~*~*~~*~~*השבוע באמטיוי*~~*~*~*~*~~

~*~*~~*~~*השבוע באמטיוי*~~*~*~*~*~~

כן כן זה לא באמטיוי שלנו אבל לפחות נידע מה אנחנו מפספסים..... אהה והם יהו בטיאר אל ב-18 ככה שזה עוד יומיים מהיום לא מחר....
חח... אמממ מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד תוכנית מטיאראל..? לא נראה לי שמקאזה אפשר....... 03/17/04 06:00 pm ET MTV Making The Video D12, Eminem 03/18/04 03:00 pm ET MTV Making The Video D12, Eminem 03/18/04 05:00 pm ET MTV Total Request Live (TRL) D12, Mya

k k1

New member
אוףףףף עוד פעם אנחנו נדפקים

בגלל אמ טי וי אירופה המסריח הזה! אבל עדי את אמרת שאפשר להוריד או לראות תוכניות של אמ טי וי באתר שלהם אז נראה משם

yasimo bbase aval od arba zman

tov gam za masho.... vken afsher lraot bater shel mtv ael trl ai afsher ldet mti za yvo.................... offf...

bLAck hALo

New member
אחרי הבכורה של הקליפ יהיה אפשר

לראות אותו גם ביאהו לאנץ'!!

bLAck hALo

New member
אין על מה.. ויש שם כל מני ראיונות

עם אמ' דיי ישנים אבל אם בא לך תראי :)

can ani yelech lraot! ahhhhhhhhhhhh

veniti lech lmeser boba sheli bhzhlechaaaaaaa! hahaha its not sound good in here so... good luck@@!!...1!! vem todiei at lforom al za!!! aim adyen lo amert lham!

bLAck hALo

New member
חח תודה בובה! כן להודיע.. טוב אז

ככה פשוט מאוד: אני מבקשת להיות פה מנהלת של הפורום שלנווווו!! אין למשהו בעיה עם זה נכון? כאילו משהי אחרת רוצה להיות?

k k1

New member
את רצינית!?!??!.!

את רוצה להיות המנהלת!?!?!?!?1? ברווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווור שלאף אחד אין בעיה עם זה! למי שיש אז יש לו בעיה איתי! אבל את רצינית הילה?? באמת את רוצה?.?

bLAck hALo

New member
כן כן אני רצינית חשבתי על זה ולמה

לא? אני אוהבת את הפורום הזה, אני כותבת בו, אני אוהבת את הנושא של הפורום ואת האנשים שפה אז למה לא בעצם? וצריך גם ככה דחוווווווווף מנהל!! עוד לא שלחתי את הטופס הזה של הבקשה..

k k1

New member
בובהההההההההה

איזה כיף!!!!! את המנהלת המושלמת-גם מביאה חדשות,עידכונים,קישורים וגם כולם אוהבים אותך פה!!! מתה לראות אותך בכחול כבר! כפרה עלייךךךךךךךךךך יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש(נהייתי כמוך חחח) אהה והילוש מה עם הלהקה שלנו?? חחחח

bLAck hALo

New member
חחחח תודה בובה! נדבקת ממני, אה?

לא נורא יעבור.. אהה אה הלהקלה? חחח לא יודעת מה איתה.. מה את רוצה להיות בלהקה?

k k1

New member
../images/Emo10.gif

ככה את שוכחת ת'להקה שלנו?! את לא זוכרת שביום שבת דיברנו במסן ואמרת שאת שרה אז אמרתי לך שזה החלום שלי וסתם בצחוק אמרתי לך שבואי נקים להקה למרות שיש לי קול יותר גרוע מהפיקיות ומלי לוי?!?? טוב עזבי לא משנה חחח

למעלה