השאלות של the black plat

¥EleVatioN¥

New member
למה לא!?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

ואייייי ואייייי הראש שליייי מתפוצץץץץץץ
הוא כל כך כואבבבב
ואיי טודע לאל שיש דבר כזה אופטלגין! חברים שמרו על עצמכם! אל תתקררו לי!!! שתיהיו בריאים

S m e l l y Cat

New member
חח זה במת הורס ת'שיער:|../images/Emo108.gif

איזה צבע טבעי ישלך?.. לי יש חום..ולמרות ששחור זה ממש יפה אני מסתפקת בזה:| ואורלע תרגישי טוב:]

¥EleVatioN¥

New member
טנקיו אווריבאדי../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני אכן מרגישה יותר טוב ומפסידה מבחן בהיסטוריה
הממ ואם זה הורס את השיער אל תצבעי בלונד זה גם יפה

Ma E

New member
אבל זה כבר לא ממש בלונדיני.. ../images/Emo3.gif

יותר לכיוון שתני בלונדיני.. וזה בלעעעעעעעעעעעעעע הכי יפה זה מישהי בהירה (עור) עם עינייםן כחולות ושיער שחור
אפילו אימא אמרה את זה !! שזה יותר יפה... חכי אמרתי שאני יהיה ככה קצת ואז אני שוב צובעת! זה הכי יפה!!!!!

לונה..

New member
שקט!

את הבלונדינה הכי יפה
ואמרתי לך שאם תגעי בו, אני אישית.. אכרות לך ת'ראש, ולא יהיה לך איפה לגדל שיער! ושלא תעזי למצוא מקומות חלופיים... כי... אמממ..

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

לונע לונע למה להיות אלימים? אפשר ללכת ישר מכות... *לא קשורה*

shmezz

New member
חחחח...אל תפסיקי מותק...

זה כמו חידון טריוויה שכזה .. מצחיק אותי
יש לנו את כל התשובות בשבילך.. רק בואי נסכם ככה: כל פעם שאת רוצה לשאול שאלה פשוט תשרשרי אותה להודעה שפה מעלינו... סבבה
ואת מוזמנת לשאול עוד המוןןןןןןןןןןןןן.. אנחנו באמת טובים בזה
(אם רק אורלע לא תרפרש כל שניה ותתן גם לנו לענות
) קיי

the black plat

New member
טוב אז אני אלך....

אם אתם רוצים שאני אלך לפרום אז תחשבו פעמיים! אני לא עוזבת כי אין לי עם לדבר אין שמעונינים לשמוע אין לי חברים בכל מקרה וכשאני עושה טעות אחת אז אתם מגיבים כאילו העולם נחרב ולא אני אשאר כאן ולא עאזוב!

¥EleVatioN¥

New member
אפחד לא רוצה שתלכי../images/Emo129.gif

או שזה תלך? את מציפה..וזה מעצבן פה אנשים אז פנו אלייך ואמרו לך שתשרשרי במקום לפתוח הודעה חדשה לכל שאלה. ותראי טעות אחת שלך יכולה לפגוע בהמון אנשים [אם את מתכוונת לזה שאמרת איכס על כל הקטע הלסבי של אנג'לינה] לא תאמיני כמה את יכולה לפגוע ככה באנשים, אז זה גורר כאלה תגובות. אני מקווה שלפחות למדת מהטעויות שלך ולא תחזרי עליהם.

the black plat

New member
איזה חצופים!

אמא שלי באה חזרה מאוסטרליה והביאה מגזינים אני מדפדפת ופיתאום אני רואה את אנג`י מקרוב והם כתבו שהיא רק חושבת על עצמה!

למעלה