השאלות של the black plat

the black plat

New member
מתי יבוא?

היי כולם. אולי מישהוא מיכם יודע מתי יוצא הסרט הבא של אנג`לינה? ואיך קוראים לו?

the black plat

New member
שאלות לפנים!!

טוב בואו נתחיל.... 1. האם זה נכון ראנג`לינה מנהלת רומן עם קולין פארל (החתיך)? 2.האם הגדילו לה את השפתיים בטומב ריידר? 3. איך היא הגיע להחלטה לאמץ קומבודי? 4. בת כמה היא עכשיו? 5.למה לכל השדים והרוחות היא היתה מאוהבת במילר המכוער?

the black plat

New member
מי יודע?

אתם יודעים שאנג`י מצלמת סרט עם ברד פיט? זה סרט מתח או אימה זה על שהם זוג והם מגלים שקנו אותם להרוג אחד את השניה... (ואין מושג מתי זה יבוא לארץ)

the black plat

New member
שאלות סרטים...

טוב תענו בבקשה 1.האם `אספן העצמות` מפחיד? 2. האם אימנו אותה לטומב ריידר (תעלולים)? 3. במה היא יותר משחקת בדרמה אקשן... 4. מה היה הסרט הראשון? 5.מי היה אבא שלה (שמעתי שהוא מפורסם)?

the black plat

New member
שאלות.......

בטח כבר נמאס לכם מהשאלות. 1. מה היתה העבודה הראשונה? 2. איפה היא גרה? 3. באיזה סרט היא קיבלה הכי הרבה כסף? 4. איזה להקה היא הכי אוהבת? 5. אמא מפורסמת? 6. מה היא היא עושה בזמן האחרון? 7. בבקשה תגידו לי שהיא לא היתה מכוערת בגיל ההיתגברות! 8. יש לה חברים מפורסמים?

¥EleVatioN¥

New member
שלום לך../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

הממממ יצא לה כבר סרט אחד באמריקה ביונד בורדרס אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני לא יודעת אם הוא יגיע כי לא נדמה לי שהוא ממש הצליח. הסרט הבא... אני חושבת שזה יהיה taking lives כבר יצא לזה טריילר והכל
סרט אדיר! המממממ אין לי תאריך מדוייק מתי זה יוצא.

Mיקי_

New member
תשובות ../images/Emo4.gif

1. לא, ככל הנראה היא חוזרת לג'וני... (שהוא לא מכוער והיה בעלה!) 2. לא! היא רק מקעקעת את עצמה לא מנתחת, אנג'י אוהבת יופי טיבעי. 3. יש לך בעיה עם זה?
נדמה לי שהיא אמרה שזה יותר חשוב לה לאמץ ולעזור לילדים במצוקה מאשר ללדת. 4. נדמה לי שאו 27 או 29, תלוי במקורות... בתאריכים וציטוטים אני רעה. 5. הוא היה בעלה ואל תדבר ככה על בעלים של אנג'י! לאנג'י יש אהבות מוזרות ומופרעות אבל זה עדיף על הפארל הזה שלא מצא חן בעיני מהרגע הראשון.

mhe

New member
אוקיי לא בא לי לטעות

אבל בכל זאת אני יענה 1.לא 2.כן-זה לא ברור? 3.דרמה 4.lookin' to get out 5. ג'ון וויט-זכה באוסקר על משהו מתישהו

¥EleVatioN¥

New member
הנה תתשובות../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1. כה זה סרט אימה, אבל לא ממש כמו כל סרטי האימה. לדעתי יש בו משו מיוחד כזה...מתוחכם. 2.בהחלט אימנו אותה. היא אפילו דרשה לעשות את הפעלולים בעצמה! 3.המממממ לדעתי נורא נורא מתאים לה לשחק באקשן..יש לה את הלוק הזה
אבל לדעתי היא משחקת יותר בדרמה. היא גם ממש מעולה בדרמה. המשחק שלה פשוט מדהים והוא בא לידי ביטוי בדרמה
4.אכן looking to get out סרט של אבא שלה [ג'ון וייט] היא הייתה שם בת 6 אולי? משו כזה. 5.אבא שלה ג'ון וייט...ההוא שיחק את הרע באנקונדה. הוא גם שיחק בטומבריידר הראשון בתור אבא של לארה.

Ma E

New member
כן זה נכון..

זה יהיה סרט דרמה.. יש קצת תמונות מהפפרצ''י
וכן העלילה שלו בעיקרון זה ששנהם רוצחים שכירים... והם לא יודעים שבעצם שכרו אותם לרצוח אחד את השני... ואיי זה נשמע סרט ממש טוב... תחשבו אנג'לינה (רוצחת..) בראד פיט (רוצח) אחד את השני
אווווווי זה צריך להיות טוב
הרבה אנג'לינה ג'ולי עם סכינים ואקדחים בדיוק כמו שאחנונ אוהבים

pinoki

New member
יאאאאא ג'וני לא מכוערתת

לדעתי הוא מתוק לאללה ולא הגדילו לה את השפתיים

Ma E

New member
אשכרה הצפה.. חחח ../images/Emo6.gif

אבל משננים את החומר ככה
חחחחח אאאאאאאחחחחחחלה חוומממממממממממממממממרררררררררררררררר........
הפאן שרף לי את המוח... (הסתפרתי. חהחהחהח)

Ma E

New member
ואין יותר שחור בשיער../images/Emo4.gif הכל ירד

איכסה איזה מווווווזררררררררררר אני רוצה שחוווווווווווווור

למעלה