השבוע בימי חיינו

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif

זה אומר שעוד שבועיים יש האטי

2DH

New member
הלוואי אבל חישבתי - ספוילר

את זה כמה פעמים. ג'ון מביא את האטי לבית החולים ביום חמישי כן. אבל הסצנות השוות באמת יהיו רק ביום ראשון.

galimg

New member
שאלת ספוילר

מישהו יודע מה יהיה בסוף עם שון ובל?

abcd80

New member
תשובת ../images/Emo58.gif גדול לשנים הקרובות

שון ובל נפרדו כאמור והוא לא מוכן לסלוח לה למרות ניסיונותיה לפייס אותו. הוא נפרד ממנה ועוזב את העיר וג'אן חוטפת אותו וכולאת אותו בכלוב באיזה בית רחוק.בל חושבת ששון עזב ולא רוצה לחזור והיא לא יודעת שהוא נחטף. בנתיים בל מתקרבת לפיליפ והוא מנצל את המצב הזה כמובן.. הם יהיו יחד ואפילו יינשאו. שון יברח ולא יצליח לעצור את החתונה. יותר מאוחר שון ובל עוברים איזו תאונה והם נטושים באיזה בקתה רחוקה והם ישכבו אבל לא יזכרו את זה. בהמשך בל נכנסת להריון וכולם בטוחים שזה מפיליפ . היא יולדת בת ובנתיים שון ומימי יתקרבו אחד לשני (רקס זרק אותה ועזב את העיר) ואף יתחתנו. מימי תגלה שהתינוקת היא של שון ותשתוק.. הסיפור ייחשף בסוף והוא יעזוב את מימי. פיליפ ובל ייפרדו והוא עוזב את העיר. שון יהיה עם בחורה אחרת ואחרי כן פיליפ חוזר לעיר (עם השחקן המקורי) וירצה לקחת את התינוקת בעידודו של אבא שלו ויקטור. שון יעזור לבל ובנתיים הוא כבר לא יהיה עם הבחורה האחרת שכבר נכנסה להריון ממנו (אני לא זוכרת מה היה איתה בסוף אבל היא נעלמה כבר). שון ובל יברחו עם התינוקת בעזרת מימי ועוד אחד מהטינס החדשים לאיזה אי ופיליפ יהיה בעקבותיהם. כל הסיפור הזה יימתח לגמרי ובסוף הם יצליחו להישאר עם התינוקת שלהם. בזמן שהם יהיו באי הם ישובו אחד לשני סופית . הם מתארסים. כרגע בארה"ב בל מתחילה להתגעגע לפיליפ מכל מיני סיבות לא מובנות ואפילו שכבה איתו פעם אחת והיא מסתירה את הסוד הזה משון. שון ובל התחתנו כבר לפני כשבועיים והוא לא יודע כלום על זה שבל עדיין מאוהבת בפיליפ וגם בשון ועל זה שהיא שכבה פעם אחת עם פיליפ . כבר כמה פעמים פיליפ ובל התנשקו ולא קרה כלום מעבר לזה . בנתיים גם קלואי שבה לעיר וכניראה שהיא רוצה את פיליפ.. אז יהיה שמייח בגזרת פיליפ-קלואי-שון-בל.

פרצלה

New member
לא הבנתי

אם יתברר שהתינוקת היא של שון ובגלל זה הוא עזב את מימי ובל ופיליפ נפרדו,על איזה בסיס בדיוק פיליפ יכול לקחת מבל את הילדה שלא שלו?

Jasper Jasper

New member
|ספויל

כי הוא גידל אותה והוא וויקטור גם יציגו את בל ושון כהורים לא כשירים_יחטפו את קלייר בזמן שבל תשגיח עליה וכו'(

לא הבנתי../images/Emo58.gifO_O

מה זה האנטי ?O:.. ועם הוא טוען שזאת היא..למה זאת לא היא?!

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

זאת האטי - הכפילה של מרלנה שהיתה בסאלם לפני כמה שנים.. המלצרית השמנה שעשתה ניתוח פנים כדי להידמות למרלנה אלילתה בעזרת סטפנו. מי שגילמה אותה היתה אנדראה הול אחותה התאומה במציאות של דיידרה. עכשיו עוד מעט ג'ון מביא את האטי שאותה תגלם הפעם דיידרה (ויהיה מאוד משעשע אסור לפספס את זה!!) כי הוא חושב שהאטי אולי היא הרוצחת ולא מרלנה.. בגלל שהן דומות חיצונית. אבל אם אני לא טועה יתברר שלהאטי בכלל יש אליבי כך שג'ון נכשל שוב במאמציו להגן על מרלנה.

4hilla4

New member
אכן כן../images/Emo58.gif

דידרה תשחק את האטי.. יהיה קורע מצחוק.... ראיתי את הקטעים ויהיה שמח!!....

נטלייי

New member
../images/Emo58.gif

על הקטע עם האטי אני יודעת כבר מזמן, מה שלא ברור לי זה איך הוא חשב בכלל עליה? מישהו מכיר אותה בכלל חוץ סטפנו ושות' ז"ל, ואמא של ניקול. אפילו מרלנה ראתה אותה רק פעם אחת בחטף והיא חשבה שהיא הוזה. פספסתי פה משהו? או שפשוט להאשים את ריילי ששוב לא עיקבי?

4hilla4

New member
זהו..../images/Emo58.gif

גם אני לא זוכרת שג'ון פגש את האטי.. ומרלנה רק ראתה אותה ליד איזה קפה... היא נתקלה בה וישר האטי ברחה... מוזר גם לי.... זה כנראה ריילי...

רותוש123

New member
למרלנה יש אחות תאומה המציאות????

וואי מגניבבב.. ויש למרלנה ילדים במציאות??? בת כמה היא?..

4hilla4

New member
כן...

למרלנה יש אחות תאומה במציאות שקוראים לה אנדראה אם אני לא טועה. היא שחקה את סמנתה בסדרה את שהחונק הסדרתי חשב שהיא מרלנה והרג אותה. וכן, יש למרלנה ילד במציאות.... יש שם תמונה של דידרה והבן שלה בטאגליינס...

פרצלה

New member
בתמונה הזו היא בת 45 יש לה שני ילדים

שניהם נולדו בעזרת אמא פונדקאית.

למעלה