חזה או ריטה הושמעו בלי סוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה דעתכם על זה??????????????????????.

מיכאל1980

New member
אני חושב, שזו לא בושה שהשמיעו את

עפרה חזה - היא וירדנה שתי הזמרות הישראליות האהובות עליי ביותר, אבל ריטה???? גלי עטרי?????????? - איזה טעם רע!

hilagilady

New member
אתה לא יכול לקבוע משמיעה..

אין לך רשימות שידור. אז אם איך לך ממצאים מדוייקים, אל תקבע עובדות. אני דווקא שמעתי את הירדנה המון!

דודו טל

New member
וכרגיל הלל מדבר שטויות..../images/Emo6.gif

ומתעסק בזה ביתר שאת. אז לא השמיעו את ירדנה יותר מדי... קרה משהו? המלחמה בעירק קצת יותר מעניינת אתה יודע... פחות מעופרה, יותר מעטרי, מה זה משנה, העובדה שמשמיעים אותה היא העובדה החשובה.. בכל מקרה, אני בטוח שלא ישבת 24 שע' *7 ימים בשבוע על הרדיו אז כמו שאמרו חכמים ממני, אין לך רשימות האזנה, או כל פרמטר אחר לקביעת עובדות כאלה. אז למה להכפיש לחינם... אחרי הכל רשת ג', היא אחת התחנות היחידות שעוד משדרות את ירדנה לעיתים...

chany

New member
אכן כן. דודוש צודק.

רשת גימל היא אחת התחנות הבודדות שמשמיעות שירים של ירדנה. יש שבוע שמשמיעים יותר ויש שבוע שמשמיעים פחות ויש את המצעדים השנתיים ששם היא מככבת של שבוע. אז צריך להגיד תודה לרשת גימל. ושבת שלום לכולם.

dark eyes

New member
אז ככה

אולי במקום לדאוג לכמה משמיעים אותה תדאגו באמת לדברים אחרים.... ירדנה נמצאת בתודעה הציבורית ואין צורך לדאוג כי היא זמרת מוכרת ומנחת טלויזיה מוכרת רואים אותה פעמיים בשבוע בטלויזיה מישהו רואה את גלי עטרי
התשובה היא לא אז לא צריך לדאוג לכך שירדנה בתודעה הציבורית או לא!

roimc

New member
דווקא גלי עטרי יותר בולטת

בלי להנחות תכנית בוקר, שומעים ורואים אותה יותר, בעיקר שומעים. היא מתארחת הרבה ומופיעה. צריך לראות טלוויזיה בבוקר כדי להרגיש את ירדנה. ובעיקרון התכנית בוקר היא מה שהצילה את ירדנה כי היא, כמו עפרה חזה, נעלמה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן באיזשהו שלב ואז עפרה חזה חזרה והופיעה מדי פעם והיא הייתה בתכניות בוקר.

למעלה