השארתם כאן שממה

טל-יה

New member
השארתם כאן שממה../images/Emo46.gif

אז יופי יש מיתולוגים יותר גדולים כאן מהכבשה והלכו להם לאחו אחר (חדר חמישים) ומאז שאתם רועים בשדות זרים אז...........
שכחתי אייקון או לא? שלושה לגמרי נעלמו מכאן האדמור, אורני ושקדי.. והשאר כנראה קיבלו מקלדת אלחוטית משוכללת בחדר חמישים לחג וכאן נשארו אלה שעדיין כותבים עם הציפורן ובקבוק הדיו.... קוראים לזה נוסטלגיה. למה נעלמתם מכאן?
זהו אין לי יותר אייקונים. יש טלאים שהם לא יכולים להכנס לחדר חמישים מפאת זאת שהכניסה לשם מותרת בלווית ההורים. אז תתחשבו קצת. תתחילו להפגין נוכחות גם כאן. בוקר טוב בכל זאת

magy

New member
הוצאת לי את כל המילים מהפה

אין לי יותר מה להוסיף........... אמרת הכל.......... וזה עצוב ....עצוב.....עצוב...........

טל-יה

New member
אם

כל כך עצוב ........... עצוב ......... עצוב.... אז תחזירו עטרה לישנה. שנחזור ונהיה מיתולוגים כאלה:
וגם כאלה
ומפפפפפטיייייייחה שאגיע לגיל חמישים אבוא לבקר אותכם שם גם כן אבל בינתיים אני רוצה לראות את הכותבים שהם שם
שיבואו לכאן
כי כיף לי איתכם כאן . הכבשה בת שלושים (וכמה) יש לה חום גבוה...... (עוד שלושה שבועות מתחלפת לה ספרה
) כמו בשיר של אהוד בנאי - הילד בן שלושים יש לו חם גבוה..

שילה1

New member
צצקת=צודקת../images/Emo140.gif

ואני דווקא מאוד מתגעגעת לכולם.. לאן ברחתם?

טליושה - עצוב לראות גן סגור../images/Emo10.gif

אבל אין מה לעשות החברים מדירים מקלדת... וזה לא בגלל שאין מה לכתוב, הרי לא חייבים לכתוב רק על נוסטלגיה, הפורום הכיל תכנים כלליים גם, אבל כמו שכתבת אנשים מעדיפים את הדשא של השכנים, ולמרות הכל אין יום שאני לא מציצה לכאן בתקווה שמשהו יזוז והאנשים יחזרו לשתף ולתרום תכנים בפורום הזה!!!
ענק ממני למי שמציץ ו
רטובה לכל מי שיטרח וישאיר סימן שביקר וקרא

gingit1

New member
חונוש../images/Emo24.gif ו ../images/Emo25.gif ממני

אכן עצוב עצוב, במיוחד שהדשא אצל השכנים בכלל לא ירוק

magy

New member
אפילו החולניקי"ם נעלמו פתאום

איצ´ה עסוק עם נכד חדש....זהבוש עם בית חדש..... כל אחד ועיסוקיו....... זה יצא ביחד.........אולי מקרה, אולי לא....... בכל זאת קרו פה כמה דברים......... ג´ינגי´ת, איפה היית??????

gingit1

New member
אני פה כל הזמן

אולי קצת פסיבית, אבל כשיש לי מה להגיד אני אומרת. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם

itche from oz

New member
../images/Emo53.gif דייייייייי

נמאס לשמוע את הקיטורים שלכם על השממה באתר "נוסטלגיה" הנוסטלגי, ועל עריקת חברים מהמחנה. אחרי קרנבל הברכות והאיחולים לרגל שובה של שילה (שאותה אני ד"א מכבד ומעריך) ארצה, ואחרי זרם בלתי נדלה של "פוציניו וקוצינו", עד שבא לי להקיא, החלטתי לקחת חופש מהאתר. אני עדיין קורא את ההתכתבויות מדי יום ביומו, אבל אין לי על מה להגיב. בישולים? זה לא התחום שלי. שירים ישראליים? מצטער, אני כבר יותר מדי זמן לא בארץ ואני לא מעודכן. רוצים השתתפות עירה? התכתבות מעניינת? ערימה של חברה? מה בקשר לזרוק לזירה איזה נושא מעניין לדיון. לא חסרים נושאים בעברינו, הקרוב או הרחוק, היכולים לשמש כבסיס לדיונים מרתקים. אחרי סיור מאלף באתר "מסע בעקבות הרצל בארץ ישראל" שהובא לכאן באדיבותו של elieshed, התעוררה בי הסקרנות לאורח החיים של התושבים היהודים בא"י בתקופת המנדט הבריטי. האים מישהוא זוכר, או יודע את השינויים המהותיים שחלו בחיי היום יום של הישוב העברי בתקופת המעבר מהמנדט לממשל שישראלי עצמאי? אשמח לקרוא (ולהגיב) על מידע בנושא זה. איצ´ה

איצה אומרים שאותם 50 אנשים

מסתובבים בכל הפורומים של תפוז בשלל ניקים שונים ומשונים כלומר חלק מהם ביותר מניק אחד אז זה מה שקורה שכל פורום עובר עליות וירידות וזה לא בגלל פוציניו או קוציניו אנשים שמרגישים משפחתיים בפורום מסוים זו זכותם להרגיש ככה כשנכנסתי לפה לא הבינו בכלל את הראש שלי וירדו עלי מוות אז נטשתי להרבה זמן וגם עכשיו קשה להגיד שאני ממש פה סתם קופצת פה ושם לראות אם יש דברים שמעניינים אותי או כשאני נורא מתגעגעת לאשור שאותו אני מכירה מפורטל אחר בכלל טוב ויפה שהעלית איזה נושא אגב נוסטלגיה היא נושא שאפשר מאד להעמיק איתו אבל צריך אנשים שיודעים לעומק ומעמיקים בשטח הזה ואולי אין כאלה פה אז מה לעשות זו לא סיבה להתבטא בכזאת חריפות נראה לי לא?

itche from oz

New member
מאדאם יקירתי

ראשית אני רוצה להבהיר שלא התכוונתי לפגוע ברגשותיו של אף אחד. זו פשוט תגובתי להלך הרוחות המובע לאחרונה באתר.ואני מביע את תחושתי בכנות. אם מישהו מרגיש נפגע, אנא קבלו את התנצלותי הכנה. גם אני כמוך, בא לכאן לפגוש חברים שאני מכיר. את מגי שלמדה איתי באותה כיתה בביה"ס העממי. ואת שילה וגל עמית שאני עדיין לא יודע מי הם בדיוק, אבל נראה לי שהם מכירים את כל מי שהכרתי בתקופת ילדותי. אני חושב שיש לאתר פוטנציאל בלתי מנוצל, וחבל! זרקתי אתגר לזירה, אקווה שמישהוא ירים את הכפפה. איצ´ה

Michelle1

New member
לא רק עכברים../images/Emo3.gif

מלבד עכברי הבית,וכמובן, כלבת הבית, יש לי שני מתקני האכלה לציפרים עם קהל קבוע (ורעב!) של לפחות 30 ציפרים. יש גם מתקן ליונקי דבש עם נקטר מיוחד יש כמה סנאים, אחד מהם, גברבר עם ביצים, שאוהב לגנוב מהאוכל של הציפרים ועושה את זה בפוזה שלא הייתה מביישת את טרזן, תלוי במהופך נאחז ברגליו האחוריות כשהוא מציג את הציוד בו חנן אותו אלוהי הסנאים לראווה. גם מהנקטר הוא אוהב לשתות, באותה פוזה בדיוק. יש גם גברת סנאית אחת ביישנית, שמחכה שאני אשים לה אגוזים, אבל לא מתקרבת עד שאני לא הולכת. גם זוג צ´יפמנקים נהנים משפע הגרעינים שאני מחלקת להם, וכוון שיש לי נשמה של אמא יהודיה, הם כל כך שמנמנים שבקושי נכנסים במחילות שלהם. וודצ´אק אחד שאוהב את סידור הפרחים אצלי בגינה, טוען שתודה, זה טעים מאד ואם לא קשה לי, שאני אשאיר גם קצת גזר לפעמים. כמה רקונים שמסתובבים בלילות, אחד מהם מאד אוהב לראות טלויזיה ואני תמיד רואה את עקבותיו ליד החלון. לא ברור לי עדיין איזו תכנית הוא מעדיף. פרפרים מרהיבים נהנים משלל הפרחים ושפיריות בשלל צבעים נוחתות למנוחה בקצה כל גבעול. ראיתי גם שועל חולף ואיילה מזדמנת, אבל הם לא התעכבו להרבה זמן אצלי בגינה כי היו להם עוד כמה ביקורי בית לעשות. את מצפה שאחרי כל זה אני אתרגש מכמה עכברים? ועוד כאלה עם נשמה רומנטית? לא בבית ספרנו. אצלי, יש מקום לכולם

צ´יפמנקים? וודצאק? רקון?

גן חיות שלם יש לך בבית ובסביבה! אני יש לי ג´וק פה, ג´וק שם, וגם זה רק כשאני שוכחת להזמין את המרסס בעבור שנה

שילה1

New member
מישל.ממש מקנאת בך...../images/Emo4.gif

כחובבת חיות מושבעת.. מה את גרה בתוך יער.כמו באגדות???

למעלה