השארת כיתה אפשר להשאיר תלמיד כיתה (י') בגלל שהוא מבריז הרבה? או שזה רק על נכשלים בתעודה? טנקיו :)
נ נועם הנסיכה New member 21/4/10 #1 השארת כיתה אפשר להשאיר תלמיד כיתה (י') בגלל שהוא מבריז הרבה? או שזה רק על נכשלים בתעודה? טנקיו
S supercoconut New member 21/4/10 #2 אני חושבת שבשלב הזה כבר לא משאירים כיתה. ../images/Emo4.gif הברזת? יורד מהמגן. נכשלת? יורד מהמגן. נכשלת בבגרות? מועד ב' להלן. לא רוצה מועד ב'? בעיה שלך. לא שמעתי על אף אחד שהשאירו אותו כיתה בתיכון. דעתי האישית לאיך שהמערכת עובדת, לא מתיימרת להבין.
אני חושבת שבשלב הזה כבר לא משאירים כיתה. ../images/Emo4.gif הברזת? יורד מהמגן. נכשלת? יורד מהמגן. נכשלת בבגרות? מועד ב' להלן. לא רוצה מועד ב'? בעיה שלך. לא שמעתי על אף אחד שהשאירו אותו כיתה בתיכון. דעתי האישית לאיך שהמערכת עובדת, לא מתיימרת להבין.
A asaf105 New member 21/4/10 #3 אין דבר כזה להישאר כיתה הברזות זה רק יוריד מהמגן ומהבגרות מי שמבריז הרבה אז שיהנה לו לסבול אחרי הצבא עם מכינה ולא יסיים תעודת בגרות מהר
אין דבר כזה להישאר כיתה הברזות זה רק יוריד מהמגן ומהבגרות מי שמבריז הרבה אז שיהנה לו לסבול אחרי הצבא עם מכינה ולא יסיים תעודת בגרות מהר
נ נועם הנסיכה New member 21/4/10 #4 הייתה לי הרגשה קיצר סתם מזיינים לי בשכל זה פשוט בעיה שלי ואני נדפקת אם ישלי חרא ציונים ומלא הברזות תודה
הייתה לי הרגשה קיצר סתם מזיינים לי בשכל זה פשוט בעיה שלי ואני נדפקת אם ישלי חרא ציונים ומלא הברזות תודה
N noam270 New member 21/4/10 #5 כמו השאר פה...../images/Emo9.gif לא חושבת שמשאירים כיתה עכשיו... לדעתי מדברים הרבה ועושים קצת.