השבוע בביבלוס!!!

ביבלוס

New member
השבוע בביבלוס!!!

השבוע בביבלוס רוקדת מיטל עם מופע מרהיב! חייבים לראות!!!
 
אני חייבת להגיד, שמאז שיעל בקר לא

מופיעה בביבלוס קצת יצא החשק ללכת לשם. היה משהו מאוד כייפי ברקדנית קבועה שמארחת, תמיד יודעים שמה שלא יהיה תהיה הופעה מדהימה ומעוררת השראה. לא יודעת, פעם המקום הרגיש לי כמו בית.. עכשיו - עוד לא נכנסתי אליו מאז החידוש. מה אתן אומרות?
 

ליילה 1

New member
איזה באסה,../images/Emo7.gifלא ידעתי

שיעל פרשה מהביבלוס. מאז הפתיחה המחודשת עדיין לא בקרתי במקום. אבל עכשיו כשאת מספרת שיעל כבר לא שם , זה קצת מוציא לי את הרוח מהמפרשים. נורא חבל.
 
דנידין = סיגלית כמובן

אני פשוט כותבת מהמחשב שבעבודה. ניסיתי לעשות החלפת שם ולא הצלחתי...
 
הייתי שבוע שעבר היה מוזר

היה נורא מוזר. עד שהרקדנית לא הופיעה בערך ב 11 , לא הייתה בכלל מוזיקה ערבית ואף אחד לא רקד. אולי הייתי בערב שהאנשים שהייו היו קצת....... לא יודעת. אבל אני אנסה שוב..... מי מגיע השבוע?
 
טוב עדי, אחרי התיאור הזה

ממש אין לי חשק ללכת לשם. אם אין אפילו מוזיקה ערבית כל הערב אז מה הטעם בכלל?? אופפ.. עד שהיה לנו מקום כזה טוב. שבוע שעבר הייתי בלימה לימה - ערב שדקלה מתקלטת בו. היה מעולה, רק שבשבילי יום ג' הוא ממש לא יום מוצלח לצאת כי יום למחרת יש לי יום ארוךךךךך. בקיצר, מעניין אם ביבלוס ירימו את הכפפה ויחזירו עטרה לנושנה. או במילים אחרות, תחזירו לנו את יעל שלנו!!
 

lydiamai

New member
דווקא אנחנו צריכים להכנס לשם יותר,

ולבקש התאמת המקום למה שאנחנו רוצים - הרי יש פוטנציאל. אים השיפוץ? האם באמת סולקו המדרגות מהאמצע?
 

tzurtzur

New member
../images/Emo45.gif

מודה שגם לי זה קצת הוציא את החשק. הביבלוס אינו אותו מקום שכיף לבוא אליו בלי יעל.
 

ביבלוס

New member
שלום לכולם!

גם אנחנו מאוד עצובים שיעל לא רוקדת יותר,למרות שהיא כן רקדה החודש ועדיין רובכם לא באתם לראות... בכל מקרה לכל מי שכן מגיע לביבלוס מחכה לכם הפתעה בשבוע הבא-יעל ותמר רוקדות חלק מההופעות החדשות שלהן. אז אל תשכחו להזמין מקום:) ***קיבלנו תגובה בקשר למוזיקה ערבית-נשתפר בעתיד!
 
למעלה