השבוע אתם מחליטים!

השבוע אתם מחליטים!

התכוונו לעשות שבוע "דארת' ווידר" השבוע, אבל אז פתאום התלבטנו... מצד אחד, דארת' ווידר ואנאקין סקייווקר הם אותו אדם. הסיפור של מלחמת הכוכבים, לפי דעת רבים מהמעריצים, הוא הסיפור של אנאקין על כל צדדיו - כאנאקין, כווידר, מלידתו ועד מותו. מצד שני - מדובר בשתי דמויות, שרק לקראת הסוף מגלים שהן אותו אדם. אז החלטנו שתבחרו אתם - שבוע ווידר, שבוע אנאקין, או שבוע אנאקין\ווידר (הדמות עצמה)? עכשיו בסקר!!! -אלעד ונעמה

Lu Tze

New member
זה אותה דמות!

אוקיי, אז רק בסוף מגלים שזה אותו אחד, זה עדיין לא משנה את העובדה שזו אותה דמות. למעשה, אני מעדיף שיהיה שבוע אנאקין ושבוע ווידר, כדי שנוכל להתמקד יותר בשני האספקטים של אותה הדמות (מה גם, שאנאקין sux ו-ווידר rulz).

Lu Tze

New member
לא רעיון טוב,

ואני אסביר לכם למה, יש לי בעוד שבוע מתכונת בביולוגיה (ויש לזה המון חומר) מה שאומר שאני איעדר מהפורום בשבוע הבא, ומכיוון שאני שונא את אנאקין אבל אוהב את ווידר... (מי אמר שאני מרוכז בעצמי?) חוץ מזה, ווידר היה קודם.

Lu Tze

New member
התנגדות!

א) בזמן כתיבת ההודעות שלי הסקר לא הוחלף. ב) תוסיפו עוד שתי אפשרויות, אחת שאומרת שהוא אותה דמות, אבל צריך להקדיש לו שני שבועות, מטעמי נוחות ועוד אפשרות שאומרת שהוא שתי דמויות, אבל צריך לתת לו (להם) שבוע אחד מטעמי נוחות.

או לחלופין להסיר את ההסברים ופשוט

לשאול פרקטיקה, כי אנחנו רוצים כרגע לדעת מה - את הלמה אפשר לשמור לשרשור הנוכחי

Lu Tze

New member
גם אפשר.

אז... לפי תוצאות הסקר אנחנו עושים שני שבועות. עם מי מתחילים?

למעלה