השבועעע ב CSI ערוץ 1.

השבועעע ב CSI ערוץ 1. ../images/Emo196.gif

עוד שבוע חלף עבר והגיע אלינו, חם מאוד בחוץ ודביק לי ואני מעוצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן... יאללה... CSI בפתח ואני במתח !!!
[ניו יורק] - רביעי 30/5 - 22:45 - פרק חמישי– "YOUNGBLOOD" – "דם צעיר" פלאק, סטלה ומאק חוקרים את נסיבות מותה של רקדנית שזכתה בלוטו. החקירה מובילה אותם לחקירת רצח נוסף, אותו מנהלת לינדסי. דני והוקס מגלים כיצד קשורה תוכנית לימודים למותו של סוחר דגים. [מיאמי] - מוצ"ש 2/6 - 23:00 - פרק 16 – DEVIANT"" אלכס חשודה ברצח של פדופיל לאחר שהדנ"א שלה נמצא בזירת הפשע. הצוות חייב למצוא את הרוצח האמיתי על מנת להוכיח את חפותה. צפייה נעימה !!!!

bar167

New member
ניו יורק פרק מעולה כמו תמיד! ../images/Emo3.gif

אני כבר מחכה למיאמי! לא ראיתי תפרק הזה..

לא שמתם לב למשהו מוזר?!?!?

הקדמתי השבוע, אני תמיד פותח את השרשור על פרקי ערוץ 1 רק בימי שלישי, אין לי מושג למה היה לי דחוף היום לעשות את זה חחחח...
לא נורא שיהיה לבריאות. [נוראאאא חם ליייייייייייייייייייי.. שונא קיץץ]

ראניה15

New member
גם אני שונאתתתת מתעבת קיץ

כל החם והיתושים והג'וקים... וחם חם... פאקינג חם!!!!!!!!!!!!!

כע החום הזה לא ניגמר ../images/Emo10.gif

פשוט חם לי ודביק... ועוד היתקלחתי לפני חצי שעה אוףףףףףףףףףףףף

חח אביההההההההההההההה

לרגע לא הבנתי מי את חח [יש לי בעיה בזיהוי כינויים חחחחח] אבל ברגע שאמרת פנסילבניה ישר זיהיתי חחח.. נו אז איך שם?? נהינת?? תיכתבי קצת נישמע מה איתך שם.. [כה נחדד לעצמי את האנגלית קצת חחח]

שוב פרק משעמם...

היה פרק מעפן, ומרחו את הסיפורים שם כמו לא יודע מה... היה רדוד ולא משהו.. משעמם.
מה קרה?! גם שבוע שעבר היה משעמם... התחילו לזיף הניו יורקים... צ'י.. לא טוב.

../images/Emo208.gif היום מיאמי....

[מיאמי] - מוצ"ש 2/6 - 23:00 - פרק 16 – DEVIANT"" אלכס חשודה ברצח של פדופיל לאחר שהדנ"א שלה נמצא בזירת הפשע. הצוות חייב למצוא את הרוצח האמיתי על מנת להוכיח את חפותה.

פרק סביר היה במיאמי...

כל הקטע עם אלכס היה מה זה מיותר ומשעמם.... כניראה לא היה לתסריטאים דרמה מיותרת לפרק חחח
בכל אופן, קטע די תקוע... הפרק היה חמוד. לסיכום, שבוע משעמם עבר על CSI גם ניו יורק וגם מיאמי הערב.

למעלה