השבדים נכנעו

master simon

New member
השבדים נכנעו

ונקווה שכך כל אירופה ה"נאורה" השבדים נכנעו: ירושלים בירת ישראל לאחר שקבעו כי בירת ישראל היא תל אביב ולאחר שהחליטו כי מוטב לה לארץ הקודש שתסתדר בלי עיר בירה בכלל, נכנעו מארגני אליפות אירופה ללחצים ובאתר האינטרנט שלהם נקבע: ירושלים בירת ישראל דיאנה בחור ניר זה היה קשה, לקח קצת זמן, אבל בסוף השבדים נכנעו וקבעו: ירושלים בירת ישראל. באתר האינטרנט הרשמי של אליפות אירופה בכדורסל שתיערך בחודש ספטמבר בשבדיה, מוצגים, בין היתר, הנתונים הגיאוגרפים של המדינות הנוטלות חלק באליפות. המארגנים החליטו לפני מספר ימים כי בירת ישראל היא לא עיר הכיסופים, הדמעות והשירים, אלא דווקא עיר הבילויים, תל אביב. לדברי מארגני הטורניר, הם החליטו ליישר קו עם עמדתה של ממשלת שבדיה, שלא מכירה בירושלים כבירת ישראל. במשרד החוץ זעמו ומיהרו לשגר מכתב מחאה. השבדים, אולי בניסיון להשקיט את הפרשה, החליטו כי מוטב לה לארץ הקודש שתסתדר בלי עיר בירה בכלל, מחקו את שמה של תל אביב והשאירו את שורת עיר הבירה ריקה. אולם בישראל סירבו לוותר ושלחו מכתב מחאה נוסף, הפעם השבדים כבר לא עמדו בלחץ והבוקר (ג'), בעקבות הלחצים, נאותו מארגני הטורניר ומפעילי האתר לתת לירושלים את הכבוד המגיע לה, ולהעלות אותה על ראש שמחתם. יודגש, כי למרות התיקון שהכניסו המארגנים, שטחה של מדינת ישראל במפה שמופיעה באתר, לא בדיוק הולם את שטח המדינה ונראה כאילו השבדים החליטו לקבוע את הגבול הבינלאומי של ישראל בואכה חיפה ואשדוד.
 

yeshgvul

New member
נו ו... ?

שיעורי בית למחר: היכן נמצאת שגרירות שבדיה?
 

yeshgvul

New member
לא כואב לי. אני מציע לך להיות עקבי

ולא לחיות מגאות לשפל.
 

yeshgvul

New member
עקביות היא הבנה שלישראל אין בירה

מוכרת כבר עשרות שנים. למעט 3 מדינות, כל השגרירויות בתל אביב. אתה יכול לשים על זה קצוץ, כמו על אמנת זנבה, או הרבה דברים אחרים. מבחינתי אין דבר כזה בירת העם היהודי. מה זה אומר ? מהי בירת העם האנגלי? אני מכיר בירות של מדינות, שזו הגדרה פורמלית. מבחינתי מערב ירושלים היא בירת ישראל. מזרח ירושלים היא שטח כבוש. ההסדר הראוי צריך לתת פתרון לעובדות יסודיות.
 

מטרניך

New member
תשאל את המוקיון הזקן שלך למה הוא

תמך בכנסת בסיפוח ירושלים ולמה הוא קרא לכבוש את דמשק. מישהו שילם לו אז, או מישהו משלם לו היום?
 

מטרניך

New member
אם היית אומר במדינות של חבריך

ש'מבחינתך'- כאילו שבחינתך מעניינת את מישהו - מכה איננה בירת האיסלאם או שירושלים איננה בירת העם הפלסטיני חבריך היו תולים אותך על עמוד חשמל. אבל להם לא תגיד דבר כזה כי כלפיהם יש לך, יא משת"פ עלוב, כבוד.
 

yeshgvul

New member
בודאי. הסנטימנטים שלך לא

קשורים לשאלה אם כבשת מקום או לא. מי שאומר שהכותל לא כבוש יכול באותה מידה לאמץ את הטיעון של גוש אמונים , לפיו גם נצרים לא כבושה כי הכל ארצנו. ההבדל הוא שעל הכותל והר הבית אפשר להגיע להסדר.
 

master simon

New member
ממי המקום נכבש?

והאם "בעליו המקוריים" של השטח מעוניינים בו חזרה?
 

מטרניך

New member
אתה לא יודע שהכותל הוא סלע קיומו של

העם הפלסטיני מימי הכנענים?
 

master simon

New member
אני מכיר בי-ם כבירת העם היהודי

וכמוני רוב העם היהודי מכיר בכך והאמת שזה מספיק לי מי שזה לא טוב לו באסה לו ובעיה שלו אני לא צריך להתנצל בפני אף אחד שאני יהודי להיפך אני גאה בזה
 

מטרניך

New member
יותר מעניינת השאלה איפה תהיה

שגרירות שוודיה בפלסטין? סביר להניח בעזה. נקווה שהשוודים (שפעם היו נחמדים ולצד העסקים הטובים שעשו עם היטלר גם הצילו יהודים לא מעטים) ילכו בקרוב בעיקבות הנורווגים והדנים ויעיפו את הממשלה השמאלנית שלהם ההורסת את המדינה ומלקקת לעריצי ערב ויבחרו בממשלה בורגנית נורמלית.
 

Deathatred

New member
אולי תהיה שגרירות

ספק אם יהיו שגרירים. איפה השבדים ימצאו אנשים מטומטמים ובעלי יצר התאבדות מפותח מספיק ללכת לכהן שם בתור שגרירים? מצד שני, מדובר במדינה אירופאית אז...
 
למעלה