השבועים האחרונים...

sivosh

New member
השבועים האחרונים...

היי לכולם, לא יצא לי להשתתף בפורום לאחרונה בעיקר מסיבות ששמורות לי :) אבל היה קצת קשה... גם האזכרה גם המעבר דירה אני כרגע במעונות, השותפות מקסימות. אני בינתיים חוזרת כל סופ"ש כי גם אני לא אוכלת כאן כמו שצריך וגם כי אני מתגעגעת!!!! מתברר שלאחת השותפות, גם אמא שלה נפטרה מסרטן אבל לה כבר יש אמא חורגת כבר כמה שנים והיא לא מדברת על זה יותר מדי- וכשהיא מזכירה אני מנסה לראות איך היא להסתכל עליה ואני מרגישה שאנחנו קצת שונות בזה. מלבד זה הלימודים בינתיים בסדר, שום דבר שקשה לי במיוחד להתמודד-לפעמים רק עם קצב הדיבור של המרצים- אבל כאן כולם נחמדים ואני תמיד יכולה לפנות אליהם אם יש לי בעיה-וזה מה שכיך שאני במכללה ולא אוניברסיטה... אז מקווה שלכולם יהיה שבוע טוב סיון

../images/Emo13.gif שמחה שטוב לך

וכן,לצערנו לא קשה למצוא אנשים שנפטרים מסרטן היום..יש יותר מידי כאלה..

A GIFT OF LOVE

New member
``כל ההתחלות קשות``...

אחד המשפטים המעצבנים אבל נכונים ששמעתי עוד מילדותי. אני שמחה שאת מגדירה את המצב כ``קצת קשה`` ולא ``קשה מאוד``. בקשר לשותפה שלך במעונות, יש עשרות אם לא מאות סוגים של אובדן [אל תשכחי שיש גם הרבה הבדלים בין אלו שאבדו אב לאלו שאבדו אם] אבל יש קווים כלליים שמאחדים את כל אלו שאבדו ויש גם קווים שהם כמו נימים דקיקים, נסתרים שרק את והיא יכולות להבין ולהרגיש. אני בטוחה שעכשיו קצת קשה לשים לב אליהם כי זאת התחלה אבל לאט לאט תגלי אותם. בהצלחה יקירתי!

eshkolit32

New member
סיווווושששששש../images/Emo140.gif

הי איזה כיף לשמוע ממך! שמחתי לקרוא שהשותפות החדשות שלך מקסימות ושהולך לא רע בלימודים. שיהיה המון בהצלחה, תהני לך מהחברות החדשות ומהלימודים עצמם. אכן יכול להיות שהשותפה שלך שונה ממך בהתייחסות שלה אל האובדן ויכול להיות גם שהיא עדיין לא מכירה אותך ולכן קצת יותר חשדנית ושומרת לעצמה את התחושות שלה בנושא, יכול להיות שאם תתקרבו היא תדבר על זה יותר, מי יודע. ד"ש לקמפוס....

למעלה